• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turkuazkebelek meme büyütüyor :)

Turkuazbebek senin sutyen sıkı mı? Yanlarda yani koltuk altinin alt kisminda şişlik oldu mu ?

Çok sıkı hemde. Hatta doktorcuğum sıkıldığını beğenmedi askılarını baya bi daraltmamı istedi. İki iz koydu buralardan dik dedi. Dediğini yaptım ama memelerimiz ağzıma girecek gibi dürüyor ve çok sıkıyor. Benim sarkmamda vardı ne kadar yukarda tutarsan protez o kadar yukarda oturur dedi. Yapacak birşey yok birbuçuk ay bu işkenceyi çekecem

Çok sıkı hemde. Hatta doktorcuğum sıkıldığını beğenmedi askılarını baya bi daraltmamı istedi. İki iz koydu buralardan dik dedi. Dediğini yaptım ama memelerimiz ağzıma girecek gibi dürüyor ve çok sıkıyor. Benim sarkmamda vardı ne kadar yukarda tutarsan protez o kadar yukarda oturur dedi. Yapacak birşey yok birbuçuk ay bu işkenceyi çekecem

Güle güle kullan canem))))

Çok geçmiş olsun güle güle kullan.bol bol dinlen.bakacak biri varsa.dikkat et kendine

Maaşallah şu an hiç ameliyat olmuş giibi değilim. Gece çok rahat uyudum ve artık bir kaç yastık olmadan yatabiliyorum :)2 gündür birer saat yürüyorum. Bugün işe başladım. Okulda temizlik yapılmamış dışarda oturalım dedi arkadaşlar. İçerdki bankaları taşıyalım denilince bank bile taşıdım :S O sıra biraz acıdı ama anlayacaklar diye bişeyde diyemedim. Bide 2 aydır görmediğim sevdiğim bi arkadaş geldi sıkıca sarıldı o sırada acıdı.

Gelelim detaylara, ameliyathaneye gitmeden bi sakinleştirici yaptılar. En korktuğum an o sedyeyle götürüyorlar ya işte o andı. Allah'tan sakinleştirici etkisini hemen gösterdi de ameliyathaneye girişimi bile hatırlamıyorum :1: 12 gibi uyandırıldım hayal metal ne çabuk dediğimi hatırlıyorum. Cidden çok üşüdüm. Doktorum geldi ağrı var mı dedi. İlk çıktığımda tabiki göğüslerde ağrı vardı ama lipo çok çok az ağrı yaptı. Yuvarlak protez anterler 295 gram takılmış. Doktor toparlama yapmalıyım sarkma var demişti ama protezin baya toparladığını görünce vazgeçmiş ki eennn sevindiğim buydu. Toparlama olsa iz kalacaktı ve ben buna üzülmüştüm. 1 gibi kendime geldim hemen yazmak istedim ama benim daha önce göz altımda dolgudan dolayı bi kaç minik problem vardı. Ameliyat etmişken onu enjektörle çekeyim demişti sağolsun. Ve benim en çok göz altlarım şişti morardı :) o nedenle buz uyguladım gözümü açamadım pek. Uzun lafın kısası şu an bi sıkıntım yok. İnşallahhhh bundan sonrada olmazda rahat rahat atlatarım. Tabiki oturup kalkarken kipi yerleri ağrıyor, göğüslerde hareket ettikçe acıyo ama inanın korktuğumuz gibi değil

çok geçmiş olsun yeni görüntünle mutluluklar dilerim ;) bende göğüs büyütme ameliyatı olacağım 10 gün kaldı :(( çok korkuyorum daha önce hiç ameliyat olmadım kafamda bir sürü senaryo çiziyorum. Ve bende senin gibi sedyeye yatırıp götürecekleri an kötü olacağım ve kaçma riskim var :)) Fakat ameliyat sonrasını o kadar güzel yazmışsın ki cesaretlendim umarım senin gibi iyi hissediyorum en az ağrıyla kurtulurum. Şimdi nasılsın ? Kaç gün oldu ? ameliyat kesin nereden yapıldı ?

