Evet ben de bayıldım anlatım bu kadar berrak olabilirdi ancak!Çok iyidiydibu video.
Kişilerden bağımsız, amatörce ama profesyonel bir çekim ve montaj emeği var
kendimi kibliyim :)video çok iyi ama bu bi haber değil. konu kapanır
Siyasi bir paylaşım olmasından dolayı uygun başlık seçemedim. Uygun yer neresi ise taşınabilirvideo çok iyi ama bu bi haber değil. konu kapanır
yok yok benim hatam pardon. yukada yazdımSiyasi bir paylaşım olmasından dolayı uygun başlık seçemedim. Uygun yer neresi ise taşınabilir
10 maddeye 10 madde... Çok arkadaşım ünide sevdiceği solcu diye gözümün önünde bu değişimi geçirdi.diğer 10 maddelik konuda tartışma çıkıp kapanmıştı, bu konunda akibeti aynı olmasın
Pardon ama video da hakaret içeren bir bölüm vardı da ben mi kaçırdım acaba? Hiçbir sebep göstermeksizin koyun demek de ne haddinize?"efemine" sosyal demokrat göndermesi şahane olmuş. ayakta alkışlıyorum kendisini. bu arada bu videoyaya alkış tutanlar, nicklerinizi yazdım bir kenara, olur da bir gün AKP seçmenine "koyun" diyen birine tepki verirseniz, sizi etiketleyip bu videoyu paylaşacağım, genellemenin hasını görün diye.
sosyal demokrat ölü de ölüm de ayırt etmez.
kendisinden olmayan ölmüş çocuğun anasını yuhalayanlara anlatın derdinizi.
zihniyetinizi seveyim!
hayatımdan kopup giden tiksinç bir 10 dakika.
videodan kişi/c.b argümanını çıkaramayız, zira videonun kendisi bizzat bu amaçla hazırlanmış bir yıkama yağlama videosu.Ama kisi/cb argümanını çıkarırsanız ya da yerine başka bir terim koyarsanız; Türkiye'nin son 40 yıldaki durumunu, aydın olmanın, Türkçe tanımını ve solun/ sözde solun/ popülist solun içine düştüğü durumu çok iyi anlattığını görebiliriz.
Aydınlık cehalet :) :) :)
"efemine" sosyal demokrat göndermesi şahane olmuş. ayakta alkışlıyorum kendisini. bu arada bu videoyaya alkış tutanlar, nicklerinizi yazdım bir kenara, olur da bir gün AKP seçmenine "koyun" diyen birine tepki verirseniz, sizi etiketleyip bu videoyu paylaşacağım, genellemenin hasını görün diye.
sosyal demokrat ölü de ölüm de ayırt etmez.
kendisinden olmayan ölmüş çocuğun anasını yuhalayanlara anlatın derdinizi.
zihniyetinizi seveyim!
hayatımdan kopup giden tiksinç bir 10 dakika.
"tayyip yeter ki başa gelmesin g...mü bile veririm."Pardon ama video da hakaret içeren bir bölüm vardı da ben mi kaçırdım acaba? Hiçbir sebep göstermeksizin koyun demek de ne haddinize?
Salt eleştiri salt saldırganlık... Tebrik ediyorum doğru yoldasınız
hayatımda en nefret ettiğim liberal demokratlık arkasına saklanmış kendini bilmezliktir. sizden ders alacağım gibi bir fikre nereden kapıldınız bilmiyorum ama o fikri acilen aldığınız yere iade edinKişiselleştirmeseniz ayağınızda 6.parmak çıkardı mazallah :)
Fişleme (nickleri not alma) de malumun ilanı olmuş, şaşırtıcı bir durum değil.
Diliniz sivri diyemeyeceğim, sivri ve akıllı dille fikir atışması yapmak zevkli olurdu, sizinki sadece kışkırtıcı.
Kışkırılmak istemiyorum.
Ama dur düşüneyim, pek emin de değilim. :)
...
Lesson 1) Okuduğunuzu anlama, hariçten gazel okumama:
Genellemeyi olumlayan yok.
Lesson 2)Koyun mevzusu yukarıda izah edildi:
Birine sebepli sebepsiz beğeniye aşan ağzı sulanan hayranlık da; kınama ve eleştiriyi aşan ağzı köpüren nefret de koyunluktur, mallıktır, cehalettir, net ve nokta.
Başlangıç için iki lesson yeter...!
Öğretmenin kişisel notu: Boşa geçmeyen, evvelce binlerce defa yaşandığı gibi akıllı geçinen sosyal demokratlara ayar vermenin büyük hazzını tekrar hissettiren hayatımdaki en güzel 4 dakikalardan biri....
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?