Türkiye'de bir ilk. Boğaz'da eşcinsel düğünü...

Artık herşey o kadar rahat ve kolay yaşanır hale geldi ki ...Herkesin görüşüne saygı duyuyorum.Ama Allahın yasak ettiği ve toplumunda çok sıcak bakmadığı bir durumun bu kadar açık ve süslendirilerek anlatılıp yaşanması beni çok rahatsız ediyor hatta çok afedersiniz ama midem kalkıyor.Asla kınamıyorum fakat bu kadar abartılıp süslenerek medyaya kadar çıkılması röportaj yapılması bana normal gelmiyor..Böyle olmamalı ,böyle şeyler bu kadar açık bir şekilde yaşanmamalı ve gelecek nesillerede kötü örnekler oluşturulmamalı..

olabilir bence daha ziyade günah olduğundan dokunmuyor diye algılanabilir evlenmeden önce, ama işin ilginci kız bir sorun olmadığını idda ediyormuş, çok şaşırmış, bilemiyosunki dört duvarı, onların normalleri ne, belkide sıradan bir koca olmaya çalışıyordu
Sorun olmayabilir, çocuğu olduğu halde yıllar sonra ortaya çıkan adamlar, kadınlar var. Gönül ister ki hiç bunlara gerek kalmadan herkes istediğini yaşayabilsin, kimse de incinip kırılmasın.

olabilir bence daha ziyade günah olduğundan dokunmuyor diye algılanabilir evlenmeden önce, ama işin ilginci kız bir sorun olmadığını idda ediyormuş, çok şaşırmış, bilemiyosunki dört duvarı, onların normalleri ne, belkide sıradan bir koca olmaya çalışıyordu
Olabilir. Bir tanesini tanimistim, sarkici idi, evli idi ve cocuklari bile vardi. Esim bilmiyor demisti.

kız öğretmen diye ondan belirttim, yani standart halktan biri, genelde modacılardan sanatçılardan çıkar ya
Her kesimde var, sadece kendilerini gizliyorlar. Sanatcilar, bol para kazanan kesim, unlu modacilar bu konuda daha ozgur davraniyorlar, cunki daha kolay kabul goruyorlar, fark orada..

Artık herşey o kadar rahat ve kolay yaşanır hale geldi ki ...Herkesin görüşüne saygı duyuyorum.Ama Allahın yasak ettiği ve toplumunda çok sıcak bakmadığı bir durumun bu kadar açık ve süslendirilerek anlatılıp yaşanması beni çok rahatsız ediyor hatta çok afedersiniz ama midem kalkıyor.Asla kınamıyorum fakat bu kadar abartılıp süslenerek medyaya kadar çıkılması röportaj yapılması bana normal gelmiyor..Böyle olmamalı ,böyle şeyler bu kadar açık bir şekilde yaşanmamalı ve gelecek nesillerede kötü örnekler oluşturulmamalı..

Bence gelecek nesillere kötü örnek oluşturacak çok daha kötü örnekler var ülkemizde. Eşcinsellik bir dürtüdür özenilecek bir şey değildir. Ama mesela zengin bir hayat yaşantısına daha çok imrenir gençler. Ebru Gündeş geçen gün 400 bin liralık alışveriş yaptı buna daha çok imrenilir bence. Bu kadının eşi hırsız bence bu daha kötü bir örnek. Bilmem anlatabildim mi.

Yine aynı sanatçıdan örnek verirsem eşi aldatmış kendisini fahişelerle. Hepsi ortaya döküldü. Bunlar beni iki eğlencesine sembolik düğün yapmış gayden fazla endişelendiriyor mesela.

Bence gelecek nesillere kötü örnek oluşturacak çok daha kötü örnekler var ülkemizde. Eşcinsellik bir dürtüdür özenilecek bir şey değildir. Ama mesela zengin bir hayat yaşantısına daha çok imrenir gençler. Ebru Gündeş geçen gün 400 bin liralık alışveriş yaptı buna daha çok imrenilir bence. Bu kadının eşi hırsız bence bu daha kötü bir örnek. Bilmem anlatabildim mi.

Yine aynı sanatçıdan örnek verirsem eşi aldatmış kendisini fahişelerle. Hepsi ortaya döküldü. Bunlar beni iki eğlencesine sembolik düğün yapmış gayden fazla endişelendiriyor mesela.

