• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

türkiyede bekaret

Harika yazmışsınız tebrik etmek istiyorum sizi ve sonuna kadar katılıyorum ayrıca maalesef türk kadının belli kesimi cinselliğini yaşar çoğunluğu ise hep mağdur olmuş tecavüze uğramıştır :)))

Gerçekten tecavüze uğrayanları bu tanım içine almadığımı mesajda da belirtmiştim tekrar belirteyim aman yanlış anlama olmasın. Tecavüz şakaya gelmeyecek iğrenç bir durumdur.
Ancak zamanında ayılıp bayılarak yaptığı eylemden sonra "beni kandırdıı:((((" diye gezinen kadınlar çok komik. Bir kere isteyerek ilişki yaşamak çok normal bir şey ama kocaman kadının kandırılması daha utanç verici. Ben olsam kandırıldım demeye utanırım :)

Gerçekten tecavüze uğrayanları bu tanım içine almadığımı mesajda da belirtmiştim tekrar belirteyim aman yanlış anlama olmasın. Tecavüz şakaya gelmeyecek iğrenç bir durumdur.
Ancak zamanında ayılıp bayılarak yaptığı eylemden sonra "beni kandırdıı:KK43:(((" diye gezinen kadınlar çok komik. Bir kere isteyerek ilişki yaşamak çok normal bir şey ama kocaman kadının kandırılması daha utanç verici. Ben olsam kandırıldım demeye utanırım :)

Aman o gerçek mağdurlara lafım yok benim de o çok ağır ve zor bir süreçtir.

Onlar kandırmak için kandırıldım diyor ve hep bir kişi olmuştur hep zorla olmuştur ki genital de zar diktirenlere bakın hepsi zorla ve tecavüz mağduru gerçekten tecavüze uğrayana da inanmak zorlaşıyor.

Sorunda burada güçlü kadınlar olarak çoğalmalıyız evet beden benim hayat benim diyebilmeli karşı tarafa et parçası yada erkeğin kölesi değiliz. Bu kadınlar olduktan sonra daha çok 2.sınıf oluruz ...

Back