Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Baktılar ya tam 5. Gün gecesi öksürük basladi sonra gitgide şiddetlendi.
Test sonucu çıksa tekrar gidicem pandemi seçeneğini elemeden kimse birsey yapmıyor ki
Ateşim düşmüyor akşamdan beri

ateş düşmüyorsa covid olabilir.
o dönem doktorum test sonucu beklerken buz uygulamasında ateş düşüp bir daha 1-2 saat sonra çıktığı için covid değil asıl iltihap çıkabilir demişti. öyle de oldu.
yani umarım pozitif çıkmaz tabi ki :KK43:
allah yardımcınız olsun.

ateş düşmüyorsa covid olabilir.
o dönem doktorum test sonucu beklerken buz uygulamasında ateş düşüp bir daha 1-2 saat sonra çıktığı için covid değil asıl iltihap çıkabilir demişti. öyle de oldu.
yani umarım pozitif çıkmaz tabi ki :KK43:
allah yardımcınız olsun.

Düşmüyor ve şu an sebebi aramaktansa böyle yatarım modundayim çünkü tekrar gidesim ugrasasim yok birde birden başlaması ilerlemesi kafama takıldı
Dün serum taktirdim b c vit aldim ama yok etki etmedi..

Düşmüyor ve şu an sebebi aramaktansa böyle yatarım modundayim çünkü tekrar gidesim ugrasasim yok birde birden başlaması ilerlemesi kafama takıldı
Dün serum taktirdim b c vit aldim ama yok etki etmedi..

haklı olarak yorulmuşsunuz hastane sürecinden, çok iyi anlıyorum bu psikolojiyi.
ama sürekli yüksek ateş başka şeylere de sebep olabilir.
son bir gayretle çözüme odaklanın derim.
bizi de bilgilendirin nolur merak ederim ben. iyi olduğunuzu duymak isterim.

haklı olarak yorulmuşsunuz hastane sürecinden, çok iyi anlıyorum bu psikolojiyi.

Tamamdır merak etmeyin yazacağım bir sonuç çıksın yol haritası cizecegim

Ne bilimseli yaaa😏 kac kisi yayinlanan bilimsel yazida gercegi yaziyor? Dsö ü bile tirt cikmis sen hala bilimsel diyorsun. Kaldi ki ben bilimsel birsey oldugunu yazmadim, yorum gordum dedim.

Ayrica birakin su asi guzellemesi yapmayi.. 8-10 doz normal yani😐 ok

Millet sorgulmasin mi heleki su raddede? Koyun gibi denilen herseyi yapsin

Ayrica oyle pat pat dusenler cindeydi sadece hatta sonrasinda soyledim ben hani nerde o yere yigilanlar diye? Kalp krizinden birsuru kisi oluyor ister bilimsel yazi olsun ister olmasin.
Yazılarınızı malesef ki hayretle okuyorum. Hiçbir bilimsel geçmişinşz veya birebir yaşadığımız bşr durum olmadan bu kadar yönlendirici konusabilmek için vebal almamaktan hiç korkmamak lazım allahta o duygudan korusun inşallah.
Ben tek doz biontecli iken o kadar da dikkat etmeme ragmen pozitif oldum 2 hafta hastanede yattım yoğun bakımdan döndüm. Ve benim hem yoğun bakımda hem de serviste 2 doz biontec olupta yatan görmedim. Sinovac olup yatan vardı ama ondada doktorlar bunu da olmasaydın atlatamazmıssın dediler yanımdaki hastaya.
2 ay geçti buzlanma hala gitmedi hala hava kullanıyorum kronik rahatsızlığım yok yasım 32 sigara içmem.
Tabi ki zorunluluk yok kendi kararınız ama bu kadar da forum gibi yerlerde ölümüne savunmak cok ilginç.
Corona tedavisi sonrası olduğum sehirde tedaviden memnun kalmayıp tavsiye ile istanbulda 4 ayrı doktora gittim 4 ü de alanında en iyilerden ve hepsi istisnasız 2. Asıyo niye olmadığımı, iyileştikten sonra mutlaka olmam gerektiğini savundu bu adamlar bilim insanı bu işe senelerini bermiş onlar yanlış biz en doğruyuz 😀😀

Hala bir gelişme yok 13 saat oldu neden çıkmadı ki ya :KK43:
Biraz rahatladım 4 saatte 1 parol aliyorum başım çok ağrıyor ama ateş 37.5 civarına indi.
Ve kötü olan eşimde hastalanmaya basladi