çok geçmiş olsun yeni görüntünle mutluluklar dilerim ;) bende göğüs büyütme ameliyatı olacağım 10 gün kaldı :(( çok korkuyorum daha önce hiç ameliyat olmadım kafamda bir sürü senaryo çiziyorum. Ve bende senin gibi sedyeye yatırıp götürecekleri an kötü olacağım ve kaçma riskim var :)) Fakat ameliyat sonrasını o kadar güzel yazmışsın ki cesaretlendim umarım senin gibi iyi hissediyorum en az ağrıyla kurtulurum. Şimdi nasılsın ? Kaç gün oldu ? ameliyat kesin nereden yapıldı ?[/QU

merhaba ,
ameliyatım perşembe günü oldu. bugün 4. günüm yani. şu an hiç olmamış gibiyim. işe başladım, dün gece normal biçimde uyudum. hakikaten boşuna gözümde büyütmüşüm. hiç kimse anlamadı çok şükür :) şu an memişler bomba gibi :D sertler yumuşamaları gerek. ama böyle bile kalabilirler çok diri görünüyolar :D . Arkadaşım hiiçç korkma git ve kurtul :D 3 gün sıkıntı o da ağrı sızıdan değil yatmak uyumak problem bide şişlikler insanı gerioyr

çok geçmiş olsun yeni görüntünle mutluluklar dilerim ;) bende göğüs büyütme ameliyatı olacağım 10 gün kaldı :(( çok korkuyorum daha önce hiç ameliyat olmadım kafamda bir sürü senaryo çiziyorum. Ve bende senin gibi sedyeye yatırıp götürecekleri an kötü olacağım ve kaçma riskim var :)) Fakat ameliyat sonrasını o kadar güzel yazmışsın ki cesaretlendim umarım senin gibi iyi hissediyorum en az ağrıyla kurtulurum. Şimdi nasılsın ? Kaç gün oldu ? ameliyat kesin nereden yapıldı ?

ameliyat kesim meme ucundan bu arada :)

çok geçmiş olsun yeni görüntünle mutluluklar dilerim ;) bende göğüs büyütme ameliyatı olacağım 10 gün kaldı :(( çok korkuyorum daha önce hiç ameliyat olmadım kafamda bir sürü senaryo çiziyorum. Ve bende senin gibi sedyeye yatırıp götürecekleri an kötü olacağım ve kaçma riskim var :)) Fakat ameliyat sonrasını o kadar güzel yazmışsın ki cesaretlendim umarım senin gibi iyi hissediyorum en az ağrıyla kurtulurum. Şimdi nasılsın ? Kaç gün oldu ? ameliyat kesin nereden yapıldı ?[/QU

merhaba ,
ameliyatım perşembe günü oldu. bugün 4. günüm yani. şu an hiç olmamış gibiyim. işe başladım, dün gece normal biçimde uyudum. hakikaten boşuna gözümde büyütmüşüm. hiç kimse anlamadı çok şükür :) şu an memişler bomba gibi :D sertler yumuşamaları gerek. ama böyle bile kalabilirler çok diri görünüyolar :D . Arkadaşım hiiçç korkma git ve kurtul :D 3 gün sıkıntı o da ağrı sızıdan değil yatmak uyumak problem bide şişlikler insanı gerioyr

süpersin yaa ;) acayip morel verdin çok sağol. umarım senin gibi aynı şeyleri bende söylerim an fazla bir hafta dinlenip işe başlamam gerekecek benimde bu beni çok düşündürüyordu. Çok teşekkür ederim cevapların için ve meme ucu kesisiyle olduğun için çok şanslısın keşke bana da yapabilseydiler meme ucu :(

süpersin yaa ;) acayip morel verdin çok sağol. umarım senin gibi aynı şeyleri bende söylerim an fazla bir hafta dinlenip işe başlamam gerekecek benimde bu beni çok düşündürüyordu. Çok teşekkür ederim cevapların için ve meme ucu kesisiyle olduğun için çok şanslısın keşke bana da yapabilseydiler meme ucu :(

meme altı daha iyi değil mi saklamak açısından. ben orda iz kalacak diye üzülüyorum. bi de benim meme ucum çok açık bi renk. hatta doktor hattı bulmakta zorlandım ten rengine çok yakındı göğüs ucun dedi. bir haftaya rahat dönersin işe. bak diğer arkadaşların konularınıda incele. uzun süre toparlanamayan çok az insan var

