bu ne yaaa şaka gibi inanamıyorum ne biçim uzamışşşşşşş.....kıskandım yaa( bende istiom böle uzamasınıııııııııııııı.....
en kısa zamanda altını aramaya başlıycam bendekaydirigubbakcemile3 uzun saçlarımı geri istiyorumzemuszemus
hey allahım yaa...bakıp bakıp duruyorum bu saç nasıl uzamış böle...benim arkadaşlarım var 2 senede ancak bu kadar oluyor saçları tabi bakım yapmadan..vay be :)) dur bakim benim kaç ayda uzayacak saçlarım..şuan kısa küt yani kulak hizasında...yaa bu arada senin yapmaya başlamadan önce neredeydi saçların tales??
tales! sana ne kadar teşekkür etsem azdır.. çok saol fotoğraflarla anlattıgın için ayrıca.. şu eylül bi gelse ben de başlıycam=) Şeniz Şeniz
10 ay nasıl baklıycez
hem saçına, hem iradeneyerimseniben
Bi turlu goremedik biz su saclari ya, tatlim neden birakmiyosun fotoyu burda, yuzunu istersen ben senin icin silerim.
maşallah .. ya benim uzama konusunda bi sorunum yok çok şükür hızlı uzarlar benim de belimde saçlarım.. ama resimden sanki eskiye oranla bayaaa bi canlı duruyo saçların .. uzaması için değilde hani canlı olsun kırılmayı önlesin diye de kullanabilirim dimii kaydirigubbakcemile3
evet kesinlikle kullanabilirsin özellikle saçının şeklini ortaya cıkardıktan sonra cok seviniceksin ben lülelerimin bu kadar oldugunu 19 yasıma geldim anca öğrendim :sinifsinif:
yukarda keryneia arkadasında bukleli saçları var diğer turplu su topiğinde onunda harika lülerini görebilirsiniz. gerçekten öyle böyle değil. deneyin 2 hafta sonra zaten hep aklınızın bi köşesinde bulunur. zaten bidaha da bırakamazsınız istediginiz saçlarınıza kavuşana kadar :)))))
çok sağol cnm turp bulup aldıgımda hemen denicem.. şimdi tarifini de buldum diğer topikten kolaymış.. ben daha ugrastırıcı bişey bekliyodum.. kolay gelsin zemuszemus
ben anlamadım şimdi ilk resim turp suyundan sonra
2.resim de önce mifisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?