Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Antibiyotik neden peki?

Anladim evet kadinlar hastada olsa maalesef herseyi yapiyorlar.

Resmi
Olarak 3 asililar karantinaya girmesi gerekmez demek istedin sanirim, bende onu anlamadim. Artik hic birseyi takip edemiyorum
3 aşılıların covid bulaşma riskini aşısızlara kıyasla daha düşük buldular sanırım :) saldık çayıra, mevlam kayıra yaşıyoruz işte :)) bende bu karantina sürecinde uygulanan haksızlıklar yüzünden aşı olmaya karar vermiştim . neyse bağışıklık sürecim bitsin olmayı yine düşüneceğim . Nasılsa ya kovidden, ya trombofili meselesinden yolun sonu görünüyor görünebilir . Bezdim valla düşünmekten :)

Geçmiş olsun deynepnaz'cım inşaallah ilerlemeden çabuk atlatırsın

Yakinda bitecek deniyor..sabret biraz daha

Burdada maske zorunlulugu, karantina ve coronapas (galiba hes kodu oluyor Türkiyede ) kalkiyor.
Normal influenza gibi düsünmeye basladilar herhal

Biz banyoyu tuvaleti ayırmıştık tamamen, evde imkan var ama bugün gece bende ciddi bir kırgınlık başladı, sabaha kadar uyuyamadım. Ateş vs yok ama bacaklarım kırık gibi ağrıyor. Test yaptırdım şimdi bakalım artık kısmet. Eğer ben pozitifsem çocuklardan izole olmam söz konusu bile olamaz maalesef. Sabah kalktım kahvaltılarını yaptırdım. Eşim işe gitti. Mecburen ilgileneceğim çocuklarla.

Gecmis
Olsun, ama bunuda ben anlamadim.. asili diye bulastirma riski yok
Mu karantina yok?
Eşim pozitif, 5 ve 11 yaşında iki çocuğum karantinada, 3 aşılı olduğum için bana karantina vermediler. Öğretmenim, tatile son üç gün kala oldu bu. Mecburen rapor aldım, bu kadar saçma bir uygulama olamaz. Küçücük çocukları hasta babalarıyla bırakıp işe nasıl gideceğim acaba.

Ya iste bende bunu anlamiyorum canim.. ya ayni evde negatif ciksa bile test bence o kisilerin hepsi karantinaya girmeli.. yani bu testlerede guvenim kalmadi artik. O kadar sacma seyler yapiliyor ki artik cidden ben takip edemiyorum artik.

Gecmis olsun buarada.. insallah esin cabucak atlatir

Çok sağ ol canım, eşim iyi dün işe başladı. Ama gece ben eklem ağrısından uyuyamadım, şimdi de ben verdim test sonuç bekliyorum.
Gerçekten çok saçma, o raporu alabilmek için bile ne kadar dil döktüm aile hekimine. Hocam adam cayır cayır ateşler içinde yanıyor ben iki çocuğu ona nasıl bırakayım diye diye rapor aldım. Karantinanın bir haftaya düşmesi de ayrı saçmalık. Daha bir ay önce 14 gündü, o zaman bulaştırıyordu da insanlar şimdi 7 güne mi düştü bulaştırıcılığı.

Gecmis
Olsun, pozitifsin bence cunku eklem
Agrisi bacak agrisi bel agrisi oluyormus. Aynen 14gun olan karantina neden 7 gune dustu? Son varyant kolay geciriliyomus vs. Ama ne belli..bastan beri icime sinmiyor bu konuda hic birsey.. herkes dsö bilim adami
Diyor burda ama yaw bunlar her seferinde fikir degistiriyir

Bel ağrısı da var mıymış belirtiler arasında? Bildiğin belim kırılıyor. Bir haftadır salonda kanepede yatıyorum ve çok rahatsız, belki ondandır diyordum. Ama tabi bir haftadır sorun yoktu da bugün niye böyle kopmuş gibi ağrıyor değil mi:/

Ben de anlayamıyorum neden 7 güne düştü. Oğlum ekim ayinda olmuştu eşim ve ben asiliydik 5 güne kadar zaten normal evden çıkıyorduk 5. Günde test yaptırdik negatif cikti esim tabi bu süreçte hep ise gitti. Kendi odasinda tek calistigi için başkalarına taşımadı ama bize 14 güne kadar bulaşabilir dediler. Nasil birden 7 güne düştü ki oğlum 7. Günde de belirtileri vardi nasil topluma karışabilir bu hastalar.

Ha belki bugun agriyasi vardir, vucudun kanepeden cok yorulmustur ama.. bel agrisida olabiliyormus maalesef. Merak ettim buraya sonucunu yaz

Kızlar selam covid oldum 12. Günündeyim. Allah aşkına bu burun tıkanıklığı- akıntısı ve balgam ne kadar sürüyor. Gerçekten bıktım artık yoruldum.

Hangi antibiotiğe başladınız acaba? Ben 1 hafta kullandım. Birşey değişmedi..

Bana da alerji ilaçları verildi. Alerjim de çıktı

Yakinda bitecek deniyor..sabret biraz daha
Sabretmek, ertelemek ne kadar doğru bilemiyorum. Eşim geçen ay 3.dozu olurken 15 tatilde olurum 3.aşıyı diye ben olmadım. Yan etkisi olursa en azından okul işi olmaz diye düşündüm. Ama covid beklemedi 15 tatili
Kardeşimin iş arkadaşı güvenmiyorum aşıya, Türk aşısı çıksın ilk ben olacağım demişti. Maalesef yakalandı virüse, günlerce yoğun bakımda kaldı ve vefat etti Aşısız yakalanıp, hafif geçirileceği de şüpheli

Bu konu biraz supheli..biri yazmisti burda LarkeTanner sanirim.. asili asisiz, erkek
Kadin, kronik hasta saglikli hic birseye bakmiyor bu. Bence herkeste seyredisi baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…