Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba çok geçmiş olsun. Benim de aynı haftada bebeğimin kalbi durmuştu. Ölü doğum yapmıştım. Sonrasında 1 hafta boyunca antibiyotik kullanıp muayeneye gitmiştim yine. Hafif pıhtılar kalmıştı bitki çayı vs ile söküldü onlar da. Kanamam bir hafta kadar sürmüştü sanırım ilk adetimi de 33-34 gün sonra olmuştum.Kızlar merhaba gecem hafta rahim agzi yetmezliği sebebiyle 19.haftamda doğum yapıp bebeğimi kaybettim. Aynı şeyleri yaşayan var mı sonrasında nasıl bir yol izlediniz ne kadar zaman sonra kanamaniz kesildi yaşayan varsa bana bilgi verebilir mi
Benim bir kez geldi sütüm ve sonrasında kesildiTesekkur ederim size de cok geçmiş olsun. Sutunuz geldi mi peki onu nasıl bitirdiniz ben lahana kullandım sertliği ve ateşi geçti ama hala akıyor sütüm
Çok geçmiş olsunTesekkur ederim size de cok geçmiş olsun. Sutunuz geldi mi peki onu nasıl bitirdiniz ben lahana kullandım sertliği ve ateşi geçti ama hala akıyor sütüm
Evet kişiden kişiye değişiyormuş. Ben baya vakti zamanında doğum yapanlar gibi 40 ı gördüm nerdeyse. Çok geçmiş olsun size de. Rabbim bi daha aynı acıyı yaşatmasın. Diğer gebeliğimizde mutlaka serklaj yaptırın. Benimde rahim boyu kısalığım var o sebeple 7 aydır yatıyorum.Geçmiş olsun sizin kanamaniz çok uzun sürmüş demek ki kişiden kişiye değişiyor birkaç kişiden 1 hafta kadar surdugunu duymuştum bende acaba benim mi uzun sürüyor diye düşünüyordum
Çok teşekkür ederim. Kadın doğumda devam ettim ben ama riskli gebeliklere de bakıyo doktorum. İki kere de perinatologa gittim. Biri kısalık için biri detaylı için.Hayırlı olsun gebeliginiz Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıkla çok sevindim.
Takibinizi kadin doğum doktoru mu yaptı yoksa perinatolog mu
Benim tüp bebekti kaybettiğim bebek, doktor 3 ay bekleyin dedi. Zaten 40 gün kanamam sürdü. Sonra açıkçası zaten olmuyo diye korunmadık. Çünkü 7 yıldır istiyoruz olmamıştı. Hemen hamile kaldım doğal yolla. 2 ay sonra olmuş oluyo.Anladim tesekkur ederim benim daha 1 hafta oldu kontrolümde 1 ay sonra o an o acıyla doktora pek bisey soramadım ama süreci merak edip araştırıyorum ilerisi için nasıl devam eder diye siz ne kadar süre sonra gebelik planladiniz acaba yani doktorlar belli bir süre veriyor mu bekleyin falan diye
Amin amin inşallah, yaşadığınız acı çok büyük anlıyorum. İnşallah sizde sağlıkla en kısa zamanda kavuşun bebeğinize. Rabbim tekrarını göstermesin.Masallah Rabbım güzel güzel büyütmeyi de nasip etsin inşallah
Amin inşallahTesekkur ederim size de geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah.
Doktor bana da dostinexi söyledi ama ağrı olursa yani mastit durumunda başlarız dedi ben lahana ve soganla o ağrıyı ateşi kestim ama süt bitmedi uzun sürmeden o da biter umarım zaten zor bir süreç bu şekilde daha da zor oluyor