turkobir yapanlar varmi

Haticebtk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
160
45
27
Turkobir yapan varmi bide jetnet working yapan varsa bana bilgi verin güzel bi is mi

Turkobir yapan varmi bide jetnet working yapan varsa bana bilgi verin güzel bi is mi
Ben avrupa networking yapıyorum piaff da denedim ama ennguzeli avrupa networking kendim alıyorum arkadaşlarım alıyor ürünler güzel öyle üye yapayım gibi hirslarim yok size yardımcı olurum isterseniz üye ol önce yaz avrupa networking referans no istiyor ona da 5361217 yaz istersen yardimci olurum Whatsapp dan da turkobir çok iyi yorumlar yok baktım bende görüşürüz

Avrupa networking iyi bende yapıyorum. Ayrıca oriflame da yapıyorum ikiside gayet iyi ve kullanışlı. Yardım istersen her türlü bilgi paylasımında bulunabilirim

arkadaşlar mrb.ben turkobire üye oldum 50 tl gönderiyorz bir numune iç çamaşırı gönderiyorlar bir de katalog ve ürün fiyat listesi.Bana gönderilen numune iç çamaşırının heryeri sökük ve çok kalitesiz kumaşı var.yani böyle bir saçmalık olmaz ben açınca şok oldum bir numune ürün diye yazdığı şey yırtık bir çamaşır artık göndereceği diğer ürünler nasıl çıkar bilmiyorum,tabiki sipariş vermeyeceğim siperiş verin 25 tl lik kullanım hakkınız var diye mesajlar geliyor.firmayı arayıp gönderdiğiniz numune buysa hepsi böyledir dedim,size dönüş yapacağız dendi kapattılar ve birdaha dönüş yapılmadı.Bu yüzden de tüketici haklarına şikayete bulunucam.milyonlarca insanı böyle Mİ kandırıyorlar anlayamadım !!!

Turkobir dolandırıcıdır . İşine geldiği zaman cevap veriyor işine gelmediği zaman telefonu auratına kapatıyor . Ve geri dönüş yapmıyor haksız kazanç sağlıyor kendi sitesine ve bazı yerlerde iyi yorumlar yapıyolar kanmayın!!

Türkobir kesinlikle dolandırıcı bir firma sakın inanmayın üye olmadan önce ki nette yazan hiçbir şeyle internet sayfaları uymuyor. Sayfada adam gibi hiçbir şey yok ne gecelik ne çamaşır olanlar da piyasaya göre çok pahalı boşu boşuna üyelik ücreti alıyorlar

X