Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri Türkiye'nin en iyi tüp bebek merkezi önerisi 2021
- Konu Sahibi Sonumut01
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek merkezi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aynen bende takip edicem mayısa kadar arayıştayımKonuyu takip edeceğim inşallah yazanlar olur ozellikle İstanbul icin
- 6 Temmuz 2015
- 1.084
- 528
- 123
Canım bir merkezden ne istediğine bağlı olarak değişir. Ben daha önce hep ilgisiz alakasiz yerlerde denedimbahçecio konuda benicol mutlu etti her adımda surekli arayıp sordular diğer merkezlerde tedavim hep yarım kaldı yeterli yumurta toplanamadı burasının lab. Bana hep iyiki dedirtti
meraba hangi bahçeci ve doktorunuz kimdi ? bahçeci fulya mehmet reşit asoğlu ve aret kamar arasında kaldım da...Canım bir merkezden ne istediğine bağlı olarak değişir. Ben daha önce hep ilgisiz alakasiz yerlerde denedimbahçecio konuda benicol mutlu etti her adımda surekli arayıp sordular diğer merkezlerde tedavim hep yarım kaldı yeterli yumurta toplanamadı burasının lab. Bana hep iyiki dedirtti
- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.448
- 298
Hic kimseden tavsiye alamadan kendi sansimiza konyada tup bebek denedik ilk tedavide ikizlerim tuttu ve dogurdum cok sukur. Ilgi alaka konusunda cok memnun kaldim. Ayni yerde biriyle tanisip arkadas olduk onunda suan ikizleri var.Paradan baska hic birseye deger vermeyen tup bebek merkezleri yordu beni hastaneler bizleri sadece bir kazanc kapisi olarak goruyor illaki yuzde yuz memnuniyet beklenemez ama basarisi yuksek ve ilgili bir tup bebek merkezi onerisi bekliyorum.
aynen perşembe negatifi aldıktan sonra bir daha yaptırmam etmem derken bugün kendimi tekrardan doktor arayışında buldumNe mutlu size allah bagislasin bizim gibi ilk seferde olmayinca kili kirk yariyorsun inaninki maddiyati gectik ruh haliniz berbat oluyor.
- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.448
- 298
Cok iyi anliyorum canim. Rabbim size de nasip etsin insallah. Ilgi alaka konusunda gercekten cok memnun kaldim merkezden. Doktorundan kapida karsilayan kizlara caycisi guvenligine kadar aile ortami gibiydi.Ne mutlu size allah bagislasin bizim gibi ilk seferde olmayinca kili kirk yariyorsun inaninki maddiyati gectik ruh haliniz berbat oluyor.
- 30 Mart 2019
- 4.553
- 2.457
- 83
Bende bahçeci ile görüşmeyi dusunuyorum tanidigim iki kisi cok memnun kaldi burdaki doktorumda bahçeci fulyada bi doktoru öneriyor bakalim nezaman giderimCanım bir merkezden ne istediğine bağlı olarak değişir. Ben daha önce hep ilgisiz alakasiz yerlerde denedimbahçecio konuda benicol mutlu etti her adımda surekli arayıp sordular diğer merkezlerde tedavim hep yarım kaldı yeterli yumurta toplanamadı burasının lab. Bana hep iyiki dedirtti
Konuyu takip edeceğim inşallah yazanlar olur ozellikle İstanbul icin
Şişli Memorial tüp bebek merkezine gitmeyin. Ekip tam bir fiyasko ciddiyet yok ve takip yok sürekli hatalar yapılıyor çok soru sorarsanız "canınız ne isterse onu yapın" gibi lakayt cevaplar alabiliyorsunuz . Paranızın tamamı alındıktan sonra doktorunuz ve hemşireler tarafından bırakın bir merhabayı selam bile alamıyorsunuz. Yumurta toplama gününde 4 folikülümde erken çatlama olunca direkt olarak ki kalan 1 yumurtam olmasına rağmen hemen bir sonraki tedavideki indirimden bahsediyorlar.Onlar için para ve ıstatistik tutmaları adına rakamdan ibaretsiniz. Hepsini ve çok daha fazlasını yaşadım. Semra Hanımın ekibi diye gitmeyin .İlk gün haricinde "5 dakikasını ayırıyor "Semra hanımı görme ihtimaliniz bile yok.Psikolojiniz alt üst olmuş halde ortada kalırsınız.Konuyu takip edeceğim inşallah yazanlar olur ozellikle İstanbul icin
- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
Çok geçmiş olsun sakıncası yoksa biraz detaylı bilgi alabilir miyim.
