Saç Uzatma Yöntemleri Turpun mucizesini kendi gözlerinizle görün....

super gozukuyo, ne kadardi maskelere baslamadan once.. ya zaten bi haftada belli oluyo, insanlar inanmiyo ama (bende inanmazdim )..

nazar degmesin maasallah maasallah

teşekkür ederim :kedi: baslamadan önce omuzlardaydı benim saçlarım baksana 30 cm bile geçmiş canlarım :gitme: bide 2 aydır turp yok onu hesaba katmazsak 8 ayda ve ben öss stresi yaşadım yaklaşık 3-4 ay düzenli yapabildim ona ragmen sonuclar bunlar işte :)))) seninkiler cok daha iyi olur inşallah :1hug:

teşekkür ederim canım senide görücem 10 ay sonra burda saç yarıştırız artık kiminki daha uzun diye mirmirmirmir

ooo insallah o kadar uzarta yaristiririz, benimkiler daha bebe bebe.. ama iyi uzuyo valla, hic uzamayan saclarim. Acayip yavas uzardi simdi onunu alamiyorum ...

seneye bu aylarda mis gibi uzun saclarim olucak, sicaklardan bunalicam boyle uflicem puflicem :roflol:

Bencede minimum ayda 3cm uzamistir.. Ya sanirim kan dolasimini duzenliyo bi donem kullanmasanda guzel uzuyo.. bide sac oyle uzamaya alisiyomus biraksanda uzuyomus tam gaz ..

Neyse tatlim ben yatar, sagol fotograf icin

Iyi geceler..

:roflol::roflol::roflol: aa öyle deme simdi terden sırtım terliyoya saçlarım o izi kapatıyo çok fonksiyonlu saç bunlar yani kaydirigubbakcemile3:roflol: gerçi saçlarım bu kadar olmasa okadar ter akarmı orasını bende bilmem ama bu gidişle seninde öfleyip pöfleyecegin kesin sen yeterki hiç üşenme benim gibi mirmirmirmir benimkinide geçer eminim :1ninca:

Bencede minimum ayda 3cm uzamistir.. Ya sanirim kan dolasimini duzenliyo bi donem kullanmasanda guzel uzuyo.. bide sac oyle uzamaya alisiyomus biraksanda uzuyomus tam gaz ..

Neyse tatlim ben yatar, sagol fotograf icin

Iyi geceler..

sanada iyi geceler canım evet o konuda bende katılıyorum sana cok ilginçtir ki bıraksam bi süre sonra sanki birden uzuyo gibi CADIARZU

vardır bi açıklaması heralde onunda sonucta uzuyo ama dimi daha ne opuyorumnanaktan

lüleli arkadasım benim iyi geceler görüşmek üzere.

gördüm cnm harikasın ya
özendim bak şimdisositososito
saçlarında dökülme ve de sertlik oluyormuydu turplu su yüzünden merak ettiğim bunlar.

saçların çok güzel canım çok güzel uzamışlar darısı benim başıma aslında benim saçlarım sırtımın ortsında kısa değil yani ama ben daha uzun istiyorum :1closedeyes: eylül gelsin bütün turpları ben bitircem :dance: :jeyyar: uzadığındada blendax kızlarına taş çıkartcam şakkıdı zemuszemus

eylüüllll gel artk :gitme: saçlarımın sana ihtiyacı var :) zemuszemus

benim saçlarımda çılgın uzar göstersem şok olursunuz:) hemde kendim keserim açmaya çalışırım beceremem koyuya boyarım filan bakım filan hak getire. tabi uçları inceliyo ama ay ben üşenirim böyle bakım yapmaya. bide yapsam demekki ayaklarıma değer. çünkü bukleli olduğu halde popoma yaklaştı baya 1 karış filan var.

saçların güzel olmuş canım sırf kırıksız saçlar için bile yapılır.

Son düzenleme:
kızlar yeni resimlerle ve eski resmimle geldim az sonra eklicem daha net görürsünüz...kafamçokkarıştı

ilk sayfaya eklicem .... :lepi:

gördüm cnm harikasın ya
özendim bak şimdisositososito
saçlarında dökülme ve de sertlik oluyormuydu turplu su yüzünden merak ettiğim bunlar.

hayır aksine yumuşacık ve çok güzel şekil veriyor iki gün olmasına ragmen ilk sayfadaki resmimdeki gibi lülelerim oldu işte Şeniz

teşekkür ederim canım :kedi: inşallah :Saruboceq:

benimde 1-2 karış var popoma kaydirigubbakcemile3 evet sıfır kırık belkide en güzeli bu yoksa kestirmek zorunda kalacagımdan kısalıcaktı yine...:1ninca:

1.5 senedir saçlarım belime inemedi. :sinifsinif: turplar ne zaman piyasaya çıkacak :Saruboceq:

tales!=) baktım yeni ekledğin fotoğraflara.. süpersin kuzum yaa=)) çok sağol. cidden üşenmedin o kadar emek verdin foto cektin ekledin falan.. ellerin dert görmesin tatlım=))

1.5 senedir saçlarım belime inemedi. :sinifsinif: turplar ne zaman piyasaya çıkacak :Saruboceq:

1 ay kaldı heralde bilmem ki bende siyah turplarımı özledim:gitme:

tales!=) baktım yeni ekledğin fotoğraflara.. süpersin kuzum yaa=)) çok sağol. cidden üşenmedin o kadar emek verdin foto cektin ekledin falan.. ellerin dert görmesin tatlım=))

canım inanmayanlara nispet olsun diye ekliyorum bide sizde göründe uzatın diye :jeyyar: :1ninca: . bazı arkadaslarımı görüyorum her topikte cok ugrasıyolar benim saçlar ayda 1 cm uzamazdı ya gerçekten uzamazdı. onun için benim acımdan cok büyük gelişme bu opuyorumnanaktan

sizlerde de inşallah aynı olur sizde eklersiniz böyle konu açıp :)))

ben bayadır kullandıgım için eklemek istedim emek verince oluyo cünkü kaydirigubbakcemile5

canim yine sorum var
ama cok önemli suanda turplu suyu ilk defa yapicagim
ve yine okudum tarifini rendelemek lazim diyor ben anladimki turp pun kirmizi kabugunu soyuyorsun rendelemek böyle cacik icin salataligi rendelenir öyle mi rendelicem ve onu tam olarak kaynatmiyacagimmi anlamiyorum ya yardimci ol lütfennnnnnn

kaynatıcaksın canım :))))) salata rendeler gibi rendele okadar elini korkak alıştırma... kabugunuda soyma opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…