- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
Haklısın ne düşündüğünü bilmeden genelleme yaptım. Bu konuda özür diliyorum çünkü yazanlar berkin elvana üzülmediğimizi vs yazmış hepsini okuyup sadece seni alıntıladığım için oldu bu şekilde.Öncelikle ne düşündüğümü bilmeden hakkımda yorum yapamazsınız. Türban yasağını savunmadığımı, bu konuda yapılan protestolara fiilen katıldığımı kaç kez yazdım burda. Biz protesto ederken siz ne yapıyordunuz? Umarım baş örtülü anamı üniversiteye almadılar diye ağlamıyorsunuzdur o zamanlarda da. Sizden bir yıl önce başladım, gavur izmir denilen yerde kimse annemin baş örtüsüne karışmadı. Ne enteresan dimi.
Yapılması gerekenler zamanında yapıldı, bütçe yettiği kadar, gerek duyulduğu kadar. 13 sene önceki otomobil sayısıyla şimdi ki bir olmadığı gibi şimdinin ihtiyaçlarıyla o zamanınkiler de bir değil. Şimdi trafikteki araç sayısını bana ekonomide iyileşme diye sunmayın, ona da cevabım var.
Ha bu arada deprem vergisi adı altında bizden seve seve alınan vergileri duble yol yapmak için harcayıp van depreminde "ama para yok, çadır yok, battaniye yok. Biz o paralarla yol yaptık" diye açıklayan hükümet de inönü hükümetiydi zaten. Balık hafızalı değiliz çok şükür.
Teknoloji gelişti, her alanda olduğu gibi sağlık alanına da yansıdı bu. Teknoloji ile gelen iyileşmeyi sağlıkta reform olarak sunamazsınız. Biz bir doktora gidecekken hangi üniversiteden mezun acaba diye düşünüp araştırıyorsak o açılan tıp fakülteleri doğru düzgün eğitim vermiyor diyedir. Yine o üç beş üniversiteden mezun doktorları buluyoruz. Sağlık ücretsiz diyen siz şimdi 20-30 lera yeaa bunun hesabını mı yapıcaz diyorsanız zaten ben haklıyım demektir. Bunun üzerine konuşmaya gerek yok.
Erzincan depreminden haberin var mı acaba? Bir açıklama dahi yapılmadı! Yatacak yer bulamadık aylarca! Devletin bir ekmeği gelmedi. Başka şehirde akrabası olan şanslı kitle yanlarına gidebildi geri kalanlar ise ne halde kaldı... balık hafızalı değiliz çok şükür! Haklısın..
Başörtüsü konusunda ise ben eyleme katılmadım doğrudur ben o saçma yasağı kaldıracak partiye oyumu verdim

Ücretsiz muayene dedim zaten sana ücretsiz ilaç demedim eczane kuyruğu yok ilaç için sipariş verip haftalarca gelmesini beklemek yok dedim. Eczaneye bir milyar borcun olsa da hangi hastaneden muayene olmadan geri çevrilen duydun? İnsanlar acilde dahi muayene ücreti ödemeden muayene olamıyordu! Bunları unuttunuz mu?