- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
Disaridan bakinca snlasilmaz ama3 gunde agrilarin gecer biraz 1haftada anca rahatlarsin ayriyeten 2.gun pek dik yuruyebilecegini sanmiyorum kanbur gibi yuruyo insan bence sen bulusmani ertele
sen hayirlisiyla bir olda su ameliyati..bakarsin cok canin yanio o sinirle arar bagirir cagirir kapatirsin teli gelmez oda :)))))
saka bir yana valla olanlar ilk haftanin zor oldugunu soyluolar..cesaretini toplamisken bence bulusmayi ertele bir hafta kadar...Allah yardimcin olsun yarin umarim hersey gonlunce olur
Meme büyütme değil sadece,lipo da olacaksınkii lipo sonrası oturup kalkman,yatman ,yürümen çok sıkıntılı geçer.Meme ameliyatı sonrası süreçte çok kolay değil.Sonuçta narkotik ilaçlar alacaksın,kan kaybın olacak,vücudunda büyük değişiklikler olacak.İlk bir iki haftam sıkıntılı geçecektir.Buluşmayı falan unut sen .. Erkek arkadaşına acil bir ameliyat olduğunu falan desen iyi olur çünkü gördüğünde senin nekahat döneminde olduğunu mutlaka anlar ada garip bir durum olduğunu,hasta olduğunu düşünür.Hareket kısıklıgı yaşayacaksın,bunu nasıl açıklayacaksın??Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir takipteyim ama bir türlü cesaret edemiyordum. Aslında amacım büyütmekten ziyade hafif sarkmayı gidermek. Üst tarafları düzleşti üstlere biraz dolgunluk kazandırmak. Daha önce muayene oldum ama ameliyat gününe yakın vazgeçtim. Ama tüm cesaretimi topladım param yoktu kredi çektim :) ve perşembe sabahı hem meme büyütme hem lipo ameliyat olucam. korkuyorum amaişin pis tarafı yeni biriyle tanıştım ve cumartesiye yaşadığım yere beni görmeye gelecek. 2 günde toparlayabilirmiyim çok mu iyimserim kızlar :) yani ağrılarım azalsa biraz gezebilsem yeter.
Meme büyütme değil sadece,lipo da olacaksınkii lipo sonrası oturup kalkman,yatman ,yürümen çok sıkıntılı geçer.Meme ameliyatı sonrası süreçte çok kolay değil.Sonuçta narkotik ilaçlar alacaksın,kan kaybın olacak,vücudunda büyük değişiklikler olacak.İlk bir iki haftam sıkıntılı geçecektir.Buluşmayı falan unut sen .. Erkek arkadaşına acil bir ameliyat olduğunu falan desen iyi olur çünkü gördüğünde senin nekahat döneminde olduğunu mutlaka anlar ada garip bir durum olduğunu,hasta olduğunu düşünür.Hareket kısıklıgı yaşayacaksın,bunu nasıl açıklayacaksın??
turkuazkebelek nasilsin..nasil gecti..hayirli haberler insallah..gecmis olsun
ben sendende tez canli ciktim iyimiHenuz olmadim. Yarin sabah oluyorum :)
benim her zmnki gibi klasik sorularımdan fiyatı ne kdr hangi sehir ve hangi doktor?
ben sendende tez canli ciktim iyimi
kolay gelsin insallah iyi gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?