Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşı karşıtlarının bazıları; özel hastenelerde para verip aşı yaptirmadigi halde yapıldı gösteriyormus. Hastane yapılmayan aşıları da para karşılığı aşırı tedbirli olanlara 3., 4. doz olarak yapıyormuş.
Buyrun buradan yakın.
Geçen bir hemsire gözaltına alınmıştı ne oldu bilmem. Asi olmadığı halde sisteme aşılı yazılmışAşı karşıtlarının bazıları; özel hastenelerde para verip aşı yaptirmadigi halde yapıldı gösteriyormus. Hastane yapılmayan aşıları da para karşılığı aşırı tedbirli olanlara 3., 4. doz olarak yapıyormuş.
Buyrun buradan yakın.
Aynen.beyin terk. hepsi ama. bunu yapan sağlık çalışanın hapse atılması lazım hem de ömür boyu
Aynen.
Belki hastanenin haberi yoktur.
Aşıyı yapanlar ve teknisyenler parayı aralarında paylaşıyormus diyordu haberde.
Çok teşekkür ederim. Aşısız, maskesiz olanları gördükçe şaşırıyorum ne kadar cesurlar diye. Ne bileyim ya, cidden çeken bilir. O göğüs ağrıları, hastalık geçtikten sonra bile uzun bir süre halsizlik çekmek vs kolay şeyler değildi.geçmiş olsun.
ben de 2 doz aşımı oldu. sosyalleşiyorum ama maske mesafe hijyene hala özen gösteriyorum. tatile gittim ama özellikle butik küçük bir yer seçtim. avmlere gerçekten alacak acil birşey yoksa girmiyorum. mümkün mertebe nispeten daha az kalabalık bölgelere gitmeye çalışıyorum. veya erken saatlerde gidip kalabalık dolmaya başlayınca ayrılıyorum.
Ben hakkımı helal etmiyorum. Hepimizin topluma karşı bir sorumluluğu var, bunlardan biri aşı olmak. Olmuyorsak da bize verilen kısıtlamalara/kurallara uymak. E bu şekilde başkasını riske atarak hakkımıza giriyorlar. Ben de helal etmiyorum. Hem o sağlık çalışanlarına hem de bunu yapanlara.Aşı karşıtlarının bazıları; özel hastenelerde para verip aşı yaptirmadigi halde yapıldı gösteriyormus. Hastane yapılmayan aşıları da para karşılığı aşırı tedbirli olanlara 3., 4. doz olarak yapıyormuş.
Buyrun buradan yakın.
Çok teşekkür ederim. Aşısız, maskesiz olanları gördükçe şaşırıyorum ne kadar cesurlar diye. Ne bileyim ya, cidden çeken bilir. O göğüs ağrıları, hastalık geçtikten sonra bile uzun bir süre halsizlik çekmek vs kolay şeyler değildi.
Evet şimdi mübarek covid aşısı değil ölümsüzlük iksiri. Aşıdan sonra kaç kişi öldü neden açıklanmıyor
Aşı %100 tabii ki korumaz ama madem bu virüs aşı ile dize getirilecek veyahut maske mesafe hijyen ile engellenecek o zaman ben bunlara uymayanlara cesur diyorum. Bu şekilde mücadele edilecekse bunlar yapılmalı diye düşünüyorum ve Sorumsuz da diyorum çünkü bu hastalık bir tek kişinin kendisini etkilemiyor. Herkesi etkiliyor.hiçbir aşının hastalıktan %100 koruma garantisi yok. amaç toplumsal bağışıklıkla virüsü dize getirmek. bu süreçte de mümkün mertebe tedbiri elden bırakmamak lazım.
açık havada kimse ile dipdibe gelmezsem maskemi indiriyorum. kapalı alanda daha korunaklıyım.
hayatımı bir miktar esnettim ama 2019a dönmüş de değilim.
Aşı %100 tabii ki korumaz ama madem bu virüs aşı ile dize getirilecek veyahut maske mesafe hijyen ile engellenecek o zaman ben bunlara uymayanlara cesur diyorum. Bu şekilde mücadele edilecekse bunlar yapılmalı diye düşünüyorum ve Sorumsuz da diyorum çünkü bu hastalık bir tek kişinin kendisini etkilemiyor. Herkesi etkiliyor.
Umarım en kısa sürede sağlığımızdan bu denli endişe etmediğimiz günler gelir.
Kimse bilinçlenmez, ben nasil korkmadiklarini anlamıyorum. Hadi diyelim kendilerinden o kadar eminler ama kalabalik alanda maske takmamak ne demek nasil karşıdaki kişiden eminsin.ben de bunun toplumsal bir sorumluluk olduğunu düşünüyorum. umarım herkes bilinçlenir.
Kimse bilinçlenmez, ben nasil korkmadiklarini anlamıyorum. Hadi diyelim kendilerinden o kadar eminler ama kalabalik alanda maske takmamak ne demek nasil karşıdaki kişiden eminsin.
Okullar açılıyor ama pandemiye uygun değil. 40 dk ders öğle arasi olacak daha az okulda , kalabalıkta olmalari lazimken sadece maske tedbirimiz. Ilkokul çocuğu sanki maskeyi hep takacak ya da düzgün olacak. Okullar açılsın ama gerçekten tedbirler alınarak.
Cok üzülüyorum oğlum 2.sınıfa geçti . Tam zamanında oldu herşey ne anaokulunu tam bitirebildi ne bisey. Valla hak verseler göndermezdim ama nereye kadar bilmiyorum. Bitsin artik ya gitsin su lanet şey.ben tekrar online a geçileceğini düşünüyorum
çünkü hiçbir şey yolunda değil, olması gereken tedbirler yok
bir neslin eğitim hayatı tükendi resmen
Benim kızlar 11.sınıf9-10 boş geçti.Liseyi tam okuyamadan üniversite sınavına girecekler.Cok üzülüyorum oğlum 2.sınıfa geçti . Tam zamanında oldu herşey ne anaokulunu tam bitirebildi ne bisey. Valla hak verseler göndermezdim ama nereye kadar bilmiyorum. Bitsin artik ya gitsin su lanet şey.
Cok üzülüyorum oğlum 2.sınıfa geçti . Tam zamanında oldu herşey ne anaokulunu tam bitirebildi ne bisey. Valla hak verseler göndermezdim ama nereye kadar bilmiyorum. Bitsin artik ya gitsin su lanet şey.
Benim kızlar 11.sınıf9-10 boş geçti.Liseyi tam okuyamadan üniversite sınavına girecekler.
Özel okullar hep açık kaldı .Bu yıl eminim yine açık kalacak
Onlarda bizimkilerle aynı sınava girecek.
Olan bize olacak
Sizin durumda çocuklar okula korkularla başladı. Bu psikoloji nasıl geçecekOkulu isteğe bağlı gidebikecekleri bir şey olarak algılayacaklar.