Tamamen kendi görüşlerimi yazıyorum aksi türlü düşünenlere de saygım var baştan belirteyim.
Bekaret anatomik bir durumdur ilişkiye girilmemişse zar durur girilmişse yok olur üstüne başka bir anlam yüklemem. Yetişkin her bireyin istediği zaman istediği kişiyle ilişkiye girme özgürlüğü vardır bunu kendi aile bireylerim için de kendim için de ileride kızım olursa onun için de savunacağım her zaman. Ancak korunmak hususu çok önemli, aileler kız ve erkek tüm çocuklarına cinsel eğitim vermeli. Çünkü o "saf, masum, eline erkek eli değmemiş, mutaassıp" sanılan çoğu genç kadın bilinçsizce ilişkiler yaşıyorlar ki bu doğal ama sonra gelsin bulaşıcı hastalıklar, gelsin istenmeyen gebelikler... Bekaretten önce asıl sorun bu.
Bence evlenmeye gerek yok ilişki yaşamak için. Ancak "beni kandırdı, kirlendim (!)" diye ortalıkta dolaşacaksa, yaptığı davranışın arkasında duramayacaksa, istedim ve yaptım kimseyi ilgilendirmez diyemeyecekse yapmasın ve beklesin. O tavır beni rahatsız ediyor, sanki başına silah dayadılar. Tecavüz gibi durumlar elbette bu söylediğimin içinde değil.