Anaam süpermiş bu.Alo İsveç mi?
Sütlü, bitter ve fındıklı çikolatalarınızdan istiyorum, birdeChess in vino veritas S shot ve marilyn monroe için damacanayla schnapps istiyorum
Alo İsveç mi?
Sütlü, bitter ve fındıklı çikolatalarınızdan istiyorum, birdeChess in vino veritas S shot ve marilyn monroe için damacanayla schnapps istiyorum
Yani süpermiş de bize işte kel göbekli falan düşerAlo İsveç mi?
Alo İsveç mi?
0900lü hat beklentisiyle mi arıyorsun kızım ne kel göbeklisi, İskandinav Tanrısı? Belki gayet daş gibi bir İsveçli abla düşecek şansınaYani süpermiş de bize işte kel göbekli falan düşerİsveçli dediğinizin hepsi İskandinav Tanrısı mı ki Ama bi dal çikolata alırım
Napam la taş gibi İsveçli aplayı. Gerçi enli boylu güçlü kuvvetli olur onlar, evde kapı pencere değişecek, gelsin de temizliğe yardım etsin0900lü hat beklentisiyle mi arıyorsun kızım ne kel göbeklisi, İskandinav Tanrısı? Belki gayet daş gibi bir İsveçli abla düşecek şansına
Kültür için ara
Ne yapacaksın tipini, sanki nikahına al dedikYani süpermiş de bize işte kel göbekli falan düşerİsveçli dediğinizin hepsi İskandinav Tanrısı mı ki Ama bi dal çikolata alırım
Bekar erkek çıkana kadar kapatıp ararsın artıkNapam la taş gibi İsveçli aplayı. Gerçi enli boylu güçlü kuvvetli olur onlar, evde kapı pencere değişecek, gelsin de temizliğe yardım etsin
İşte bu kız böyle Mune.Ne yapacaksın tipini, sanki nikahına al dedik
Ben sizi tümüyle kültür alışverişi ve dil geliştirme için etiketlemiştim, en çok Türk'ler arıyormuş, %80'lik arama oranını %100 yapalım namımız yürüsün, Türk'ün gücünü gösterelim istedim, başka amacım yoktu
Ay şimdi bir şey derdim de aramızda gençler var ama ipucu vereyim, dil en güzel nasıl öğrenilir MuneNe yapacaksın tipini, sanki nikahına al dedik
Ben sizi tümüyle kültür alışverişi ve dil geliştirme için etiketlemiştim, en çok Türk'ler arıyormuş, %80'lik arama oranını %100 yapalım namımız yürüsün, Türk'ün gücünü gösterelim istedim, başka amacım yoktu
Vallaha kendisi bir adet Biskolata erkeği çıkarsa ben çalıştırmam zaten kıskanç kadınım benİşte bu kız böyle Mune.
Ben işin kültür, paylaşım, yeni insanla tanışma kısmındayım, hanımefendi izdivaç programına çevirdi
marilyn monroe bari konuşurken çaktırmadan öğren evi var mıymış, SSKlı mıymış, maaşı ne kadarmış
Onu telefondan nasıl yapacaksın kızım yaAy şimdi bir şey derdim de aramızda gençler var ama ipucu vereyim, dil en güzel nasıl öğrenilir MuneAmacım tamamen kültürel
O değil de ilginç uygulamaymış hakkaten
Kamera açtırırız kapı açtırırız, cam pencere açtırırız, ne gerekiyorsa açtırırızOnu telefondan nasıl yapacaksın kızım ya
"Burası kastı msn var mı" diye kamera mı açtıracaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?