- 12 Temmuz 2006
- 35.029
- 30.374
- 61
Geçmiş olsun derinim.Tez zamanda şifa bulurlar inş:)Halam da pozitifmis kizlar.
2 halam beraber yasiyor biri pozitif digeri de belirti gostermeye baslamis. Muhtemelen o da pozitif.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun derinim.Tez zamanda şifa bulurlar inş:)Halam da pozitifmis kizlar.
2 halam beraber yasiyor biri pozitif digeri de belirti gostermeye baslamis. Muhtemelen o da pozitif.
Sanada geçmiş olsun Asiasena mMerhaba, bugün uzmana gittim, ciğerde hafif tutulum var, aşı olmasaydı ciğerleri talan ederdi dedi Dr. Kanım da 10 a düşmüş. Halsizlik , hepsi bir araya geldiği için daha ağır oluyor dedi. İlaç takviyesi almaya başladım. Bir hafta daha rapor verdi. Bakalım inşallah toplanıp işimin başına dönerim..
Yaaa bana da aslında normal geliyor yani yapılması gereken bu bence. Fakat çevremde kimse böyle değil maske takmıyorlar, hijyene dikkat etmiyorlar bunları görünce kendimi tuhaf hissediyorum abartıyor muyum acaba diye
Teşekkürler ablacim. Amin insallahGeçmiş olsun derinim.Tez zamanda şifa bulurlar inş:)
Kendisi ve yakınları hasta olan herkese çok geçmiş olsun, sevdiklerini, arkadaşlarını koronadan kaybeden herkese de baş sağlığı diliyorum
Siz olması gerekeni yapıyorsunuz ama bazı insanlar maalesef artık toplum sağlığını umursamıyor, evde neye ne kadar dikkat ettikleri kendilerini ilgilendirir fakat insanlarla iç içe olunan, özellikle de kapalı alanlarda maske mesafe kuralına uymuyorlar.
Bugün markette kadının biri indirmiş maskeyi market reyonundan aldığı süt dilimini afiyetle yiyordu, daha da ne yesem diye gözleri aranırken maske çenede gezip durdu, laf söylesem kavga etmeden duramayacağım kendimi biliyorum çünkü, bana ters bir şey söylese süt dilimini ambalajıyla ağzına tıkayacak kadar sinirlerim zıplayacağından kasadaki görevli kıza söyledim, hem maskesini takmıyor hem de reyonlardan atıştırıp duruyor deyip marketten çıkıp gittim.
Siz aşı olmuş muydunuz ?Vallahi şakası olmayan bir hastalık bu. Grip gibi olacak yiaa yok dıj güjler yapıyor bilmem ne safsatalarına yaşayan biri olarak söylüyorum Allah rızası için kulak asmayın. Kaç gün oldu hala koku alamadığım gibi işime dönemedim öğrencilerimi özledim. Çalışmayı sağlıkla koşturmayı özledim. Gün içinde birden elim ayağım titriyor dermanım kesiliyor un çuvalı gibi yığılıp kalıyorum. Hastalık gitse de etkisi devam ediyor. Aşılarınızı olun, kendinizi koruyun sağlıklı beslenme ile vitamin desteği alın..
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni var TV'de. Koca salon maskesiz. E biz okul personeli, öğretmenler, öğrenciler ve tüm kullanan vatandaşlar niye maske takıyoruz o zaman. Ne anlamı kaldı ki! Biz normalde TV açmıyoruz. Belki bir açıklama yapmışlardır, ben bilmiyorumdur. Umarım mantıklı bir açıklama yapmışlardır. Yoksa bu durum tahammül edilebilir bir durum değil.
E bizde aşılıyız. Aşılı öğretmenlerde patır patır hasta oluyor valla. Kural nizam bilmiyorlar birde gözümüze gözümüze sokuyorlar. Ay bide öpusmezler mi. Çıldıriciiim!Açıklama yapılan program filan hiç duymadım. Yapsalar da zaten aşılılar onlar derler
E bizde aşılıyız. Aşılı öğretmenlerde patır patır hasta oluyor valla. Kural nizam bilmiyorlar birde gözümüze gözümüze sokuyorlar. Ay bide öpusmezler mi. Çıldıriciiim!
Bir kısım vatandaşta maske kullanmıyor, her türlü eğlencesinden vazgeçmiyor.Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni var TV'de. Koca salon maskesiz. E biz okul personeli, öğretmenler, öğrenciler ve tüm kullanan vatandaşlar niye maske takıyoruz o zaman. Ne anlamı kaldı ki! Biz normalde TV açmıyoruz. Belki bir açıklama yapmışlardır, ben bilmiyorumdur. Umarım mantıklı bir açıklama yapmışlardır. Yoksa bu durum tahammül edilebilir bir durum değil.
Haklısınız ama tüm Türkiye'nin gözü önünde bu eylemi gerçekleştirmeleride ne bileyim... Vallahi o salonu öyle görünce bizim 45 kişilik sınıflarda ağzı burnu kapalı çocuklar geldi aklıma ister istemezBir kısım vatandaşta maske kullanmıyor, her türlü eğlencesinden vazgeçmiyor.
Tanıdıklardan birinin oğlu nişanlanmış Allah tamamına erdirsin lakin nişan bohçası bahanesiyle evde bir toplanmışlar 65 kişi.
Bu pandemi bu kafayla bitmez maalesef
Haklısınız ama tüm Türkiye'nin gözü önünde bu eylemi gerçekleştirmeleride ne bileyim... Vallahi o salonu öyle görünce bizim 45 kişilik sınıflarda ağzı burnu kapalı çocuklar geldi aklıma ister istemez
2 doz biontech aşımın üzerinden 6 ay geçmişti. Hatırlatma dozunu olmak istiyordum ki virüse yakalandımSiz aşı olmuş muydunuz ?
Gerek yok diyorlar hastalığı geçirince2 doz biontech aşımın üzerinden 6 ay geçmişti. Hatırlatma dozunu olmak istiyordum ki virüse yakalandım
Doktor çıkar 3 ay sonra dedi kontrol edeceğimGerek yok diyorlar hastalığı geçirince
Cem davran herkesi öpmedi Allah içinE bizde aşılıyız. Aşılı öğretmenlerde patır patır hasta oluyor valla. Kural nizam bilmiyorlar birde gözümüze gözümüze sokuyorlar. Ay bide öpusmezler mi. Çıldıriciiim!