• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Turpun mucizesini kendi gözlerinizle görün....

ama bi sac zaten 10 ayda 15 cm civarında uzar.
yani turplu suyu uygulumasan da sacın uzardı bu şekilde
hani 4-5 ayda omzundaki sac beline gelse ozaman turbun mucizesinden sözedebilirdik.
kusura bakma lütfen fikrim bufisfisfis

omzumdaki saç belime gelince 10-15 cm eder diyosun:1shok:

inan bana 2 katından bile fazladır :olmaz: ben ölçüyorum simdi size kesin sonucları vericem anlarsınız ozaman :))))

ayrıca 4-5 ayda sen bu kadar uzatan bi mucize bul bende onu uygulayayım ozaman ;))

Son düzenleme:
bendemi denesem yaa harika olmus ne kadar cok uzamis 10 ayda masallhopuyorumnanaktan:nazar:

üstelik 2 aydır turp yoktu biliyosunuz yoksa daha cok uzardı....opuyorumnanaktan:nazar:

malesef evde mezura dahi yok yarın kesin cmleri aşkıma ölçtürdükten sonra buraya yazarım ama sizi temin ederimki kuaför kuzenim bile görünce tepkisi söyle olmuştu :1shok:

yinede siz bilirsiniz ben söz verdigim arkadaslarıma göstermek için ekledim zaten Şeniz

:) neden mesajını değiştirdin ki
omuzdaki sac bele kadar 10-15 cm eder diye bişi demedim
ortalama bir sac 10 ayda 15 cm uzar dedim
omuzdan bele 25-30 cm vardır,ama sacların belinde değil sırtında
eklediğin resimde kafanı geri yapmışsın farkında mısın bilmem,ve bu sacını oldugundan uzun göstermiş
ama cok güzel sacların lüle lüle,sen memnun kaldıysan kullan
benim 4-5 ayda 30 cm uzatıcak bi önerim yok.mafoldumben
dışarıdan sürülen şeylerin etkisine de inanmıyorum doğrusu:1no2:
biotin kullanıyorum yeni basladım....
keske yazsaydın başta *sadece söz verdiklerime,söz vermediklerim yorum yapmasın* diye :))

iyi geceler dilerimkaydirigubbakcemile4

:) neden mesajını değiştirdin ki
omuzdaki sac bele kadar 10-15 cm eder diye bişi demedim
ortalama bir sac 10 ayda 15 cm uzar dedim
omuzdan bele 25-30 cm vardır,ama sacların belinde değil sırtında
eklediğin resimde kafanı geri yapmışsın farkında mısın bilmem,ve bu sacını oldugundan uzun göstermiş
ama cok güzel sacların lüle lüle,sen memnun kaldıysan kullan
benim 4-5 ayda 30 cm uzatıcak bi önerim yok.mafoldumben
dışarıdan sürülen şeylerin etkisine de inanmıyorum doğrusu:1no2:
biotin kullanıyorum yeni basladım....
keske yazsaydın başta *sadece söz verdiklerime,söz vermediklerim yorum yapmasın* diye :))

iyi geceler dilerimkaydirigubbakcemile4

valla canım ben okadar mutluyum ki hiç terslemek istemiyorum ....opuyorumnanaktan

inan bana yarın arkadan cektircem güneş ışıgında aşkıma ozaman ne demek istedigimi anlarsınız onu laptoptan cektim mause yoktu ... tabi sizde yorum yapabilirsiniz niye alındıysan :gitme:

tabiki dışarıdan yapılan herşeyinde etkisi vardır. sivilce ilacı gibi :sinifsinif:

inşallah sende istedigin saçlara biotinle ulaşırsın canım ...

sevgiler sanada iyi gecelerrr a.s.

ah ahh
sacın normalde de okdar uzardı zaten dedim baska bişey demedim kimafoldumben
terslemek,alınmak,gider yapmak,sinirlenmek falan yakışıyo mu hiçyasakkelime
insanlar neden hep duymak istedikleri şey söylensin isterler ki.
10 ay uğraşmışsın,birde o kötü kokusuna da katlanmışsın turbun sende haklısın tabi emek var ortadakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

ah ahh
sacın normalde de okdar uzardı zaten dedim baska bişey demedim kimafoldumben
terslemek,alınmak,gider yapmak,sinirlenmek falan yakışıyo mu hiçyasakkelime
insanlar neden hep duymak istedikleri şey söylensin isterler ki.
10 ay uğraşmışsın,birde o kötü kokusuna da katlanmışsın turbun sende haklısın tabi emek var ortadakaydirigubbakcemile3

hemde ne koku :sinifsinif: ama sonucta değdi harika saçlarım var lülülülülülü

ne sinirlenmesi ayol ben saçlarımla mutlu mesut yaşıyorum. peki sıfır kırık olmasına ne diceksin sencede dışarıdan etki etmemiş mi hala sositososito

neyse yarın bi resim ekleyeyimde sonra konuş istersen :ecrin_bebek:

valla begenmediysende yapma güzelim tutup kolundan ben almadımya içeri opuyorumnanaktan

hadi kal saglıcakla yarın akşam gelirim artık aşkımla buluşcaz mangal için :1ninca:

Sevgiler herkese.... Güzel yorumlarınız içinde ayrıca teşekkürler. ŞenizŞenizŞeniz

cnm kim ne düşünürse düşünsün sonuçta kullandın memnunsun uzamışta gerisini boşver... saçların süper yerli rapunzel :) darısı bizim başımıza...

cnm kim ne düşünürse düşünsün sonuçta kullandın memnunsun uzamışta gerisini boşver... saçların süper yerli rapunzel :) darısı bizim başımıza...

Amin canım inşallah hem niye yalan söyliyim ki ne derdim var benim burda geçirdiğim vaktin bana ne yararı var sanki millete iyilik yaramaz. iyilikten anlayanlarda var şükür. :1ninca:

öpüyorum seni canım iyi geceler diliyorum haberlerinide bekliyorum mutlaka Şeniz

sanki sen turp satışından katkı payımı alıcak sanki nie yalan atasın :))) üzme sen kendini boşver bende öptüm seni btnm çok saol herşey için iyi geceler sanada...

sanki sen turp satışından katkı payımı alıcak sanki nie yalan atasın :))) üzme sen kendini boşver bende öptüm seni btnm çok saol herşey için iyi geceler sanada...

ne üzülmesi bi tek sana yararım dokunsa isterse 100 kişi inanmasın bananee opuyorumnanaktan

bende öptüm seni iyi geceler canım gittim benn kaydirigubbakcemile2

son bir resim gonder baska bisey istemem :D

oo masallah, benim saclarim bu kadar olsun bin kilo turp feda olsun ahuahua.. super yapmissin ya, saclara bak =) fazlasiyla uzatmissin bile bence =)

lülelerim hiç belli olmamış ama kıvır kıvır hani senin turplu su topiğindeki resmin varya aynen öyle bide düz fön cektigini düşün saçlarıma belimi bilene geçti :1ninca:

oo masallah, benim saclarim bu kadar olsun bin kilo turp feda olsun ahuahua.. super yapmissin ya, saclara bak =) fazlasiyla uzatmissin bile bence =)

teşekkür ederim canım senide görücem 10 ay sonra burda saç yarıştırız artık kiminki daha uzun diye mirmirmirmir
:D:D

super gozukuyo, ne kadardi maskelere baslamadan once.. ya zaten bi haftada belli oluyo, insanlar inanmiyo ama (bende inanmazdim :P)..

nazar degmesin maasallah maasallah

Back