Türkler ‘Alo İsveçli’ hattını sevdi: Aramaların yüzde 80’i Türkiye’den

Yaaa işte böyle konuya çağrılır, bekar erkek ihtimalini fark edince Nasıl gözlerinizi belerttiniz ama
Sephoraa sende eşinin işyerinin şubesi var mı İsveç'te onu sorarsın size ülke seçiyorum burada

Yaaa işte böyle konuya çağrılır, bekar erkek ihtimalini fark edince Nasıl gözlerinizi belerttiniz ama
Sephoraa sende eşinin işyerinin şubesi var mı İsveç'te onu sorarsın size ülke seçiyorum burada

Olsa da gitsek be mune.
Açacaklarmış ama o taraflarda da bu aralar, patrondan tüyo gelmiş.
Ben gideyim beni arayın siz eniyisi isveçten..

Olsa da gitsek be mune.
Ay hadi inşallah olur, sizin ne kadar çok istediğinizi biliyorum çünkü.

Ama valla dil bilsem arardım, severim farklı kültürdeki insanlarla konuşmayı, gerçi benim gibi bir çenebaza insan dayanmaz, yine o kadın arıyor deyip hattı kapatırlar yeminle

Yok ne şeri, hayırlı işler bunlar kızım Ahahahah adım kız kurusuna çıkacak bir gün
Kız kurusundan başka şeylere çıkıyor bence adımız ya neyse

Olm Turkcell'in 30 dklık paketi 6 TLymiş baktım 30 dkda bağlar mıyım işi sence

Olsa da gitsek be mune.
Giderseniz, beni de evlat edinirsiniz di mi, hem okul masrafı yok, bişi yok, hazır yetişmiş çocuk negzel

Ahaha, ben de ne konuşsam diye düşünürken suratıma kapatırlar muhtemelen..

Kız kurusundan başka şeylere çıkıyor bence adımız ya neyse

Olm Turkcell'in 30 dklık paketi 6 TLymiş baktım 30 dkda bağlar mıyım işi sence
neye çıkıyor olabilir ki
Ay sen de ne ölücü çıktın be 6 telaya iş bağlamaya çalışıyorsun. İşte bu yüzden fakirsin ve bekarsın

Şimdiden pratik yapmaya başladım, haftasonuna kadar anca.

Mitt namn är shot
Jag är 26, singel och öppen för en relation
Arbetar du?
Har du SSK?
Har du ett hus?
Çok cici bir arkadaşım var adı marilyn ona bi arkadaş bulalımın İsveçcesi ne ki Bi de İngilizce bilsin pilizzzzz

Çok cici bir arkadaşım var adı marilyn ona bi arkadaş bulalımın İsveçcesi ne ki Bi de İngilizce bilsin pilizzzzz
Jag har en ganska vän, vars namn är Marilyn. Låter hitta henne en vän.
I turkiska det finns ett idiom; en vän är hallicken av sin vän.

Minik bir ekleme yaptım canım.

Jag har en ganska vän, vars namn är Marilyn. Låter hitta henne en vän.
I turkiska det finns ett idiom; en vän är hallicken av sin vän.

Minik bir ekleme yaptım canım.
Sıs la terbiyesiz, google translate diye bişi var, anlamıcaz sanki. Piiii rezillll

Sıs la terbiyesiz, google translate diye bişi var, anlamıcaz sanki. Piiii rezillll
İyilik de yaramıyor.
Ahahah olm ciddiyim niyetlendim aramaya, çok eğlenceli düşünsene, dünyanın bir ülkesinde hiç tanımadığın biriyle telefonda konuşacaksın.

İyilik de yaramıyor.
Ahahah olm ciddiyim niyetlendim aramaya, çok eğlenceli düşünsene, dünyanın bir ülkesinde hiç tanımadığın biriyle telefonda konuşacaksın.
Kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi bişey mi

İyilik de yaramıyor.
Cidden güzel ama. Ben de mi denesem ki. Aman kim ingilişçe konuşcak şimdi, üşenirim ben, anamla babamla konuşmaya üşeniyorum, elin İsveçlisine ne dicem?
Benim şansıma evde olmayan biri denk gelir zaten

Cidden güzel ama. Ben de mi denesem ki. Aman kim ingilişçe konuşcak şimdi, üşenirim ben, anamla babamla konuşmaya üşeniyorum, elin İsveçlisine ne dicem?
Benim şansıma evde olmayan biri denk gelir zaten
İngilizce konuşmayı özlemiştim iyi olur

Yalnız Alo İsveçli Hattı isim olarak ofsayt değil mi, eve sipariş verir gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…