- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
Gelelim detaylara, ameliyathaneye gitmeden bi sakinleştirici yaptılar. En korktuğum an o sedyeyle götürüyorlar ya işte o andı. Allah'tan sakinleştirici etkisini hemen gösterdi de ameliyathaneye girişimi bile hatırlamıyorum12 gibi uyandırıldım hayal metal ne çabuk dediğimi hatırlıyorum. Cidden çok üşüdüm. Doktorum geldi ağrı var mı dedi. İlk çıktığımda tabiki göğüslerde ağrı vardı ama lipo çok çok az ağrı yaptı. Yuvarlak protez anterler 295 gram takılmış. Doktor toparlama yapmalıyım sarkma var demişti ama protezin baya toparladığını görünce vazgeçmiş ki eennn sevindiğim buydu. Toparlama olsa iz kalacaktı ve ben buna üzülmüştüm. 1 gibi kendime geldim hemen yazmak istedim ama benim daha önce göz altımda dolgudan dolayı bi kaç minik problem vardı. Ameliyat etmişken onu enjektörle çekeyim demişti sağolsun. Ve benim en çok göz altlarım şişti morardı :) o nedenle buz uyguladım gözümü açamadım pek. Uzun lafın kısası şu an bi sıkıntım yok. İnşallahhhh bundan sonrada olmazda rahat rahat atlatarım. Tabiki oturup kalkarken kipi yerleri ağrıyor, göğüslerde hareket ettikçe acıyo ama inanın korktuğumuz gibi değil
Geçmiş olsun tatlım..Güzel bir süreç yaşamışsın okuduklarıma bakılırsaAma sakın iyiyim diye kendini zorlayacak harekltler yapma sakın inan acısını çok pis çekersin Dinlenmeye bak,kendini zorlama
Teşekkürler arzum. Gızlı gızlı çoook takip ettim konunu :) haklısın iyiyim deyip dolanıyorum ama zorlanınca ağrı başlıyor. Bide yürüdükçe lipo yerleri sızıyo kan sıvı karışımı. Suan yattım bu aksam bir daha kalkmam zaten
Bende karın bölgemden yağ aldırmıştım.Ağrısını ve sonrasını biliyorumO yüzden diyorum tatlım Sürekli yatağa bağlı kalma şişersin,kendini zorlamadan yürü hareket et sadece
Gelelim detaylara, ameliyathaneye gitmeden bi sakinleştirici yaptılar. En korktuğum an o sedyeyle götürüyorlar ya işte o andı. Allah'tan sakinleştirici etkisini hemen gösterdi de ameliyathaneye girişimi bile hatırlamıyorum12 gibi uyandırıldım hayal metal ne çabuk dediğimi hatırlıyorum. Cidden çok üşüdüm. Doktorum geldi ağrı var mı dedi. İlk çıktığımda tabiki göğüslerde ağrı vardı ama lipo çok çok az ağrı yaptı. Yuvarlak protez anterler 295 gram takılmış. Doktor toparlama yapmalıyım sarkma var demişti ama protezin baya toparladığını görünce vazgeçmiş ki eennn sevindiğim buydu. Toparlama olsa iz kalacaktı ve ben buna üzülmüştüm. 1 gibi kendime geldim hemen yazmak istedim ama benim daha önce göz altımda dolgudan dolayı bi kaç minik problem vardı. Ameliyat etmişken onu enjektörle çekeyim demişti sağolsun. Ve benim en çok göz altlarım şişti morardı :) o nedenle buz uyguladım gözümü açamadım pek. Uzun lafın kısası şu an bi sıkıntım yok. İnşallahhhh bundan sonrada olmazda rahat rahat atlatarım. Tabiki oturup kalkarken kipi yerleri ağrıyor, göğüslerde hareket ettikçe acıyo ama inanın korktuğumuz gibi değil
gecmis olsunnnn.. :))) foto eklede gorelim bea..korkma korkma giyinik koy
oncesi sonrasi yap cok merak ettim
Geçmiş olsun turkuazkelebek.Sende artık bir oh diyebilirsin artık..çok çabuk kendini toplaman dileği ile
Sabah oldu yine gayet iyiyim :) En büyük sıkıntı yatmak kızlar. Yattığımda ağrım ve hissettiğim bi ağırlık oluyo göğsümde. Ayakta olmak yürümek yatmaya göre daha ağrısız. Bugün bandajların üzerine sporcu sütyenimi giydim. Aklınızda olsun lütfen önden bağlamalı alın sütyeninizi. Benimkinde bağlama yeri yoktu direkt üstten geçirip giyiliyo. Eleştiri olduğu için normalde çok rahat giymiştim ama dikişler şişlikler varken hemşire yardımıyla zor giydim. NBb aldım ben bahsettiğim sütyen kom da var sanırım
Yeni bebislerin hayirli olsun canim
Kom dediginiz ic camasir magzasimi ???
Yeni bebislerin hayirli olsun canim
Kom dediginiz ic camasir magzasimi ???
geçmiş olsun canım inşallah çok çok daha iyi olursun :) :))
Teşekkür ediyoruummm :) su an çok şişler. Özellikle üst taraf nerdeyse omzuma kadar şişim. Aşağı taraf karın basen zaten lipodan dolayı şiş. Balon oldum :)
Yagdami aldirttin ??? Ay bende hem memis hem lazer lipo yaptirtcam 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?