- 28 Mayıs 2010
- 2.465
- 5.491
- 37
Abla dört gözle bekliyorum bitmesini karantinanın, hemen kontrole gideceğim doktoruma. Bi hasar kalmış mı durum nedir baktıracağım..birde kokunun gelmesini istiyorumİkinizede çok geçmiş olsun.Şimdi nasılsınız:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla dört gözle bekliyorum bitmesini karantinanın, hemen kontrole gideceğim doktoruma. Bi hasar kalmış mı durum nedir baktıracağım..birde kokunun gelmesini istiyorumİkinizede çok geçmiş olsun.Şimdi nasılsınız:)
Bol sarımsaklı limonlu kelle paça yeseniz belki iyi gelir birde ballı zencefilÜstümden tır geçmiş gibiyim hiç dermanım yok burnum sızlıyor nefes aldıkça, öksürük de yoğun olmamakla beraber devam ediyor. Teşekkür ederim, iyi olacağım inşallah. Bugün 11. Gün koku hala yok..
Ballı zencefil zerdeçal karıştırıp alıyorum ama kelle paça hiç yemedim eşime desem yarın getirse ama et yemekte zorlanıyorum sadece suyunu içsemBol sarımsaklı limonlu kelle paça yeseniz belki iyi gelir birde ballı zencefil
etin gerdan kısmıda olur et suyu iyidir girin çıkın yemeye çalışın bol sarımsaklı olsun limon da koyun hem sizi terletir iyileşmenize daha çabuk yardımcı olurBallı zencefil zerdeçal karıştırıp alıyorum ama kelle paça hiç yemedim eşime desem yarın getirse ama et yemekte zorlanıyorum sadece suyunu içmesem
Ben iyiyim çok şükür teşekkür ederim. Öksürüğüm kaldı birtek onada Bir sürü şey deniyorum. Zor bir hastalıkmış
Geçmiş olsun. Nefesiniz mi tıkanıyor yoksa hava açlığı mı yaşıyorsunuz bilemeyiz malesef. Biraz cam açıp odayı havalandırın isterseniz. Temiz hava her zaman iyidir, ortam düzenli havalandirilmayinca virüs yükü artar.Arkadaşlar, sanki sigara kokusu alıyormuşum da nefesim tıkanıyormuş gibi oluyor. Bunu yaşayan oldu mu koku alamıyorum diye mi böyle oluyor. Karantina bitimine az kaldı ama iyileşme pek olmadı ne zaman enerjim yerine gelecek koku ne zaman gelir kbb uzmanına mı gitmek gerekir..
Vitamin alıyorum günlük de 2 3 kez camı açıp havalandırıyorum mutlaka kendim de soluklanıyorum camda. Nasıl da zor hastalıkmış yahu dilerim yakalanan herkes kolayca atlatsın.. mutlaka doktora görüneceğim.. enerjim yerine gelsin yeterlki kokuyu çok aramıyorum..Geçmiş olsun. Nefesiniz mi tıkanıyor yoksa hava açlığı mı yaşıyorsunuz bilemeyiz malesef. Biraz cam açıp odayı havalandırın isterseniz. Temiz hava her zaman iyidir, ortam düzenli havalandirilmayinca virüs yükü artar.
Enerji kısmı bende günden güne farklı oldu, bir gün iyi hissederken bir gün takatsiz oluyordum. Az kalmış sizin, birden kesilecek o hasta hissetme hali ama öksürük varsa bir süre devam eder.
Koku herkeste farklı oluyor, bazılarının aylar sürebiliyor geri gelmesi, bazılarının sadece birkaç gün. A vitaminli spreylerin etkili olduğunu okumuştum bu konuda. İyileştikten sonra bir kbbye görünüp yazdırin isterseniz.
Takviye vitamin aldınız mı? Çinko ve D vitamini özellikle bağışıklığı destekleyen takviyelerdir. Eğer kullanmadıysanız kullanın lütfen. Zaten güneş görmüyoruz doğru dürüst, D vitamini şart.
Ben iyiyim çok şükür teşekkür ederim. Öksürüğüm kaldı birtek onada Bir sürü şey deniyorum. Zor bir hastalıkmış
6 ayı dolan herkes olabiliyormuş, isteğe bağlı. e-nabızda takip ediyordum. dolunca aşı çıkıyor. yalnız talep çok azmış. hastanede oldum. çok az kişiydik. hiç beklemeden olduk çıktık. az kişi olduğumuz için randevusuzlar da yabancı uyruklu olan da kimliklerini verip aşılarını oldular.6. ayı dolan ve isteyen herkes biyontek 3. hatırlatma dozunu olabiliyor mu yoksa belli yaş üstü veya meslek mensubu mu olabiliyor? Bu konuda bir bilginiz var mı?
Benim de son günüm ve nefes alamıyorum resmen içerisi Duman dolu gibi..Pozitif olan herkese çok geçmiş olsun. Benim de 12.günüm ama hala öksürük devam ediyor.
