Saç Uzatma Yöntemleri Turpun mucizesini kendi gözlerinizle görün....

tales

ღ Aşık RapunZel ღ
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
311
2
96
İstanbul
Baya karışık oldugu için tekrardan yazıyorum. Bundan 10 ay önce turplu suya başladım ve yaklaşık 3-4 ay düzgünce kullanabildim. Ben öss ye hazırlandıgım için ileriki 3-4 aylık zamanda cok aksattım . ve son iki aydırda turp yok zaten ...

yani toplasan 8 ay çat pat yaptıgım turplu suyla omzumdaki saçlarım belime geldi.

sıfır kırıgım var ayrıca yaklaşık 1 bucuk yıldır saçlarımıda hiç kestirmedim gerek duymadım cünkü :)))

inşallah sizinde işinize yarar... simdiden kolay gelsin.

Son düzenleme:
Bu arada bazen saç bakım yağı da kullandım bunuda eklemek istedim benim saç tipim yaglı oldugu için nadiren kullanabildim , ama saçlarıma yararı az da olsa oldu tabiki :lepi:

turplu su konusuna açmadım orda hemen geride kalıyor sayfalar. bazı arkadaslara eklicem demiştim onun için yeni konu açtım ilgi çeksin diye. sizde göründe kalmayın bu mucizeden mahrum. bu arada babam turpçu falan değil polis kendisi :1ninca:yanlış anlamayın hehe
:roflol:

Son düzenleme:
ben dikkatle inceledim cnm ama kusura bakma bana sanki çıt çıt varmış gibi geldi saçında
birde arkadan görebilirmiyiz.

ben dikkatle inceledim cnm ama kusura bakma bana sanki çıt çıt varmış gibi geldi saçında
birde arkadan görebilirmiyiz.

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ne alemsin canım ya tabi çekerim arkadanda akşama onuda koyarım delikafadulden

neden yalan atıyım hatta saç derimden falanda çekeyim isterseniz :icecream:

cnm ya kusura bakma çıt çıt takan arkadaşlarım var aynı onun gibi durmuş vallakaydirigubbakcemile3
ama tebrik ederim harika uzamış valla.

cnm ya kusura bakma çıt çıt takan arkadaşlarım var aynı onun gibi durmuş vallakaydirigubbakcemile3
ama tebrik ederim harika uzamış valla.

tamam canım saçlarımı öne atarak falan çekerim biraz karanlık cıkmış ondan öyle duruyo heralde fisfisfis

10 ay az zaman değil saçlarım için az emek harcamadım ama karsılıgını verdiler ektigimi biçtim yani Şeniz

össyide kazandım demeyin keyfüme

nası kullanıyorsun bunu anlatırmısın lütfen canım blendırdanmı geçiriyorsun kaynatıyormusun napıyorsun

nası kullanıyorsun bunu anlatırmısın lütfen canım blendırdanmı geçiriyorsun kaynatıyormusun napıyorsun

bildigin turplu su formülü canım ya mirmirmirmir ben en uzun kullananıyım heralde bunun onun için etkisini herkes görsün dedimde konu açtım sabit konu varya ordaki tarif işte kaydirigubbakcemile3

bu arada normalde saçlarım lüle lüledir. ama dogru düzgün durmazlar. iki gündür turp yaptıgımdan beridir özellikle ucları kıvır kıvır. küçükken aslında resmen bonustum ama annem düzelsin diye hep erkek saçı kestirmiş. simdide böyle lülelerim kaldı geriye.fisfisfis

Son düzenleme:
tatlim harika :lepi:
gule gule kullan saclarini.
ben de kis byu yaptim haftada bir kez inanilmaz uzadi saclarm sonra yaz basi kestirmek zorunda kaldim o zamandan beri de yapmadim..
yine de uzun sayilir ama o zamanki gibi degil.
omzumdan sirtimin ortasina kadar gelmislerdi.
trbun etkisi inanilmaz.
benim saclari da kivir kivir yapiyordu.

teşekkür ediyorum canım o senin tatlılığın :))
evet omzumdan belime geldi sıra popomda artık:kedi:

kıvır kıvır yaptıgı bi yana öyle bi parlattıki arkadaslarım inanmazdı bana maşayla yapıyosun kesin diye... bende iki gündür yapıyorum saçlarım toparladı yine bulamamıştım turp 2 aydır... mirmirmirmir

Son düzenleme:
i_pek ekledim canm resimleri ama sen gittin geldigin zaman eklerim yine artık.....:1ninca:

hihoyyyt ALINTILAMAYIN KIZLARR hihoyyythihoyyyt

ekledim rodjina ....... buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
çok güzel maşallah canım ya.alkisalkisalkisbende 2 hafta önce filandı bi an psikolojim bozuldu heralde,evde aldım makası elime canım saçlarımıkestimmafoldumben sonrasında ki pişmanlık hak getire tabi ama iş işten geçti,göğüs hizamın altındaki saçları omuzlarıma kadar kısalttım.Tek avunduğum saçlarımın uçları çok yıpranmıştı onlar gittikaydirigubbakcemile3Bu mevsimde turp varmı ya cahilliğime verin :)

o senin güzelliğin tatlım :))

valla bende iki aydır bulamıyodum ... yeni kocaman kocaman kırmızı bulabildim ben koşa koşa gittim kaptım görenler altın buldum falan sandı heyecanlandım baya eylülde falan bekliyodumda mirmirmirmir

iki gündür kavuştum işte 2 ay arayla bu kadar uzadı bide aslında 10 değil 8 ay demek lazım ama arada uzayanlarda varsa hesaba kattım yine de opuyorumnanaktan

bu ne yaaa şaka gibi inanamıyorum ne biçim uzamışşşşşşş.....kıskandım yaa ( bende istiom böle uzamasınıııııııııııııı.....

en kısa zamanda altını aramaya başlıycam bendekaydirigubbakcemile3 uzun saçlarımı geri istiyorumzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…