Yazılarınızı malesef ki hayretle okuyorum. Hiçbir bilimsel geçmişinşz veya birebir yaşadığımız bşr durum olmadan bu kadar yönlendirici konusabilmek için vebal almamaktan hiç korkmamak lazım allahta o duygudan korusun inşallah.
Ben tek doz biontecli iken o kadar da dikkat etmeme ragmen pozitif oldum 2 hafta hastanede yattım yoğun bakımdan döndüm. Ve benim hem yoğun bakımda hem de serviste 2 doz biontec olupta yatan görmedim. Sinovac olup yatan vardı ama ondada doktorlar bunu da olmasaydın atlatamazmıssın dediler yanımdaki hastaya.
2 ay geçti buzlanma hala gitmedi hala hava kullanıyorum kronik rahatsızlığım yok yasım 32 sigara içmem.
Tabi ki zorunluluk yok kendi kararınız ama bu kadar da forum gibi yerlerde ölümüne savunmak cok ilginç.
Corona tedavisi sonrası olduğum sehirde tedaviden memnun kalmayıp tavsiye ile istanbulda 4 ayrı doktora gittim 4 ü de alanında en iyilerden ve hepsi istisnasız 2. Asıyo niye olmadığımı, iyileştikten sonra mutlaka olmam gerektiğini savundu bu adamlar bilim insanı bu işe senelerini bermiş onlar yanlış biz en doğruyuz 😀😀
Ben 2 doz Biontech olup yatan gördüm. Eltim. Ölümlerden döndü.
3 doz Sinovacli kayinvalidem de ayni.

Hayret etmeye dewamke o zaman😐😂

Olumune asi savunanlarda suan kararsiz ve pisman olan insanlar var, cevremde dahil buna..gozardi edersen gormezsin yorumlarimi..

Hayret etmeye dewamke o zaman😐😂

Olumune asi savunanlarda suan kararsiz ve pisman olan insanlar var, cevremde dahil buna..gozardi edersen gormezsin yorumlarimi..
İnsan ilişkileriniz ve uslubunuz da vasat ötesi malesef evet haklısınız en iyisi sizi görmezden gelmek buyrun sizin tabirinizle devam ke 🤷‍♀️

aa rica ederim komşumun kaynının kızının teyzesinin iş arkadaşı 1 ay regl olamamış gibi bilimsel ve halktan verilerle gelin.. sizin çevrenizdeki 1-2 örnek dururken doktorlar mı bilecek?
cık cık cık
sdfjkdsfsdl

Hala bir gelişme yok 13 saat oldu neden çıkmadı ki ya :KK43:
Biraz rahatladım 4 saatte 1 parol aliyorum başım çok ağrıyor ama ateş 37.5 civarına indi.
Ve kötü olan eşimde hastalanmaya basladi

ya acaba çıkmış ve sisteme düşmemiş olabilir mi ?
e-nabızdan mı bakıyorsunuz
ateşin düşmesi iyi ama bence

aa rica ederim komşumun kaynının kızının teyzesinin iş arkadaşı 1 ay regl olamamış gibi bilimsel ve halktan verilerle gelin.. sizin çevrenizdeki 1-2 örnek dururken doktorlar mı bilecek?
cık cık cık
sdfjkdsfsdl
Baslama yine😂 bilimsel diye tutturan sensin.. ben bir cok kisiden bunu duydugumu okudugumu soyledim. Daha ayni turkuyu tutturuyosun.. nesini anlmadin?

bazen de bilim, tamamen duygusal, parasal mevzulardan vs.. deneme - yanılma, ‘ya işe yararsa’, ‘olmasa da olur’ yöntemlerini kullanabiliyor. Bu yanlışın vebalini kim ödüyor, hesabını kim soruyor?

66478968-ED85-4656-91F5-525C911DC15B.jpeg

Baslama yine😂 bilimsel diye tutturan sensin.. ben bir cok kisiden bunu duydugumu okudugumu soyledim. Daha ayni turkuyu tutturuyosun.. nesini anlmadin?

bilimle dalga geçen biriyle münakaşa edecek kadar aklımı peynir ekmekle yemedim şükür :)
siz inandığınız, algıladığınız kadar yaşayın; ona göre alın kararlarınızı.
bizi de kendi halimize bırakın.

bilimle dalga geçen biriyle münakaşa edecek kadar aklımı peynir ekmekle yemedim şükür :)
Uzaktan laf atarsan lafi yersin yani😐

Ayrica bilimle filan dalga gecen yok, hakli
Cikmak
Icin karalama bence 😐😂 ne dedigimi
Anlamiyorsun 🙄😂

Herkesin vebali kendine
Aylar oldu ekonomik etkileri doktorların yorgunluğunu kaçıp kaçıp gitmelerini annesiz kalan yeni doğmuş bebekleri harcanan ekonomik serveti düşünen yok.
Çok net 1 işlem yapılacaktı test ucretli+ asisiz tedavi ücretli.
Bizim toplumumuz böyle dilden anlar cunku
Komşumun eltisinin kızının eniştesi ile bilgi ediniriz birde.

X