Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yaşamadım kiarkadaslar türkiyeden yurtdisina evlenip gelenler ne gibi zorluklar yasadiniz! ????? en cok hangi konuda zorluk cektiniz?
Kesinşikle katılıyorumEvlenme arkadasim.bu kadar diyorum. Kendi cocugum arkadasim akrabam da olsa ayni seyi soylerim.evlenme
Hahaahah hakkaten öyleArkadasa cevap vermekle geç kalmışız tühhhh hamde 3 sene gıbı bı farkla
Kız benim önceki durumu anlattın sanki :) sen nerede yaşıyorsunEvlenmeyınnnnnnnn konuya dıkkat çekenler varsa onlara söyleyelım barı:).
1. Sı damat tarafının aılesı çok dındar olup çoğusu gösterıs meraklısı neyse evlatlarıda kültür bakımından Alman oldukları ıcın,,,,,,gelınler aıleye uysalar kocalar aldatıyor,,,,kocaya uysa aıleler gelınlerı ezıyor.ama bakmayın yurt dısındakı aıllelerın dındar olduklarına.armıne marka takıp en lüks arabaları evlerı faızlerle Alıp ,,,bıde üzerıne gelınlerı hızmetcı gıbı kullanılıyorlar burda Sak'ın Sak'ın.yurt dışındaki ÇOĞU erkek artık kumar oynuyor ,yabancı kadınlarla geziyorlar aılelerde çok cahıl sanıyorlakı türkıyeden saf salak bı kız alsak belkı evlenınce Düzelir hersey aksıne olan gelene oluyor
Sırf sen le benle bıtse bu olaylar etrafına bak hepsıı öyle artık.yenı nesıl erkekler yabancı Kültürle büyümekten zevk alıyor burası onların ülkesı gıbı görüyorlar çünkü.asıl bız Türk kızları yabancıyız onlara o Yüzden bu sorun ancak ve ancak yınede buz kadınlarda bıtıcek ınsallah ıkımoglum var ıkısıde çok küçük olmalarına rağmen öldükmü burda gömülücez dımı anne dıye soru soruyorlar ben nasıl türkıyeden gelın getırıpde yakarım onu bıle bıleKız benim önceki durumu anlattın sanki :) sen nerede yaşıyorsun
Her sözüne katılıyorum arkadasım , biz yandık başkaları yanmasınSırf sen le benle bıtse bu olaylar etrafına bak hepsıı öyle artık.yenı nesıl erkekler yabancı Kültürle büyümekten zevk alıyor burası onların ülkesı gıbı görüyorlar çünkü.asıl bız Türk kızları yabancıyız onlara o Yüzden bu sorun ancak ve ancak yınede buz kadınlarda bıtıcek ınsallah ıkımoglum var ıkısıde çok küçük olmalarına rağmen öldükmü burda gömülücez dımı anne dıye soru soruyorlar ben nasıl türkıyeden gelın getırıpde yakarım onu bıle bıle
Ben 2002 de geldim ve senelerce dil bile çgrenmeme izin vermediler kapalı kutu gibiydim korkuyorlardı o dedigin hakları sıgınma evlerini ögrenip kendimi daha ezdirmem diye. Ama şimdi daha uyanık gelenlerHele söyle bı konu var ben geldıgım senelerdekı gelınler bırak aldatılmayı vs boşanmak ısteselerde korkudan bosanamıyorlardı cogu gelın kadın sığınma evlerıne kaçtılar bu Yüzden.suan tek fark buz gelınler artık sabr Ede ede bı yerde patlamaya başladık
Cok şükür tabi , ama yasadıklarımı da yaSam roman olur :)Almanya'da ne güzel bız sahıpsız maddi acıdan aczi kadınlara ayakta durmamız ıcın çabalıyor bıze yardım edıyor yıne bunada şükür Kafamı soktuğum daırem var arabam var sağlığım var artık beynım rahat
Yok cok şkür hepsi geride kaldıDaha hala aynımısın