Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşük mü yaptınız sonra?Benim bebeğim de vardı
Düşük olmadı doğru benim güzel kızımDüşük mü yaptınız sonra?
Doğumdan sonra kalp rahatsızlığı vardı ameliyat oldu 8 ay yaşadı o kadar dayanabildi sana bişey söyleyeyim 4 ay oldu vefat edeli Hee zarresini görmeye değer öyle söyleyeyim düşünsene Rabbim cennetten bir parça emanet ediyor sana senin o cennetin kokusunu dünyada yaşatıyor çok zor süreçler geçirdik doğru anlzıdım ailemden gizledim yoğun bakımda kaldı 3 ay ameliyat sonrası 2 ameliyat 1 anjiyo en son trakeostomi açıldı 2 gün geçmedi vefat etti öyle çok özlüyorum ki ama yine olsa yine yaparım sende sakın kıyma ona aldırmak isteyecekler inanma ne gelirse Rabbim den melek onlar annesi her zaman yanındayım elimden ne gelirse yardım ederim özelden yazarsın banaDüşük olmadı doğru benim güzel kızım
Turner sendromu hakkında bilgim yok ama senin yazdıklarını anlamaya çalıştım, ne gelirse rabbimden demişsin bebeğin 8 ay yaşamış maalesef allah sabır versin, ama çocuk doğduğu andan itibaren rahat nefes alamamış hep hastanede kalmış sen vicdan olarak doğurduğun için rahatsın ama engeli ölüme yol açabilecek çocuğu bile bile doğurup acı çekerek vefat etmesi bana bı yerde maalesef yanlış geliyo. Kimseye inanma ne gelirse rabbimden diyip yanlış yönlendirmeyin kimseyi. Maalesef bu dönemde ağır engelli bi çocuk doğurmak hem çocuğa hem aileye çok zor size bişey olsa çocuğa kim bakarDoğumdan sonra kalp rahatsızlığı vardı ameliyat oldu 8 ay yaşadı o kadar dayanabildi sana bişey söyleyeyim 4 ay oldu vefat edeli Hee zarresini görmeye değer öyle söyleyeyim düşünsene Rabbim cennetten bir parça emanet ediyor sana senin o cennetin kokusunu dünyada yaşatıyor çok zor süreçler geçirdik doğru anlzıdım ailemden gizledim yoğun bakımda kaldı 3 ay ameliyat sonrası 2 ameliyat 1 anjiyo en son trakeostomi açıldı 2 gün geçmedi vefat etti öyle çok özlüyorum ki ama yine olsa yine yaparım sende sakın kıyma ona aldırmak isteyecekler inanma ne gelirse Rabbim den melek onlar annesi her zaman yanındayım elimden ne gelirse yardım ederim özelden yazarsın bana
Benim bebeğim engelli doğmadı ki hiçbir turner sendromu engelli değil malesef bazen mozaik Turner sendromu yaşayanlar gayet sağlıklı bebekler grubumuzda birçok örneği vardıTurner sendromu hakkında bilgim yok ama senin yazdıklarını anlamaya çalıştım, ne gelirse rabbimden demişsin bebeğin 8 ay yaşamış maalesef allah sabır versin, ama çocuk doğduğu andan itibaren rahat nefes alamamış hep hastanede kalmış sen vicdan olarak doğurduğun için rahatsın ama engeli ölüme yol açabilecek çocuğu bile bile doğurup acı çekerek vefat etmesi bana bı yerde maalesef yanlış geliyo. Kimseye inanma ne gelirse rabbimden diyip yanlış yönlendirmeyin kimseyi. Maalesef bu dönemde ağır engelli bi çocuk doğurmak hem çocuğa hem aileye çok zor size bişey olsa çocuğa kim bakar
Önceki mesajlarınızda başka hastalıkların olduğundan bahsetmişsiniz neyse ben zaten turner sendromunun ne olduğunu bilmediğimi söyledim sadece mesajınız ilgimi çektiBenim bebeğim engelli doğmadı ki hiçbir turner sendromu engelli değil malesef bazen mozaik Turner sendromu yaşayanlar gayet sağlıklı bebekler grubumuzda birçok örneği vardı
Tekrar başınız sağolsun, trizomi 18 normalde kesin çıkan bi test sonucu detaylı ultrasonda da özellikle el ve yüzden sonuç veriliyo size bu kadar hastalık var diyen kurum özel miydi ya da devlet miydi pekiEvet doğana kadar birçok şey söylendi ayakları yok çenesi yarık elleri ayakları üstüste bebeğimi görene kadar dı herşey gayet bütün organları yerli yerindeydi söylenilen şeyler çıkmadı ultrason da görünen şeyler yanıltıcı oluyor ama kalp rahatsızlığı aynı şekilde devam etti
hem çocuğa hem aileye çok zor size bişey olsa çocuğa kim bakar
Dualarımda bebeğim için hep eli ayağı düzgün olsun bize muhtaç olmasın diyorum. hepimiz engelli adayıyız orası ayrı ama benim bahsettiğim “ağır” engelli bi çocuğu doğurmak. Siz yapabilirsiniz ama çoğu insan hele ki ekonomik anlamda sıkıntı yaşayan insan maalesef ilgi gösteremez. Her şeye duygusal değil gerçekçi yaklaşmak zorundayız.Bana bir şey olursa kim bakar ihtimaline karşı hiç çocuk sahibi olmasın kimse o zaman. Gebelikte sağlıklı olup Allah korusun bir kazadan sonra engelli olan bebekler , çocuklar , yetiskinler var .
Tabi ki kimse istemez böyle bir durumu fakat hiç bir şeyi garanti edemeyiz.
Dualarımda bebeğim için hep eli ayağı düzgün olsun bize muhtaç olmasın diyorum. hepimiz engelli adayıyız orası ayrı ama benim bahsettiğim “ağır” engelli bi çocuğu doğurmak. Siz yapabilirsiniz ama çoğu insan hele ki ekonomik anlamda sıkıntı yaşayan insan maalesef ilgi gösteremez. Her şeye duygusal değil gerçekçi yaklaşmak zorundayız.