Hahaha bana normal geliyor bu dedikleriniz sadece kapı kollarıni disardan gelince silmiyorum çünkü dokunmadan elimi yüzümü yıkıyorum. Surekli kolonya sıkarım dışarda, eve gelen herşeyi siliyorum ya da yıkıyorum. Pazar alışverişinin poşetleri değiştiriyorum. Telefonu muhahkak silerim. Yasam biçimi oldu.Birkaç aya kadar evhamlı, takıntılı biriydim. Neye elimi değsem kolonya sıkıyordum, dışardan eve gelince bir yere değdiysem (örneğin kapı kolu) hemen orayı da kolonyayla siliyordum. Ellerim yıkamaktan habire kolonya sıkmaktan perişan oldu yarıklar oluşmaya başladı ve egzama oldu. Birkaç aydır biraz gevşettim ipleri kapı kolunu falan silmiyorum, dışarda bir şeyler yemeyeceksem kolonya sıkmıyorum. Ama yenemediğim şeyler de var. Her dışardan geldiğimde telefonumu ve telefon kılıfımı kolonyayla siliyorum, marketten gelen paketli şeyleri sabunluyorum
Allahım inşallah sağsalim çıkıp evine çok daha sağlıkla dönmeyi nasip etsin babacığınıza..Merhaba arkadaslar.
Yaklaşık 12 13 gundur babam hasta.
Cok istahsiz bir sey yiyemedigini soyluyordu annem. Annem de grip gibiydi.
Babam gittikçe kötülemeye basladi. Gecen hafta persembe covid testi negatif cikti. Dr akcigerlerde su toplanmis demis birkac ilac vermis. Almanya'da yaşıyorlar bu arada.
Ilaclar iyi gelmiyor, hicbir sey yiyip içemiyor derken 1 haftada 10 kilo verdi. Yuzu gozleri coktu resmen. Bogaz tahrisinden sesi cikmiyor. Nefes aldikca cigerleri aciyor. Bi koltukta yatıyor bi yatagina giidp yatiyor. Kipir kipir rahatlasamadigi icin diyordu annem.
Negatif ciktigi icin covid diye dusunmedik. Babam daha once cok saglik problemleri atlatti. Kotu bir sey duyacak diye hastaneye gitmek istemiyordu. Cok yalvardik git diye istemedi.
Artik sonunda dun aksam eve doktor cagirdilar. Ambulans falan gelmis. Ambulansta hizli test yapmislar. Pozitif cikmis
Neden boyle agirlasana kadar beklediniz demisler. Yapildi test ama negatifti demis annem.
Yakinlardaki hastaneler dolu oldugu icin daha uzak bir hastaneye goturmusler.
Giderken anneme sen de gel demis babacim
Rahat nefes alsin diye oksijen baglamislar. Serum vs takilmis giderken.
Gece hastaneyi aramis annem. Genc bir kadin dr ilgileniyormus. Guzel guzel anlatti dedi. Havayi butun korona hastalarina bagliyoruz demis. Kullandigi ilaclarin listesini falan istemiş...
Moralim oyle çöktü ki. Bütün gece kıvranıp durdum. Ust uste cok kayip yasadim. Bunu da kaldiramam artik. Icim yangin yeri. Dualarınıza talibim
Amin inşallah, Allah razi olsun.Allahım inşallah sağsalim çıkıp evine çok daha sağlıkla dönmeyi nasip etsin babacığınıza..
Inşallah kolaylıkla atlatır. Oksijen verilir zaten endişenizi anliyorum. Uzaklik olunca daha kötü insallah güzel haber alir verirsinizMerhaba arkadaslar.
Babam gittikçe kötülemeye basladi. Gecen hafta persembe covid testi negatif cikti. Dr akcigerlerde su toplanmis demis birkac ilac vermis. Almanya'da yaşıyorlar bu arada.
Ilaclar iyi gelmiyor, hicbir sey yiyip içemiyor derken 1 haftada 10 kilo verdi. Yuzu gozleri coktu resmen. Bogaz tahrisinden sesi cikmiyor. Nefes aldikca cigerleri aciyor. Bi koltukta yatıyor bi yatagina giidp yatiyor. Kipir kipir rahatlasamadigi icin diyordu annem.
Negatif ciktigi icin covid diye dusunmedik. Babam daha once cok saglik problemleri atlatti. Kotu bir sey duyacak diye hastaneye gitmek istemiyordu. Cok yalvardik git diye istemedi.
Artik sonunda dun aksam eve doktor cagirdilar. Ambulans falan gelmis. Ambulansta hizli test yapmislar. Pozitif cikmis
Neden boyle agirlasana kadar beklediniz demisler. Yapildi test ama negatifti demis annem.
Gece hastaneyi aramis annem. Genc bir kadin dr ilgileniyormus. Guzel guzel anlatti dedi. Havayi butun korona hastalarina bagliyoruz demis. Kullandigi ilaclarin listesini falan istemiş...
Moralim oyle çöktü ki. Bütün gece kıvranıp durdum. Ust uste cok kayip yasadim. Bunu da kaldiramam artik. Icim yangin yeri. Dualarınıza talibim
Merhaba arkadaslar.
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum babanıza.Merhaba arkadaslar.