- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
canım çok büyük geçmişler olsun. umarım mutlusundur yeni memişlerinle. darısı başıma ve başımıza inşallahh amin. bir kaç tavsiye verebilir misin bana ? benimde ameliyat olma konusunda endişelerim var. çünkü burda okuduklarımı biliyorum. ekledim seniii ayrıca.. memişlerinin bana ilham kaynağı olmasını diliyoruum
canım en büyük tavsiyem maddi imkanı olup memişlerini dert eden herkeess en kısa sürede hiç düşünmeden yaptırsın. düşünerek geçen zamanıma yazık olmuş. benim ameliyat sürecim çok kolay geçti. sonuçtanda çok memnunum. doktorumu gözüm kapalı herkese tavsiye edebilirim. şu an hiç ameliyat olmamış gibiyim ağrı olarak. izlerim var meme ucuda ama düşündüğüm kadar belirgin değil yeni olmasına rağmen. bir de sporcu sütyeni için nbb yi tavsiye edebilrim :) önce önden bağlamalı değil diye beğenmemiştim ama o sütyenden sonra 3 tane daha aldım farklı markalardan hiç biri nbb kadar sıkı tutmadı
flaşsız yeni fotolar yüklicektim ama sanırım tel de virüs var. çektiğim fotoları bilgisayarıma yükleyemedim. en kısa zamanda halledip yeni fotolar koyucam sizi merakta bırakmıcam