Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
tamam ben de onu diyorum, hastanın vazifesi bu diye.
vatandaş danışmadan oluyorsa napalım ki ?
ha bu arada ben diyabetliyim aşıdan ne şekerim etkilendi ne başka sıkıntım oldu.
başka diyabetli arkadaşlarım da gayet sorunsuz yaşadı aşı sürecini.
kronik hastalık varsa illa aşı olma demek değil bu arada, yanlış anlaşılma olmasın. misal diyabetliler her yıl grip aşısı da olmalıdır.
çünkü virüsün kendisi zarar verir asıl şekere.
şimdi okuyan biri çıkıp demesin şeker hastalarına aşı ol demişler vay hainler diye :)
Ne güzel sizi etkilememis. Kimseyi de etkilemese keske.

Ne güzel sizi etkilememis. Kimseyi de etkilemese keske.

yani diyabet konusu karışık bence.
ilaç alıyorum / insülin vuruyorum diye hapur hupur böreğini tatlısını yiyip sonra aşıdan şekerim yükseldi diyen de var.
ben aşı olduğumda yaz dönemiydi şeker oranı yüksek meyve yemedim aşı öncesi ve sonrası birkaç gün.
extra özen gösterdim.

Buarada yurt disinda asi olanlar var.. ve ne imzalatiyolar biliyor musunuz? Herhangi ters bir durumda kimseyi sorumlu tutamayacaginiza dair bir belge.. sorumlulugun tamamen size ait olduguna.. ki ne oldugu belli bile degil..yani cok guvenmiyolar demek kendi yaptiklari asiya

Gecen hafta 2 kez ilaçlı tomografi kolonoskopi ve endoskopi yaptırdım hepsinde attığım imzalara aklınız şaşar. Hatta çok halsizim yakınım yanımda ama kendimde bilincim açık diye yakın imzasını bile kabul etmediler. Sanki yüzyıllardır bu yöntem yokmuş bir tek aşı da varmış gibi davranmayın çünkü değil.

Gecen hafta 2 kez ilaçlı tomografi kolonoskopi ve endoskopi yaptırdım hepsinde attığım imzalara aklınız şaşar. Hatta çok halsizim yakınım yanımda ama kendimde bilincim açık diye yakın imzasını bile kabul etmediler. Sanki yüzyıllardır bu yöntem yokmuş bir tek aşı da varmış gibi davranmayın çünkü değil.
Olmasan kimse sana silah dayamazdi
Ama.. asiya zorlayan ulkeler var suan

Geçmiş olsun insallah herşey yolundadir.

Evet haklısınız. En basit gorunen ameliyatlarda bile kagit imzalatiliyor.

Geçtiğimiz temmuz ayinda safra kesesi ameliyati oldum. Bir suru de kagit imzaladim.

Ancak kimse beni bu ameliyata zorlamadi. Veya bu ameliyatı olmazsan sunu yapamazsin, suraya giremezsin deyip mecbur birakmadi.

Burada kagit imzalatilmasina verilen tepkinin sebebi hem mecbur birakip hem de sorumlulugu kisinin kendisine yıkıyor olmalari. Bu zorunlu degil gibi gosterip zorunlu tutmaktir aslinda.

geçmiş olsun umarım her şey yolundadır.

Tek tek alıntı yapamadım o imzayı atmazsam ufacık bir müdahalede bulunmazlar belkide yırtılan bagirsakla başbasa kalırdım daha nasıl zorunlu olabilirki? İlaçlı tomografide bile hamile değilim diye damar yolu açık elimle yazdırdilar aynı şekilde bilinci kapalı hastalardan da yakınlarından alınır ve almazlarsa müdahale edilmez daha ilave nasıl bir zorunluluktan bahsediliyor ki
Kalin bagirsagimda yara varmış genel durumum çok bozulunca yatırdı ilaç tedavisi + diğer testler yapıldı.

Bu arada öksürük ve ateş ile yine test verdim artık herkese test yapılmıyor ilaçta yazdı ilk defa bu kdr ilgilendi hayırlısı olsun

Tek tek alıntı yapamadım o imzayı atmazsam ufacık bir müdahalede bulunmazlar belkide yırtılan bagirsakla başbasa kalırdım daha nasıl zorunlu olabilirki? İlaçlı tomografide bile hamile değilim diye damar yolu açık elimle yazdırdilar aynı şekilde bilinci kapalı hastalardan da yakınlarından alınır ve almazlarsa müdahale edilmez daha ilave nasıl bir zorunluluktan bahsediliyor ki
Kalin bagirsagimda yara varmış genel durumum çok bozulunca yatırdı ilaç tedavisi + diğer testler yapıldı.

