canım sende yumurtayla mı yaptın yumurtasız mı?
ben dikkatle inceledim cnm ama kusura bakma bana sanki çıt çıt varmış gibi geldi saçında
birde arkadan görebilirmiyiz.
cnm ya kusura bakma çıt çıt takan arkadaşlarım var aynı onun gibi durmuş vallakaydirigubbakcemile3
ama tebrik ederim harika uzamış valla.
nası kullanıyorsun bunu anlatırmısın lütfen canım blendırdanmı geçiriyorsun kaynatıyormusun napıyorsun
tatlim harika :lepi:
gule gule kullan saclarini.
ben de kis byu yaptim haftada bir kez inanilmaz uzadi saclarm sonra yaz basi kestirmek zorunda kaldim o zamandan beri de yapmadim..
yine de uzun sayilir ama o zamanki gibi degil.
omzumdan sirtimin ortasina kadar gelmislerdi.
trbun etkisi inanilmaz.
benim saclari da kivir kivir yapiyordu.
çok güzel maşallah canım ya.alkisalkisalkisbende 2 hafta önce filandı bi an psikolojim bozuldu heralde,evde aldım makası elime canım saçlarımıkestimmafoldumben sonrasında ki pişmanlık hak getire tabi ama iş işten geçti,göğüs hizamın altındaki saçları omuzlarıma kadar kısalttım.Tek avunduğum saçlarımın uçları çok yıpranmıştı onlar gittikaydirigubbakcemile3Bu mevsimde turp varmı ya cahilliğime verin :)
o senin güzelliğin tatlım :))
valla bende iki aydır bulamıyodum ... yeni kocaman kocaman kırmızı bulabildim ben koşa koşa gittim kaptım görenler altın buldum falan sandı heyecanlandım baya eylülde falan bekliyodumda mirmirmirmir
iki gündür kavuştum işte 2 ay arayla bu kadar uzadı bide aslında 10 değil 8 ay demek lazım ama arada uzayanlarda varsa hesaba kattım yine de opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?