Evet Canım Gaziantep mutfağı bir başkanevoşummmmm ablam bana Gaziantep gibi geldi. Çok çeşit var diye biliyorum. Bi arkadaşım var antepli baya değişik tatları tarifleri var..
Ayy çok güzel hepsi valla
Aaa gerçektenmi ablam ya ben antep mutfağının yemeklerini baya seviyorum biraz biliyordum zaten birde burda bir arkadaşım var antepli Onlada konuşurduk hep.Evet Canım Gaziantep mutfağı bir başkaBende Gaziantep'te yaşıyorum
Et,nohut,sebze,sarımsak,yağ,salça ve baharat ağırlıklı canımAaa gerçektenmi ablam ya ben antep mutfağının yemeklerini baya seviyorum biraz biliyordum zaten birde burda bir arkadaşım var antepli Onlada konuşurduk hep.
Çok zengin bi mutfağı var gercekten..
Ama hep et var dimi ablam yemeklerde
Malatya MutfağıBen memleketimin mutfağı diyorum
Haklısın Lilyum'cumBütün mutfaklar candır, ben yememe bakarım diyorum
Teşekkürler paylaşım içindunya mutfaklarını anlatan bı yemek kıtabında okumustum ...
ısmını tam hatırlayamadıgımdan yanlıs yonlendırme yapmamak adına ısım vermıyorum.
ıtalyan mutfagı, arap mutfagı ,turk mutfagı ve antep mutfagı dıye dunya mutfaklarını saymıstı tek tek
bı anteplı olarak gurur duymustum ulke mutfakları sıralamasında turkıye mutfagı olmasına ragmen antep mutfagının ekstra belırtılmesıne ...
paylasmak ıstedım
Tamam ya ne kızıyorsunTopalak
Küflü peynirimiz
Bamya çorbamız
Kuzu tandırimiz
Saç aramiz
Düğün pilavimiz
Dugun yemeğimiz
Buda kina gecesi erkeklere ikram edilen tiritimiztek etliekmekimiz yok gi Nevreste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?