Türkiye'de dört kadından biri cinsel organının ismini bilmiyor

Vajina, penis, bunlar latince isimler.. Ustelik vajina organin sadece ic tarafindaki hazneye deniliyor, disariyi kapsamaz. Aslinda bu alet edevatin tam turkcesi var da, onlari ancak kuferderken kullanmak zorunda birakilmisiz nedense, normalde telaffuz etmek yasak gibi birsey.. Dusunebiliyor musunuz, doktora gitmissiniz, cinsel organinizdaki sorundan bahsederken adama "filanca gun ... mdan kahverengi bir sivi geldi, o sirada cinsel iliskide bulunmustuk yeni, esimin s... ne de bulasti, birsey olur mu dohtur bey" dediginizi?:KK70::KK70:
yorumların hepsine çok güldüm de Saraylim Saraylim senin yorumunda krize girdim resmen. stresli bi gündü bgn sinirlerim boşaldı resmen gözlerimden yaş gele gele güldüm :KK70::KK70::KK70:karnıma ağrılar girdi valla sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün:KK48:

ben küçükken pipiye pipi diyoduk da annem bize vajinayı tutuş diye öğretmişti. bigün iki aile oturduk film izliyoruz çocuklar olarak da hemen hemen aynı yas grubuyuz film de iyi yakaladın anlamında 'iyi tutuş' dedi esas oğlan o kadar insanın içinde bi ablamla ben kıpkırmızı nereye bakıcaımızı şaşırdık utancımızdan birbirimize bile bakamıyoruz. konuyu görünce aklıma geldi. artık büyüdük tutuş demiyoruz:confused:

Bu forumda bile sansürleyerek yazıyor bazı kişiler penisi p....s ya da p.... diye kısaltıyorlar :KK53:
Bilimsel ismi vajina ve penistir zaten :KK48: Bunu sansürleme gereği duyanlara duyurulur.

yorumların hepsine çok güldüm de Saraylim Saraylim senin yorumunda krize girdim resmen. stresli bi gündü bgn sinirlerim boşaldı resmen gözlerimden yaş gele gele güldüm :KK70::KK70::KK70:karnıma ağrılar girdi valla sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün:KK48:

ben küçükken pipiye pipi diyoduk da annem bize vajinayı tutuş diye öğretmişti. bigün iki aile oturduk film izliyoruz çocuklar olarak da hemen hemen aynı yas grubuyuz film de iyi yakaladın anlamında 'iyi tutuş' dedi esas oğlan o kadar insanın içinde bi ablamla ben kıpkırmızı nereye bakıcaımızı şaşırdık utancımızdan birbirimize bile bakamıyoruz. konuyu görünce aklıma geldi. artık büyüdük tutuş demiyoruz:confused:
aaaa biz de tutus derdik :D memleket nere hemserim :27:

Sagol, Allah her daim hepimizi guldursun.. Ama simdi doktora gidenler de ne yapsin, hemen hepsi bu cumledeki isimleri "sey" ile degistirerek soyluyorlar. Eski kadinlar vajina, penis de bilmez, kacimizin anasi doktorda bu latince terimleri kullanmis ki? Cumlede gecen "cinsel birlesme" lafi bile yeni sayilir, onun yerine de ezile buzule "sey ederken" ya da "o isi yaparken" gibi aciklamalar kullandik senelerce biz.. Koskoca doktora "Doktor bey, tutusumda sigil cikti:D" filan da diyemezsin ki, isin ciddiyeti kayboluyor.. Cocuk muyuz biz?:KK53:

hımm demek benim annemde bilmiyormuş
aman benim kızımın fıstığına derdi :KK53:

Back