yumurtanın beyazı saçı kurutuyo diye biliyorum ama doğru mu bilmiyorum :)
Keşkem kaldırmasaydınnn yaa çok merak ettim
2 günde bir ve haftada 2 şeklinde yapabilirsin vakit buldukça yani :1ninca:walla bende çok merak ettim hemen albüme baktım ama göremedimÇok üzgünüm çoook
bende saçlarımın uzamasını çooooooooook istiyorum yaa bu arada bu turpu kaç günde yada kaç haftada 1 yapıcaz kızlar ?
yumurtanın beyazı saçları inanılmaz kurutuyor. bence sakın denemeyin. eğer illa koyucam diyosanız da zeytinyagı ekleyin . yoksa çöp çöp olabilir saçlarınız aman dikkat yasakkelimemrb arkadaslar
tales cim yine sorum var ben suanda her gün yapiyorum ama neden sadece yumurtanin sarisini koyalim tümünü koysak daha saglikli olmazmi yani yumurtanin beyazindada cok faydali besin maddeleri var ben koydum hatta dün ben iki turpu rendeledim 4 bardak suda 30 saat kaynattim sonra 2 tüm yumurtayi kirip sürdüm sacima aksamdi sabahta yikadim öyle yapsak olmazmi =) ?????
yani demek istedigim daha etkili olmazmi sacta
yumurtanın beyazı saçı kurutuyo diye biliyorum ama doğru mu bilmiyorum :)
merabalarrr turbuu nerdee buluyorsunuz arkadaşlar yaa benn bulamadm
gercektenmi bilmiyorum hic duymadim ama sürdügüm günden beri saclarim kalin lasti cok zor taraniyor birde sabah kalkinca saclarim kup kuru oluyor sanki sac sprayi dolucasina sikilmis gibi insallah etkisini görürüm
mrb arkadaslar
tales cim yine sorum var ben suanda her gün yapiyorum ama neden sadece yumurtanin sarisini koyalim tümünü koysak daha saglikli olmazmi yani yumurtanin beyazindada cok faydali besin maddeleri var ben koydum hatta dün ben iki turpu rendeledim 4 bardak suda 30 saat kaynattim sonra 2 tüm yumurtayi kirip sürdüm sacima aksamdi sabahta yikadim öyle yapsak olmazmi =) ?????
yani demek istedigim daha etkili olmazmi sacta
tşk ederim tales senin saçlarının resmini bende merak ettim ya
canım sen bize kendin yaptıgın tarifi tam olarak yazarmısın
bide ben resimleri görmedim
lütfen tekrara koymarmısın resimleri merak ettim ya
30 SAAT ? kafamçokkarıştı
pardon canim 30 dakkika heheh yarim saat kaydirigubbakcemile3
:roflol:
Talesssss nerdesinnn !!!
Kaybolma biryere lazımsın sen bizee =))
Rapunzell seni qidii =)
Ya bu kırmızı turpların 1kilosunu 1ytlye alıyorumm =)) İçindede 10 tane oluyo =)
Sıyahlarıda öyle alıyodumm =)) Adam bana 2hafta sonra sıyah turpda cıkıcak dedı =))
Bursa da yasıyorum =) Bursayamı özeldir nedirr eheehh =)
kızlar bende denedim.1hafta boyunca 2günde bir denedim ve saçlarım 1 cm uzadı gerçekten ve çok güzel parlıyor.memnun kaldım yaaa ama annem çok kötü koklyor die yaptırmıo o evde yokken yapmam lazımmmkaydirigubbakcemile3
talescim 1 buçuk yıl saç kesilmezse bu kadar uzar tabi bu normal değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?