Canim sen de öğretmensin sanırım.ben de öğretmenim.bir hafta oldu bugün ameliyat olalı ama daha baslamadim ise.haftaya inşallah.az daha dinlenetik:)bugün ankaraya kontrole gittim sutyen giyme daha dedi bi de kolalti kesisi var.sürekli gömlek ve onden düğmeli pijamayaa geziyorum.anlaşılır diye korkuyorum

Canim sen de öğretmensin sanırım.ben de öğretmenim.bir hafta oldu bugün ameliyat olalı ama daha baslamadim ise.haftaya inşallah.az daha dinlenetik:)bugün ankaraya kontrole gittim sutyen giyme daha dedi bi de kolalti kesisi var.sürekli gömlek ve onden düğmeli pijamayaa geziyorum.anlaşılır diye korkuyorum

evet öğretmenim :) benim ilk ameliyat günümü saymazsam 4. günüm. Allaha çok şükür çok çok rahatım. Bir de ben lipoda oldum. Gerçi lipo olduğuma pişman oldum. Sadece 900 cc alınmış. Zaten alınanın yarı sıvı oluyor. Topu topu 450 gram için her yerimi deldirdim :s Hiiççç sorun yapma canım anlayacaklar diye. Bizim bayan öğratmenler cinnnn gibidir onlar anlamadıysa kimse anlamaz :1: . Üstelik sen haftaya gideceksin benim kadar şiş olmayacaksın gittiğinde. Sütyen giyilmez dahada sporcu sütyenide mi giymiyorsun ?

Valla senin için daha zormus ona rağmen başlamışsin çok geçmiş olsun.ben de iyiyim de kolumu kaldıramıyorum kolaltiya.haftaya daha iyi olurum.sporcu da yok fora suan.sporcun ne marka.kaç beden alicam onu da bilmiyorum:(

Valla senin için daha zormus ona rağmen başlamışsin çok geçmiş olsun.ben de iyiyim de kolumu kaldıramıyorum kolaltiya.haftaya daha iyi olurum.sporcu da yok fora suan.sporcun ne marka.kaç beden alicam onu da bilmiyorum:(

hımm benim kas zarı altı. bu daha az acı veren bir yöntem demek ki. Ben bi nbb aldım bi de missfit miydi öyle bişey aldım. Doktorum bana deneyeceksin göğsünü tam anlamıyla saran sıkı bişey alacaksın dedi 75 tam sardı onu aldım. Doktor bana sakın çıkarma demişti senin doktorun ytaktırmamış ama. Cesaret alıp bende mi çıkartsam :p. Bu arada spocu sütyenleri için yeni inci ve de ayyıldızın beğenildiğini okumuştum forumlarda. ben küçük bi yerde yaşıyorum bulamadım

Sana tak dediyse çıkarma canım.ben evdeyim nasılsa.böyle dursun dedi.haftaya takıcan.netten bakıp alicam bende.dikislerim kolaltinda olduğu için önden açılan bakicam kollar kalkmıyor

meme altı daha iyi değil mi saklamak açısından. ben orda iz kalacak diye üzülüyorum. bi de benim meme ucum çok açık bi renk. hatta doktor hattı bulmakta zorlandım ten rengine çok yakındı göğüs ucun dedi. bir haftaya rahat dönersin işe. bak diğer arkadaşların konularınıda incele. uzun süre toparlanamayan çok az insan var

Canım benim ablam yaklaşık 16 yıl önce meme ucundan oldu. Hiç iz kalmadı. Doktoru da müthiş yapmış hiç sorun yaşamadı ve 2 yıl önce evlendi eşi hiç bir şekilde anlamadı ve bilmiyor ameliyat olduğunu :)) o yüzden bende çok istedim meme ucu ama küçük olduğu için yeterli değilmiş ameliyat olmak için :( O yüzden bence çok şanslısın.. Dikişlerin nasıl acıyor mu ? Dikişler için sürekli pansumana gidiliyor mu ?

Back