Şişli Memorial tüp bebek merkezine gitmeyin. Ekip tam bir fiyasko ciddiyet yok ve takip yok sürekli hatalar yapılıyor çok soru sorarsanız "canınız ne isterse onu yapın" gibi lakayt cevaplar alabiliyorsunuz . Paranızın tamamı alındıktan sonra doktorunuz ve hemşireler tarafından bırakın bir merhabayı selam bile alamıyorsunuz. Yumurta toplama gününde 4 folikülümde erken çatlama olunca direkt olarak ki kalan 1 yumurtam olmasına rağmen hemen bir sonraki tedavideki indirimden bahsediyorlar.Onlar için para ve ıstatistik tutmaları adına rakamdan ibaretsiniz. Hepsini ve çok daha fazlasını yaşadım. Semra Hanımın ekibi diye gitmeyin .İlk gün haricinde "5 dakikasını ayırıyor "Semra hanımı görme ihtimaliniz bile yok.Psikolojiniz alt üst olmuş halde ortada kalırsınız.
Konyada hangi merkez isim alabilirmiyim canım... Allah bebeklerinle ailenle sağlıklı yaşam nasip etsin inşallah biz isteyenlere de versin bebiş aminmnnnCok iyi anliyorum canim. Rabbim size de nasip etsin insallah. Ilgi alaka konusunda gercekten cok memnun kaldim merkezden. Doktorundan kapida karsilayan kizlara caycisi guvenligine kadar aile ortami gibiydi.
Inanın çok üzüldüm su an bende orayı düşünüyorum çok olumlu şeyler duydum orayla ilgi li ama birde ferti jin var merkez duydunuz muŞişli Memorial tüp bebek merkezine gitmeyin. Ekip tam bir fiyasko ciddiyet yok ve takip yok sürekli hatalar yapılıyor çok soru sorarsanız "canınız ne isterse onu yapın" gibi lakayt cevaplar alabiliyorsunuz . Paranızın tamamı alındıktan sonra doktorunuz ve hemşireler tarafından bırakın bir merhabayı selam bile alamıyorsunuz. Yumurta toplama gününde 4 folikülümde erken çatlama olunca direkt olarak ki kalan 1 yumurtam olmasına rağmen hemen bir sonraki tedavideki indirimden bahsediyorlar.Onlar için para ve ıstatistik tutmaları adına rakamdan ibaretsiniz. Hepsini ve çok daha fazlasını yaşadım. Semra Hanımın ekibi diye gitmeyin .İlk gün haricinde "5 dakikasını ayırıyor "Semra hanımı görme ihtimaliniz bile yok.Psikolojiniz alt üst olmuş halde ortada kalırsınız.
Etilerrde merkez oranında iyi olduğunu duymuştum ama lab olarak nasıllar hiç bilmiyorumInanın çok üzüldüm su an bende orayı düşünüyorum çok olumlu şeyler duydum orayla ilgi li ama birde ferti jin var merkez duydunuz mu
Benimde kadın doğum özel doktorum semra hanımı tercih etmemi istemişti ki o hastanede tüp bebek doktoru olduğu halde semra hanımı önerdi ama bende kararsız kaldım bahçeci mi semra hanım mı aret kamar mı çok çelişiyorumMemorail ve ferti jin arasindayim bir an önce bulmam lazım regli günüme kadar görüşüp bi tedaviye başlamak istiyorum aslında