3. Doz aşı yapan bir yakınımız vefat etti geçen hafta. Hiçbir kronik hastalığı da yoktu. Yine eşimin 2 doz aşı yaptıran 35 yaşında arkadaşı şuan entübe yoğun bakımda. Aşının koruduğu falan hikaye . Aşı olanda olmayanda ya hafif atlatıyor ya da sağlık sorunları yaşayabiliyor.
bu arada aşı olanlar yüzünden sürekli farklı mutasyonlar oluştu. Aşı olmayanlara carlayana kadar bu durumu farkedip kendilerini daha çok izole etseler keşke.
Eşler arasında covid olanlar eğer biri aşılı ise mutlaka farklı mutasyon taşıyor ve bir başkasına bulaştırıyor. Bunu da bizzat yaşadık. Bilip bilmeden konuşup hakkını helal etmeyecekmiş gibi boş boş yorum yapanlar sizin yüzünüzden aşı sonrası kalp krizi ile ölenlerin vebalini öbür dünyada nasıl ödeyeceksiniz .?? çokta umrumda değil artık kimin aşı olup olmadığı.
aşı bu kadar korusaydı Urfa Mardin halkının %80ni vefat etmesi lazımdı ne maske ne mesafe ne de aşı hiçbiri yok bu bölgelerde. Diyarbakır Dicle köprüsünde en az 200 kişi bayram halayı çekiyordı geçen sene . Bu kdar vefat yaşanmıyordu. Her 6 ayda bir yaptırdığın aşının ilerde vereceği zararların hesabını kime soracağız diye çıkıp soran yok.
Bi Turkler akilli ztn, tum dunya ölecek siz dunyaya hakim olup keyif catacaksiniz tebrikler.
yok canım yok Aşı olup ölümsüzlük iksirine kavuşanların eline su dökemeyiz. Ölümden korkanlar 3 değil 333 aşı da olurlar .
Herkes aşı olunca pandemi biteceğine inanıyorsanız ne ala istediğinize inanabilirsiniz benim aşı olana da olmayana da saygım var. Aşı olan arkadaşlarım ve yakınlarım da bu virüsü bulaştırmaya devam edip üstüne mutasyon değişikliğine sebep oluyorlarken nasıl üstesinden gelinecek bu salgının ? Mantıkla bunu sorgulayalım .. aşılılarda aşılı aşısız farketmeksizin virüs bulaştırmaya devam ediyor biliyorsunuz değil mi??Canim gibi gereksiz samimiyet sozcuklere girmeyelim.
Bizler olumsuz oldugumuzu iddia etmiyoruz.
Fakat ziyan olan egitim alamayan bir nesilin batan esnafin kosa kosa kacan 2 yildir izinsiz calisan doktorlarin annesi tarafindan 1 kez kucaklanamayan doktor cocuklarinin hatrina asi tek care bunu goruyoruz.
Boyle devam edin yakinda gidecek doktor bulamayacagiz. Istifa edemedikleri icin uzmanliga da baslayamiyorlar. Haktan hukuktan hic bahsetmeyelim asisiz yogun bakima dusenler yeterince hakka giriyor.
Canim gibi gereksiz samimiyet sozcuklere girmeyelim.
Bizler olumsuz oldugumuzu iddia etmiyoruz.
Fakat ziyan olan egitim alamayan bir nesilin batan esnafin kosa kosa kacan 2 yildir izinsiz calisan doktorlarin annesi tarafindan 1 kez kucaklanamayan doktor cocuklarinin hatrina asi tek care bunu goruyoruz.
Boyle devam edin yakinda gidecek doktor bulamayacagiz. Istifa edemedikleri icin uzmanliga da baslayamiyorlar. Haktan hukuktan hic bahsetmeyelim asisiz yogun bakima dusenler yeterince hakka giriyor.
Sabah Mehmet Ceyhan söyledi aşılılar aşısızlar kadar virüs yayıyor diye. Eksik bilgi aşılılar virüs yayıyor. Bizzat yaşadım aynı ortamda iki çocuğumla bulunduğum çift doz aşılılar yatak döşek yatıyorlar. Bizde hiçbir belirti yok. Ama aşı olmazsan ağır geçirirsin entübe olacak mıyım bekliyorum şuan.3. Doz aşı yapan bir yakınımız vefat etti geçen hafta. Hiçbir kronik hastalığı da yoktu. Yine eşimin 2 doz aşı yaptıran 35 yaşında arkadaşı şuan entübe yoğun bakımda. Aşının koruduğu falan hikaye . Aşı olanda olmayanda ya hafif atlatıyor ya da sağlık sorunları yaşayabiliyor.
bu arada aşı olanlar yüzünden sürekli farklı mutasyonlar oluştu. Aşı olmayanlara carlayana kadar bu durumu farkedip kendilerini daha çok izole etseler keşke.
