- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
Gelelim detaylara, ameliyathaneye gitmeden bi sakinleştirici yaptılar. En korktuğum an o sedyeyle götürüyorlar ya işte o andı. Allah'tan sakinleştirici etkisini hemen gösterdi de ameliyathaneye girişimi bile hatırlamıyorum 12 gibi uyandırıldım hayal metal ne çabuk dediğimi hatırlıyorum. Cidden çok üşüdüm. Doktorum geldi ağrı var mı dedi. İlk çıktığımda tabiki göğüslerde ağrı vardı ama lipo çok çok az ağrı yaptı. Yuvarlak protez anterler 295 gram takılmış. Doktor toparlama yapmalıyım sarkma var demişti ama protezin baya toparladığını görünce vazgeçmiş ki eennn sevindiğim buydu. Toparlama olsa iz kalacaktı ve ben buna üzülmüştüm. 1 gibi kendime geldim hemen yazmak istedim ama benim daha önce göz altımda dolgudan dolayı bi kaç minik problem vardı. Ameliyat etmişken onu enjektörle çekeyim demişti sağolsun. Ve benim en çok göz altlarım şişti morardı :) o nedenle buz uyguladım gözümü açamadım pek. Uzun lafın kısası şu an bi sıkıntım yok. İnşallahhhh bundan sonrada olmazda rahat rahat atlatarım. Tabiki oturup kalkarken kipi yerleri ağrıyor, göğüslerde hareket ettikçe acıyo ama inanın korktuğumuz gibi değil