Yazılarınızı malesef ki hayretle okuyorum. Hiçbir bilimsel geçmişinşz veya birebir yaşadığımız bşr durum olmadan bu kadar yönlendirici konusabilmek için vebal almamaktan hiç korkmamak lazım allahta o duygudan korusun inşallah.
Ben tek doz biontecli iken o kadar da dikkat etmeme ragmen pozitif oldum 2 hafta hastanede yattım yoğun bakımdan döndüm. Ve benim hem yoğun bakımda hem de serviste 2 doz biontec olupta yatan görmedim. Sinovac olup yatan vardı ama ondada doktorlar bunu da olmasaydın atlatamazmıssın dediler yanımdaki hastaya.
2 ay geçti buzlanma hala gitmedi hala hava kullanıyorum kronik rahatsızlığım yok yasım 32 sigara içmem.
Tabi ki zorunluluk yok kendi kararınız ama bu kadar da forum gibi yerlerde ölümüne savunmak cok ilginç.
Corona tedavisi sonrası olduğum sehirde tedaviden memnun kalmayıp tavsiye ile istanbulda 4 ayrı doktora gittim 4 ü de alanında en iyilerden ve hepsi istisnasız 2. Asıyo niye olmadığımı, iyileştikten sonra mutlaka olmam gerektiğini savundu bu adamlar bilim insanı bu işe senelerini bermiş onlar yanlış biz en doğruyuz