Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
O detaya tam hakim değilim ama çoklu organ yetmezliğinden vücut şoka giriyor diye okumuştum.

Yani cahilliğin karşısında ne yapsak boş, kamu spotlarını bile görünce kahkaha attım.
Doktor karakterli oyuncular korona anlatıyor çünkü bizim millet için tıp hekimi değil, oyuncunun sergilediği performans daha güvenilir ve gerçekçi.
Bunları görünce gerçekten beni bir gülme alıyor...
Bill Gates kac yil once soylemis savaslarin artik tankla tufekle degilde bu sekilde olacagini.. valla vaka sayilari cok azken birden cogalma sebebide bu.. insanlar umursamaz ulkede.. tatil diye parklarda dolusmak nedir?

bizim ulkemzde insanlar cok genis saglik bakanligi cok titiz. Ingilterede cogu ab ulkesinee ise vatandas korkuyo umitsiz basbakanlari diyor isi dogal surece biraktik. Bu ne demek ölenler ölsün, kalan sağlar bizimdir

valla sağlıkçıyım oluk oluk yaşlı hasta kaynıyor işyerim. hiç birinin aciliyeti yok halbuki. işi olmayanlar kahveler de kapandığı için kendilerini buraya atıyor.
pes ettim artık tvler radyolar devlet büyükleri evde durun dedikçe insanımız sokakta geziyor boş boş

İnsanımız gerçekten tuhaf.
Ailem sivasta, annemle konuşa konuşa dışarı çıkmamaya ikna etmiştim. Bugün biraz hava alıcam dedi, dedim sakın bişey alma bi yerden. Kardeşim de aynı şekilde söylemiş ama telefonunu evde unutmuş annem. Meaaj gelmiş ki gratisten alışverişiniz için teşekkür ederiz. Gitmiş çorap falan almış, inanmıyorum diyor. Yahu dünya sallanıyor bu işin inanmaması mı kalmış artık, deliricem...
Sivasta bi dukkan acilisi bile oldu bi kac gun once..

valla sağlıkçıyım oluk oluk yaşlı hasta kaynıyor işyerim. hiç birinin aciliyeti yok halbuki. işi olmayanlar kahveler de kapandığı için kendilerini buraya atıyor.
pes ettim artık tvler radyolar devlet büyükleri evde durun dedikçe insanımız sokakta geziyor boş boş
Arkadaşım bankacı. Yaşlı yaşlı müşteriler evde sıkılıp muhabbete geliyormuş.

Hanımlar,
yazmıştım ama yineleyeyim lütfen topikte siyasi, dini yorumlar yazmayınız yasaktır ve rica ediyorum yetkililerin açıklamaları dışına çıkacak suç teşkil edecek yazılar paylaşmayınız ve komplo teorilerinde bulunmayınız.

Hanımlar,
yazmıştım ama yineleyeyim lütfen topikte siyasi, dini yorumlar yazmayınız yasaktır ve rica ediyorum yetkililerin açıklamaları dışına çıkacak suç teşkil edecek yazılar paylaşmayınız ve komplo teorilerinde bulunmayınız.
Bu laf banaydi dimi.. icim kan agliyo munisim afedersin

Sorma iranı da görüyorum. Haberlerde göstermese internete inanmıcam da; türbeyi kapatmışlar virüsten. Ne güzel işte... ama onlarrrrr..... Be mübarek napıyosun sen yaa, kapılara hücum ediyorlar, izdiham... asıl bu günah yaa. Yazıkkk
Can korkusu insana neler yaptırıyor ama hata olabileceğini kavrayamadılar. Allahım bizden uzak etsin biran önce atlatalım insallah 🙏

Bende bütün halilari balkona attim sabaha kadar havalandi gerci yeni yikatmistim 1 hafta önce sermistim. Kaldirip makinaya atilabilir kilimler serdim. Yedekleride var 3 günde bir atarim makinaya.Esim eve gelince banyo evin diger ucunda hemen kilimleri kaldirip o banyo yaptiktan sonra gectigi yerleri silicem. Kovada her daim camasir sulu su var. Koltuklarida silip örtü örttüm 2 günde bir gece makinaya atip asıp sabah tekrar sererim diye. Bu gidisle virüs bittikten sonra bur çogumuz anksiyete olucaz.