Gelecek nesiller Behlül'e özenmesin de mazallah:KK53:

Gelin benim diyo. Gerçi pala bıyıklının damat olduğu zaten belli :)
burada bir çelişki yokmu.
kırmızı kuşak,türk örf ve adetlerine göre olan bir şey.
okey.
bana ters hoş takılması. onu bırakayım bir kenara,peki 2 erkeğin evlenmesi türk örf adetlerine göremi.
hayır. yaptığıınız buna aykırımı evet aykırı.
ee kardeşim o zaman o kırmızı kuşak nedir ya.sen dalgamı geçiyorsun bu kadarda abukluk olmazki. tamam ben gelinim demek istiyorsan. biraz daha farklı giyinirsin vs. de kırmızı kuşak saçma olmuş

MUTLULUKLAR diliyorum umarım ülkemizde bu dar bakış açısı biter ve eşcinsellere biraz saygı olur.

Insan heryerde ayni insan... Simdi ben ABDde hemsireyim bildiginiz gibi. Calistigim isyerinde de bazen bu mevzular aciliyor. Bildiginiz gibi burasi daha ozgur yasam haklari bakimindan, kimse kimsenin ozel hayatina ve tercihlerine karisamaz. Oyle iken burada da mazbut aileler yok degil, o da ayri konu, neyse. Benim katta calisan, saydim, toplam 9 erkek hemsire ve hastabakici var. 5 tanesi hetero cinsinden, 4 tanesi homo. Orana bakar misiniz?:KK57: Bunlar gizlemeye gerek duymayanlar.. Hepsinin de gene kendileri gibi gey sevgilileri var, birlikte yasiyorlar. Haaa... burada gay ancak gene baska bir gay ile birlikte oluyor. Bizimkiler kadin kiliginda, veya olmasalar bile ille de erkek isterler dedim, sasirdilar. "Erkek bir erkekle olmaz ki" dediler, "oluyorsa gaydir o da zaten"... Bunlardan biri 54 yasinda.. Torunlari bile var.. yakin zamana dek erkek gibi yasadigini, hatta orduda gorev yaptigini anlatti. Gay oldugunu daha gec farketmis, yakin zamanda da kizlarinin onayini alarak gay gibi yasamaya baslamis, bir baska gay ile birlikte yasiyor simdi, sevgilisi oluyor yani...

Anlatmaya calistigim su ki homoseksueller sandiginizdan cok daha fazla, cok daha yaygin bir kesim... Sadece kendilerini kamufle ediyorlar, toplum baskisi yuzunden... Aslinda hayatinizin icindeler ayni burada benim cevremde oldugu gibi, siz farkinda degilsiniz...

kırmızı kuşak olmayaymış iyiymiş

Allah bi yastıkta kocatsın

okey.
bana ters hoş takılması. onu bırakayım bir kenara,peki 2 erkeğin evlenmesi türk örf adetlerine göremi.
ee kardeşim o zaman o kırmızı kuşak nedir ya.sen dalgamı geçiyorsun bu kadarda abukluk olmazki. tamam ben gelinim demek istiyorsan. biraz daha farklı giyinirsin vs. de kırmızı kuşak saçma olmuş

yalnız duvak takmamış onuda takaymış daha geleneksel bir gelin olacakmış,:KK53:
işte abukluk burada siz bu kadar aykırı bir ilişki yaşayın ama örf ve adetlerede uymayı es geçmeyin ,
kafaları bayağı karmaşık anlaşılan sayelerinde benimki de bayağı karıştı:confused:

:KK74: bu cesatlerinden ve kendilerine olan saygılarından dolayı bu iki insanı tebrik ediyorum. Diledikleri gibi ömür boyu mutlu olurlar umarım. homoseksüellik yada diğer cinsel eğilimler sapkınlık yada sakatlık değildir. Ülkemizde hala bu dar görüşlülükten dolayı kaç insanımızın canı yanıyor,öldürülüyor veyahut toplum tarafından dışlanıyorlar. Artık bunları aşmamız gerekiyor. Ülke olarak insanları kendi dinsel yada kişisel yargılarımızla görmememiz gerekiyor. Bırakın herkes dilediği gibi yaşasın. Huzur verin artık.:KK16:

artık gelinler bile kırmızı kuşak takmıyor yanlız, bembeyaz bi giysiye kırmızı kuşak ne alaka zaten

okey.

Canım ama sen de :) yahu iki erkek evleniyor zaten durum başlı başına abuk sen de kuşak abuk diyorsun :)

X