- 20 Nisan 2014
- 3.937
- 6.062
X xDerinMavix rabbim şifa versin babanıza. annenize de takat. umarım inşAllah en kısa zamanda sağlıklı haberlerini alırsınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun. triflo var nefesi açmak için isterseniz araştırın bir. onu kullanırsanız nefes egzersizi yani. inşallah açılır nefesiniz.Benim de son günüm ve nefes alamıyorum resmen içerisi Duman dolu gibi..
İyi ki hastaneye gitmiş. İnşallah toparlayacak sağlıklı bir şekilde evine dönecek.Merhaba arkadaslar.
Yaklaşık 12 13 gundur babam hasta.
Cok istahsiz bir sey yiyemedigini soyluyordu annem. Annem de grip gibiydi.
Babam gittikçe kötülemeye basladi. Gecen hafta persembe covid testi negatif cikti. Dr akcigerlerde su toplanmis demis birkac ilac vermis. Almanya'da yaşıyorlar bu arada.
Ilaclar iyi gelmiyor, hicbir sey yiyip içemiyor derken 1 haftada 10 kilo verdi. Yuzu gozleri coktu resmen. Bogaz tahrisinden sesi cikmiyor. Nefes aldikca cigerleri aciyor. Bi koltukta yatıyor bi yatagina giidp yatiyor. Kipir kipir rahatlasamadigi icin diyordu annem.
Negatif ciktigi icin covid diye dusunmedik. Babam daha once cok saglik problemleri atlatti. Kotu bir sey duyacak diye hastaneye gitmek istemiyordu. Cok yalvardik git diye istemedi.
Artik sonunda dun aksam eve doktor cagirdilar. Ambulans falan gelmis. Ambulansta hizli test yapmislar. Pozitif cikmis
Neden boyle agirlasana kadar beklediniz demisler. Yapildi test ama negatifti demis annem.
Yakinlardaki hastaneler dolu oldugu icin daha uzak bir hastaneye goturmusler.
Giderken anneme sen de gel demis babacim
Rahat nefes alsin diye oksijen baglamislar. Serum vs takilmis giderken.
Gece hastaneyi aramis annem. Genc bir kadin dr ilgileniyormus. Guzel guzel anlatti dedi. Havayi butun korona hastalarina bagliyoruz demis. Kullandigi ilaclarin listesini falan istemiş...
Moralim oyle çöktü ki. Bütün gece kıvranıp durdum. Ust uste cok kayip yasadim. Bunu da kaldiramam artik. Icim yangin yeri. Dualarınıza talibim
Çok geçmiş olaun. Ayva yaprağı çayı , kekik çayı yapabilirseniz iyi geliyor. Bir de ayağınızın altına ara ara sarmısaklı zeytin yağı sürün o da iyi gelecektir.Benim de son günüm ve nefes alamıyorum resmen içerisi Duman dolu gibi..
Inşallah kolaylıkla atlatır. Oksijen verilir zaten endişenizi anliyorum. Uzaklik olunca daha kötü insallah güzel haber alir verirsiniz
Allah acil şifalar versin babanıza
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum babanıza.
X xDerinMavix rabbim şifa versin babanıza. annenize de takat. umarım inşAllah en kısa zamanda sağlıklı haberlerini alırsınız.
İyi ki hastaneye gitmiş. İnşallah toparlayacak sağlıklı bir şekilde evine dönecek.
Allah razi olsun sagolun kizlar.X xDerinMavix geçmiş olsun düzelir inş babanız:)
Daha iyi olacak inşallahAllah razi olsun sagolun kizlar.
Annem ve kardeşim negatif cikmis. Orada hizli test yapiyorlar.
Testi yapan kiz sasirmis esiniz hastanede mi biz yapimca testi negatif cikmisti diye.
Bu arada hastaneden aramislar. Dune gore daha iyi kendi nefes alabiliyor, yemek falan istemiyor ama sadece yorgun demisler.
Az da olsa rahatladim.
Bebeğiniz nasil oldu?Daha iyi olacak inşallah
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Nefes egzersizleri yapsın babanız. Triflo diye bir aletle de yapılıyor isterseniz bir araştırın. Şifa bulan çok var bu şekilde.Allah razi olsun sagolun kizlar.