Yerlere yetişemiyorum ya
Eşimi kapıda soyup çamaşırlarını sepete atıyorum duş alıyor hemen ama banyoya yedi sekiz adım mesafe var yani, ilk günler sildim durdum sirkeyle artık yoruldum, evde kedi var diye üç günde bir komple süpürüp siliyorum zaten adamın çıplak ayağından da bulaşacaksa bulaşsın meret baygınlık geldi zaar🙈

Ailem sivasta, annemle konuşa konuşa dışarı çıkmamaya ikna etmiştim. Bugün biraz hava alıcam dedi, dedim sakın bişey alma bi yerden. Kardeşim de aynı şekilde söylemiş ama telefonunu evde unutmuş annem. Meaaj gelmiş ki gratisten alışverişiniz için teşekkür ederiz. Gitmiş çorap falan almış, inanmıyorum diyor. Yahu dünya sallanıyor bu işin inanmaması mı kalmış artık, deliricem...
Ne zor büyüklere laf anlatmak bende depremden korkuyorum diyince Allah korur olmaz diyor 😅

babam acı patlıcanı kırağı çalmaz dedi..
bu yaşlıları zaptetmek çocuklardan zor yemin ediyorum.
aramadım bugün gene sokakta yakalıycam diye sinirim bozuluyor.

Bende bütün halilari balkona attim sabaha kadar havalandi gerci yeni yikatmistim 1 hafta önce sermistim. Kaldirip makinaya atilabilir kilimler serdim. Yedekleride var 3 günde bir atarim makinaya.Esim eve gelince banyo evin diger ucunda hemen kilimleri kaldirip o banyo yaptiktan sonra gectigi yerleri silicem. Kovada her daim camasir sulu su var. Koltuklarida silip örtü örttüm 2 günde bir gece makinaya atip asıp sabah tekrar sererim diye. Bu gidisle virüs bittikten sonra bur çogumuz anksiyete olucaz.
bu kadar önlem alamam ki ben
eyvahh yandı bizim evdekiler o zaman :KK43:
el hijyenimize kendi hijyenimize devam ediyoruz

Yerlere yetişemiyorum ya
Eşimi kapıda soyup çamaşırlarını sepete atıyorum duş alıyor hemen ama banyoya yedi sekiz adım mesafe var yani, ilk günler sildim durdum sirkeyle artık yoruldum, evde kedi var diye üç günde bir komple süpürüp siliyorum zaten adamın çıplak ayağından da bulaşacaksa bulaşsın meret baygınlık geldi zaar🙈
Herkes "amaaan" raddesine gelecek :KK70: Bekliyorum :KK70:

İki gün önce irmikten kum yaptık, bugün hala bilimum yerlerden irmik çıkıyor.
Dün sabahın körü temiz hava alsın , insan da olmaz diye bahçeye çıkardım, normalde toprakla, otla, böcekle ilgilenen oğlum gidip kapıya yapışarak yaladı ve anahtar deliğiyle oynadı. Nasıl bağırdığımı hatırlamıyorum çocuk korktu, ben korktum ve bir daha çıkarmamak üzere uçarak eve çıktık. Şimdi çamaşır asmak için kapıyı açsam kahkahalar ve büyük bir heyecanla koşuyor. Balkon bile değil fransız balkondan dışarıyı izliyebiliyor sadece. Çöpe falan gidecek olsak hemen kapıya dikilip diğerine bay bay yapıyor, bazen ayakkabılarını giymeye çalışıyor, kapıyla oynuyor...
Ben oyalamaktan şikayetçi değilim ama üzüntüden hasta olmak üzereyim çünkü 15 aylık çocuk hapiste hissediyor, her gün çıkartan kafama tüküreyim :KK70:

Ya yazık çok güldüm kıyamam ki ama hahaha.

X