Merhaba Arkadaslar bende araniza yeni katildim. Suan gorustugum birisi var ve o da dogma buyume almanyada yasiyor. Ben ise turkiyede yasiyorum ve burada calisiyorum. Ben se ayni duygular icindeyim. Yurt disina gitmek ne kadar beni zorlar hic bilemiyorum. Sabirli bir insanim. Monoton hayati zaten sevmiyorum. Ancak ordan biradan duydugum bilgiler isiginda sunlari soyleyeyim almanyasa insanlar soguk, hayat aksam 8 den sonra yok gibi, hayat pahali. Gibi gibi. Me ne kadar dogru bilmiyorum. Ve ben ozellikle almanyaya gidersem hemen olmasa da calismak istiyorum. Gorustugum kisi de zaten. Bu konuda hep yanimda olacagini soyluyor. Ama kafam karmakarisik. Bir yanim git tabi diyor sonucta yeni dil yeni insanlar ve refah seviyesi daha yuksek bir ulke diyor, ama bir yanim ise yelyeni bir hayat alisma evresini atlatabilecek miyim is bulabilecek miyim bilmiyorum diyor.
Biraz uzun oldu ama inanin bu durumu yasamis insanlardan fikir almaya cok ama cok ihtiyacim var
Biraz uzun oldu ama inanin bu durumu yasamis insanlardan fikir almaya cok ama cok ihtiyacim var