Annem ve kardeşim negatif cikmis. Orada hizli test yapiyorlar.
Testi yapan kiz sasirmis esiniz hastanede mi biz yapimca testi negatif cikmisti diye.
Bu arada hastaneden aramislar. Dune gore daha iyi kendi nefes alabiliyor, yemek falan istemiyor ama sadece yorgun demisler.
Az da olsa rahatladim.
Triflo geçen seneden var almıştım mutlaka uyguluyorum her gün.. bu ciğerde duman var hissi geçmiyor sabah saatlerinde daha iyi olmakla beraber sonradan baya sıkıştırıyor.. yarın doktorda belli olacak ne olduğu..çok geçmiş olsun. triflo var nefesi açmak için isterseniz araştırın bir. onu kullanırsanız nefes egzersizi yani. inşallah açılır nefesiniz.
Rabbim şifa versin. Önden kullandıysanız zaten daha iyi atlatırsınız inşallah geçer bir an evvel şikayetleriniz.Triflo geçen seneden var almıştım mutlaka uyguluyorum her gün.. bu ciğerde duman var hissi geçmiyor sabah saatlerinde daha iyi olmakla beraber sonradan baya sıkıştırıyor.. yarın doktorda belli olacak ne olduğu..
İnşallah geçer astım olduğu için sürekli kullanıyorum aslında kovit olunca düzenli kullandım ama bilemedim psikolojik de olabilir boğazımdan ciğere kadar sigara dumanı var gibi rahatsız ediyor. Koku alamayanlarda daha sık gözleniyormuş bu durum..Rabbim şifa versin. Önden kullandıysanız zaten daha iyi atlatırsınız inşallah geçer bir an evvel şikayetleriniz.
Bu iyi haber hadi inş:)Bu yeni varyantla hastalık daha hafif geçirilmeye başlanmış. Almanya da bu varyantın salgının normal bir gribe evrilmeye başladığını gösterdiğini söylemişler . Öldürücü olmaktan çıkacak sanırım yakında
İnşallah öyle olur. Bende koku ve tat kaybı yaşamadıklarını okumuştum bu beni endişelendirdi açıkçası, serseri mayın gibi dolaşır millet ortada üşüttüm ben yiaaa yok bende bişey diyeBu yeni varyantla hastalık daha hafif geçirilmeye başlanmış. Almanya da bu varyantın salgının normal bir gribe evrilmeye başladığını gösterdiğini söylemişler . Öldürücü olmaktan çıkacak sanırım yakında
Evet ama hafifmiş işte o nedenle normal grip gibi olduğunu söylüyorlar . Eğer öyle ise öldürücülüğü de azalmış olur iyi haber gibiİnşallah öyle olur. Bende koku ve tat kaybı yaşamadıklarını okumuştum bu beni endişelendirdi açıkçası, serseri mayın gibi dolaşır millet ortada üşüttüm ben yiaaa yok bende bişey diye
Almanyada yasiyorlar. Kardeşime soylerim orada da var mi diye araştırsın.çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Nefes egzersizleri yapsın babanız. Triflo diye bir aletle de yapılıyor isterseniz bir araştırın. Şifa bulan çok var bu şekilde.
Yaaa bana da aslında normal geliyor yani yapılması gereken bu bence. Fakat çevremde kimse böyle değil maske takmıyorlar, hijyene dikkat etmiyorlar bunları görünce kendimi tuhaf hissediyorum abartıyor muyum acaba diyeHahaha bana normal geliyor bu dedikleriniz sadece kapı kollarıni disardan gelince silmiyorum çünkü dokunmadan elimi yüzümü yıkıyorum. Surekli kolonya sıkarım dışarda, eve gelen herşeyi siliyorum ya da yıkıyorum. Pazar alışverişinin poşetleri değiştiriyorum. Telefonu muhahkak silerim. Yasam biçimi oldu.
Oğlum covid oldu mesela yaninda yattim. ama o olunca heryeri sildim dokunduğu