Eşler arasında covid olanlar eğer biri aşılı ise mutlaka farklı mutasyon taşıyor ve bir başkasına bulaştırıyor. Bunu da bizzat yaşadık. Bilip bilmeden konuşup hakkını helal etmeyecekmiş gibi boş boş yorum yapanlar sizin yüzünüzden aşı sonrası kalp krizi ile ölenlerin vebalini öbür dünyada nasıl ödeyeceksiniz .?? çokta umrumda değil artık kimin aşı olup olmadığı.
aşı bu kadar korusaydı Urfa Mardin halkının %80ni vefat etmesi lazımdı ne maske ne mesafe ne de aşı hiçbiri yok bu bölgelerde. Diyarbakır Dicle köprüsünde en az 200 kişi bayram halayı çekiyordı geçen sene . Bu kdar vefat yaşanmıyordu. Her 6 ayda bir yaptırdığın aşının ilerde vereceği zararların hesabını kime soracağız diye çıkıp soran yok.
Herkes aşı olunca pandemi biteceğine inanıyorsanız ne ala istediğinize inanabilirsiniz benim aşı olana da olmayana da saygım var. Aşı olan arkadaşlarım ve yakınlarım da bu virüsü bulaştırmaya devam edip üstüne mutasyon değişikliğine sebep oluyorlarken nasıl üstesinden gelinecek bu salgının ? Mantıkla bunu sorgulayalım .. aşılılarda aşılı aşısız farketmeksizin virüs bulaştırmaya devam ediyor biliyorsunuz değil mi??
Aşı olan sağlık çalışanı bir akrabamız delta varyantı çıktı aynı evdeki aşı olmayan ve 5 aylık hamile eşi İngiliz varyantı. Aynı evde iki kişi farklı mutasyonlar taşıyor .birde ilerde delta plus ve covid22 bizi bekliyor.Sabah Mehmet Ceyhan söyledi aşılılar aşısızlar kadar virüs yayıyor diye. Eksik bilgi aşılılar virüs yayıyor. Bizzat yaşadım aynı ortamda iki çocuğumla bulunduğum çift doz aşılılar yatak döşek yatıyorlar. Bizde hiçbir belirti yok. Ama aşı olmazsan ağır geçirirsin entübe olacak mıyım bekliyorum şuan.
Aşılılarmı?Aşı olan sağlık çalışanı bir akrabamız delta varyantı çıktı aynı evdeki aşı olmayan ve 5 aylık hamile eşi İngiliz varyantı. Aynı evde iki kişi farklı mutasyonlar taşıyor .birde ilerde delta plus ve covid22 bizi bekliyor.
bu arada sağlık çalışanı hastaneden izin alamadı çalışıyor malesef.
Aşılılarmı?
Aşılı olduğu için hafif olabilir.Geçmiş olsun onlara da sizede:)sağlık çalışanıydı ve çift doz aşılıydı delta varyantı çıktı, eşi hamileydi ve normalde de çok hassas bünyesi vardı hemen her gün arayıp bilgi aldım kendisinden çok şükür hafif geçen halsizlikten başka belirti göstermedi. Onlar geçen sene ve bu sene 2 defa oldular .
bende oldum bir gün grip gibi geçti yattım halim yoktu . Ertesi güne hiçbişey kalmadı sadece koku duyusu azaldı . Astım hastasıyım normalde .
Size de çok geçmiş olsun. Bağışıklığınızı güçlü tutacak gıdalar tüketin büyük ihtimal evde belirtisiz geçirmeye devam edersiniz.Sabah Mehmet Ceyhan söyledi aşılılar aşısızlar kadar virüs yayıyor diye. Eksik bilgi aşılılar virüs yayıyor. Bizzat yaşadım aynı ortamda iki çocuğumla bulunduğum çift doz aşılılar yatak döşek yatıyorlar. Bizde hiçbir belirti yok. Ama aşı olmazsan ağır geçirirsin entübe olacak mıyım bekliyorum şuan.
Yok hamile olan eşi hiç aşı olmamıştı . Teşekkür ederimAşılı olduğu için hafif olabilir.Geçmiş olsun onlara da sizede:)
3. Doz aşı yapan bir yakınımız vefat etti geçen hafta. Hiçbir kronik hastalığı da yoktu. Yine eşimin 2 doz aşı yaptıran 35 yaşında arkadaşı şuan entübe yoğun bakımda. Aşının koruduğu falan hikaye . Aşı olanda olmayanda ya hafif atlatıyor ya da sağlık sorunları yaşayabiliyor.
Bir de örnek ya arkadaş ya akraba oluyor. Uzmanların söyledikleri hiçe sayılıyorölümden korkanlar mi asi oluyormus ?
ben tam aksini düsünüyorum ; cevremde asi olmayanlarin argümani , asi 6 ay sonra öldürüyormus zaten.
hayir anlamadigim, asini ol ya da olma, gelip sayfalarda ya da cevrende asiyi neden kötülüyorsun ?
burada 40 milletten adamla yasiyoruz, bizdeki gibi ne komplo teorilerini ne de asi karsitlarinin kimseyi etkilemeye calistiklarini duydum inanin ki..
asiyi ölümden korktugum icin falan da olmadim, pandemi döneminde saglik calisanlari, duruma benden daha iyi hakim olanlar , en önemlisi devletim olacaksin diyorsa olurum, bu kadar.. toplumun kuralina uyacaksin, o zaman git dag basinda bireysel yasa derler adama..
Sabah Mehmet Ceyhan söyledi aşılılar aşısızlar kadar virüs yayıyor diye. Eksik bilgi aşılılar virüs yayıyor. Bizzat yaşadım aynı ortamda iki çocuğumla bulunduğum çift doz aşılılar yatak döşek yatıyorlar. Bizde hiçbir belirti yok.