Sizde var olan bir hastaliga mudahale edebilmek icin alinan bir imza bu ve ayni sey degil digeri ile.

Konudan bağımsız olarak ne tür şikayetlerle gittiniz özel değilse. Geçmiş olsun bu arada.

Konudan bağımsız olarak ne tür şikayetlerle gittiniz özel değilse. Geçmiş olsun bu arada.

Yoğun karın ağrısı oturamayacak kadar yoğun. Sonra ateş ve kusma basladi. Ztn tespit edilmişti ilaç kullanıyordum ama ilerledi diye korktuk o akşam yoğun antibiyotik aldim farklı bir durum çıkmadı hala ilaç kullaniyorum

Bu arada benimki tamamen doktor özverisi ile bulundu. Önce gittiğim doktor gaz yeaa dedi gönderdi dalga geçti ama gaz sancısı sabit tek noktada olmaz.
Sonra başka doktora gittim onlar da ekipmis, bu doktorum beni gördü gel ben bakayım dedi ultrason temizdi bide tomografi çekelim dedi öğle tatilinde hemen yönlendirdi. Tomografi sayesinde çıktı ilac basladi 1 hafta sonra kötüleşiyor hemen yatıralım dedi 13 14 gün 5 dk bile kesilmeyen bir agriydi o gece kesildi. Ben bu kadar karsindakini ciddiye alan doktor görmedim Allah bin kere razı olsun

çok geçmiş olsun. benim de çok geçmişte benzer şikayetlerim olmuştu. ama bende yara çıkmadı. yoğun stres nedeniyle büzülüp daralıyormuş. ilaç kullandım ama biraz hayat tarzımı falan da değiştirdim.
inşallah tedaviden sonra birşey kalmaz sizde de.

Bu arada benimki tamamen doktor özverisi ile bulundu. Önce gittiğim doktor gaz yeaa dedi gönderdi dalga geçti ama gaz sancısı sabit tek noktada olmaz.
Sonra başka doktora gittim onlar da ekipmis, bu doktorum beni gördü gel ben bakayım dedi ultrason temizdi bide tomografi çekelim dedi öğle tatilinde hemen yönlendirdi. Tomografi sayesinde çıktı ilac basladi 1 hafta sonra kötüleşiyor hemen yatıralım dedi 13 14 gün 5 dk bile kesilmeyen bir agriydi o gece kesildi. Ben bu kadar karsindakini ciddiye alan doktor görmedim Allah bin kere razı olsun
Tekrardan çok çok geçmiş olsun. Mesleğinin ehli dr. bulmak çok önemli.

çok geçmiş olsun. benim de çok geçmişte benzer şikayetlerim olmuştu. ama bende yara çıkmadı. yoğun stres nedeniyle büzülüp daralıyormuş. ilaç kullandım ama biraz hayat tarzımı falan da değiştirdim.
inşallah tedaviden sonra birşey kalmaz sizde de.

Yok ben çok acı çekiyordum ve sabit bir acıydı aynı yerde aynı şiddetle
Çok şükür iyiyim ama hastahaneden sonra grip/ covid birsey yaşıyorum 38 derece düşmeyen ateş yoğun öksürük baş ağrısı.
Sonuç bekliyorum. O kdr acı çekiyorum ki şu anda covid çıksa da yoluma baksam modundayim.

Çok şükür iyiyim ama hastahaneden sonra grip/ covid birsey yaşıyorum 38 derece düşmeyen ateş yoğun öksürük baş ağrısı.
Sonuç bekliyorum. O kdr acı çekiyorum ki şu anda covid çıksa da yoluma baksam modundayim.

ay 2020 yazında bende deli gibi ateş ve sırt ağrısı olmuştu. covid diye gittim negatif çıktım.
çok şiddetli idrar yolu iltihabı çıkmıştı. ondanmış ateş vs.
gerçi bakmışlardır sizde idarara sanırım.

Siz daha önce geçirmis miydiniz Covid boyle yazinda sanki hastalanmıştınız

ay 2020 yazında bende deli gibi ateş ve sırt ağrısı olmuştu. covid diye gittim negatif çıktım.
çok şiddetli idrar yolu iltihabı çıkmıştı. ondanmış ateş vs.
gerçi bakmışlardır sizde idarara sanırım.

Baktılar ya tam 5. Gün gecesi öksürük basladi sonra gitgide şiddetlendi.
Test sonucu çıksa tekrar gidicem pandemi seçeneğini elemeden kimse birsey yapmıyor ki
Ateşim düşmüyor akşamdan beri

X