Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya pislik kadın yaaa, iki dakikada adamların kültür elçiliği projesini şer yuvasına çevirdin.Kamera açtırırız kapı açtırırız, cam pencere açtırırız, ne gerekiyorsa açtırırız![]()
Yaaa işte böyle konuya çağrılır, bekar erkek ihtimalini fark edince Nasıl gözlerinizi belerttiniz ama
Sephoraa sende eşinin işyerinin şubesi var mı İsveç'te onu sorarsınsize ülke seçiyorum burada
![]()
Yok ne şeri, hayırlı işler bunlar kızımYa pislik kadın yaaa, iki dakikada adamların kültür elçiliği projesini şer yuvasına çevirdin.
Ay hadi inşallah olur, sizin ne kadar çok istediğinizi biliyorum çünkü.Olsa da gitsek be mune.
Açacaklarmış ama o taraflarda da bu aralar, patrondan tüyo gelmiş.
Ben gideyim beni arayın siz eniyisi isveçten..![]()
Kız kurusundan başka şeylere çıkıyor bence adımız ya neyseYok ne şeri, hayırlı işler bunlar kızımAhahahah adım kız kurusuna çıkacak bir gün
![]()
Giderseniz, beni de evlat edinirsiniz di mi, hem okul masrafı yok, bişi yok, hazır yetişmiş çocuk negzelOlsa da gitsek be mune.
Açacaklarmış ama o taraflarda da bu aralar, patrondan tüyo gelmiş.
Ben gideyim beni arayın siz eniyisi isveçten..![]()
Ay hadi inşallah olur, sizin ne kadar çok istediğinizi biliyorum çünkü.
Ama valla dil bilsem arardım, severim farklı kültürdeki insanlarla konuşmayı, gerçi benim gibi bir çenebaza insan dayanmaz, yine o kadın arıyor deyip hattı kapatırlar yeminle![]()
Kız kurusundan başka şeylere çıkıyor bence adımız ya neyse
Olm Turkcell'in 30 dklık paketi 6 TLymiş baktım30 dkda bağlar mıyım işi sence
![]()
Ay tamam 1 saat olsun 12 tele olsun. Zaten haziranda yurtdışı tatilim var atlar giderim İsveç'eneye çıkıyor olabilir ki
Ay sen de ne ölücü çıktın be 6 telaya iş bağlamaya çalışıyorsun. İşte bu yüzden fakirsin ve bekarsın![]()
Ohhh misler gibinAy tamam 1 saat olsun 12 tele olsun. Zaten haziranda yurtdışı tatilim var atlar giderim İsveç'e![]()
Şimdiden pratik yapmaya başladım, haftasonuna kadar anca.Ohhh misler gibin![]()
Çok cici bir arkadaşım var adı marilyn ona bi arkadaş bulalımın İsveçcesi ne kiŞimdiden pratik yapmaya başladım, haftasonuna kadar anca.
Mitt namn är shot
Jag är 26, singel och öppen för en relation
Arbetar du?
Har du SSK?
Har du ett hus?
Jag har en ganska vän, vars namn är Marilyn. Låter hitta henne en vän.Çok cici bir arkadaşım var adı marilyn ona bi arkadaş bulalımın İsveçcesi ne kiBi de İngilizce bilsin pilizzzzz
![]()
Sıs la terbiyesiz, google translate diye bişi var, anlamıcaz sanki. Piiii rezillllJag har en ganska vän, vars namn är Marilyn. Låter hitta henne en vän.
I turkiska det finns ett idiom; en vän är hallicken av sin vän.
Minik bir ekleme yaptım canım.
İyilik de yaramıyor.Sıs la terbiyesiz, google translate diye bişi var, anlamıcaz sanki. Piiii rezillll![]()
Kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi bişey miİyilik de yaramıyor.
Ahahah olm ciddiyim niyetlendim aramaya, çok eğlenceli düşünsene, dünyanın bir ülkesinde hiç tanımadığın biriyle telefonda konuşacaksın.
Cidden güzel ama. Ben de mi denesem ki. Aman kim ingilişçe konuşcak şimdi, üşenirim ben, anamla babamla konuşmaya üşeniyorum, elin İsveçlisine ne dicem?İyilik de yaramıyor.
Ahahah olm ciddiyim niyetlendim aramaya, çok eğlenceli düşünsene, dünyanın bir ülkesinde hiç tanımadığın biriyle telefonda konuşacaksın.
İngilizce konuşmayı özlemiştim iyi olurCidden güzel ama. Ben de mi denesem ki. Aman kim ingilişçe konuşcak şimdi, üşenirim ben, anamla babamla konuşmaya üşeniyorum, elin İsveçlisine ne dicem?
Benim şansıma evde olmayan biri denk gelir zaten![]()