Türkler ‘Alo İsveçli’ hattını sevdi: Aramaların yüzde 80’i Türkiye’den

Şimdiden pratik yapmaya başladım, haftasonuna kadar anca.

Mitt namn är shot
Jag är 26, singel och öppen för en relation
Arbetar du?
Har du SSK?
Har du ett hus?

nasıl ısınıyorlarmış onu da sorarsan benim için

tabi ki yüzde 80 Türkiye den olacak.. bu kadar işsiz-güçsüz, troll millet başka hangi ülkede var? yakında bıktırır kapattırırız telefonu.. millet "are you kola" İngilizcesi ile asılmaya çalışır çünkü..

Ofis cumartesiye kadar kapatmasınlar
Cumartesi hayatımın aşkı viking torunu İsveçlimi bulacağım çünkü

Çok keyifli!
İlk arayışımda 46 yaşında, mahkumlarla çalışan, 11 yıldır sevgilisiyle birlikte yaşayan bir kadınla 10 dk konuştum
Şimdi ikinciyi arıyorum. Çok eğlenceli

Ses kaydı yap da at...
Ay yapamadım

İkinci aramam:
55 yaşında avukat bir kadınla 20 dk konuştum. Kadın "en çok arayan ikinci ülke Türklermiş" dedi Biri 20, biri 25 yaşında iki kızı varmış, İstanbul-Kapadokya-Pamukkale-Alanya falan gezmiş Türkiye'yi, güney İsveç'te yaşıyormuş. 20 yaşındaki kızı hemşirelik okuyormuş ve bir koyun çiftliğinde oda kiralayacakmış, koyunlara bakmaya yardım edecekmiş.

Arama no 3: Piyano çalan, müzik okulunda şan okuyan 19 yaşında bir delüğanlı. 1 ay Gana'da bir yetimhanede gönüllü çalışmış.

Dördüncü, haftasonu arkadaşları geleceği için an itibariyle markette alışveriş yapmakta olan bir adam. Alışveriş yaptığı için kısa konuştuk. O da Türkiye'ye gelmiş.

Ay çenem ağrıdı ara vereceğim biraz

Yalnız konuştuğum 4 İsveçli'den 3ü Türkiye'ye gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…