Insan heryerde ayni insan... Simdi ben ABDde hemsireyim bildiginiz gibi. Calistigim isyerinde de bazen bu mevzular aciliyor. Bildiginiz gibi burasi daha ozgur yasam haklari bakimindan, kimse kimsenin ozel hayatina ve tercihlerine karisamaz. Oyle iken burada da mazbut aileler yok degil, o da ayri konu, neyse. Benim katta calisan, saydim, toplam 9 erkek hemsire ve hastabakici var. 5 tanesi hetero cinsinden, 4 tanesi homo. Orana bakar misiniz?
Bunlar gizlemeye gerek duymayanlar.. Hepsinin de gene kendileri gibi gey sevgilileri var, birlikte yasiyorlar. Haaa... burada gay ancak gene baska bir gay ile birlikte oluyor. Bizimkiler kadin kiliginda, veya olmasalar bile ille de erkek isterler dedim, sasirdilar. "Erkek bir erkekle olmaz ki" dediler, "oluyorsa gaydir o da zaten"... Bunlardan biri 54 yasinda.. Torunlari bile var.. yakin zamana dek erkek gibi yasadigini, hatta orduda gorev yaptigini anlatti. Gay oldugunu daha gec farketmis, yakin zamanda da kizlarinin onayini alarak gay gibi yasamaya baslamis, bir baska gay ile birlikte yasiyor simdi, sevgilisi oluyor yani...
Anlatmaya calistigim su ki homoseksueller sandiginizdan cok daha fazla, cok daha yaygin bir kesim... Sadece kendilerini kamufle ediyorlar, toplum baskisi yuzunden... Aslinda hayatinizin icindeler ayni burada benim cevremde oldugu gibi, siz farkinda degilsiniz...