Türkiye´ye gelin gideceklerin paylaşım alanı

hosbulduk, sende hosgeldin gülüm..! Iyiyim cok sükür..sen nasilsin daha bakalim? Gülüm sen özel mesaj yerini actiman icin link göndercem sana..ayarindanmis..kendin aciyorsun! :teytey:

hosbuldum canim benimmmm:asigim::asigim::asigim::asigim:

allah daha iyi etsin... saol bende iyiyim Şeniz
tamam canik yolla:icecream:

iyi geceler arkadaslar, yarin son gunum, bu gece son gecem
sonlar sonlar... yeni baslangiclar..
biraz once en samimi oldugumuz ailedeydik, ayrilik saati yaklasinca dayanamadim gittim bos bi koseye biraz goz yasi döktüm döndüm, konusamayip gitmekten korkuyordum, kendimi tutayim dedim ama sarilirken ne mümkün agladim, agladim..
sadece bir kaç söz cikabildi aglamakli sesimle: 'ben yine gelecem' diyebildim sadece ve dua istedim.. suanda yine agliyorum.. hem aglarim hem giderim deyip kendimi toparlayim ben gamyoncuiremsu

hoşbuldum kızlar :1hug:

Ağlarım ağlıyorum filan demeyin ya zaten içim dolu beni de ağlatırsınız
ailesinden herkes ayrılıyor napalım

benim teyzemin kızları da Almanyaya gelin gitmişlerdi. 10 senelik evliler ama halaaa izne gelipte giderlerken ağlıyorlar. Yabancıların içinde olmak kuzenlerime çok koyuyormuş en azından siz vatanınıza geleceksiniz. Rabbim böyle hayırlı kılmış demekki. Tek derdiniz gelin olup ağlamak olsun :1hug:

Son düzenleme:
günaydin arkadaşlar
nasılsınız bugün

@Gelincik
Allah yolunuzu açık etsin
içini ferah tut senin yaşadıklarını hepimiz yaşadık ve yaşacayacaz
çok zor evet ama güzel şeyler düşün
kendini gelinlik için eşinin kollarında hayal et
evinizi düşün
birlikte geçireceğiniz mutlu huzurlu uzun yillari düşün
evet....hem ağlarım hem giderim....
ama Allah sağlık versin tüm sevdiklerimize insan hasrete bile dayaniyor inan

_dilaycik_ gittiiiiiiiiiii.....gelin olacak insALLAH haftaya..:asigim:

Simdi cok yogundur muhtemelen..ALLAH kolaylik versin..!!

Bizlerede haber salsin sonra..:lepi:

Hosgeldin gülümmmmmm a.s.

Allah tamamina erdirsin!! Eeeee, anlat bakalim..ne zaman dügün ve hazirlik varmi? Heycan varmi? sırnaşık şey

siz benden bi kac adim ödensiniz benim istemem bile olmadi henüz, ama nedense herkes beni nisanli görüyor.. a.s

ailem biraz sorun yasatmisti sevgilime ve bana.. hani antalyadan daha dogrusu türkiyeden oldugu icin.. yok nasil olacak.. yok nerde kalacaksiniz.. yok sen türkiyede yapamazsin yok onu getirmek istesek cok bekleriz vize isleri bilmem ne derken.. anlayacaginiz baya bi kafam sismisti yani kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

7aydir annemi ikna etmeye calisiyorum ve artik kendi de kabullendi :lepi:
tanisti kendisiyle, ablasiyla ve babasiyla da konustu ve ablasi izinden döner dönmez söz kesecegiz.. burda da nisan aypacagiz sanirim ekim gibi..

dügünde seneye Türkiyede insallah :teytey:

Anlasildi gülüm...Allah yardimcin olsun..!! O yollardan bende gectim..kirk agizdan bin tane laf gelir...! Yok yapabilecenmi, yok gecinebilecenmi, yok kültür farkli, yok bilmem ne bilmem ne...lafmi yok insanin moralini bozmak icin..! Booooooooosveeeet gitsin gülüm..! Calismayi düsünüyorsan cok sorun yasanmaz kanaatindeyim...önemli olan insanlar ile ic ice olmak...kendini soyutlamamakkkk!! :1hug:

Önemli olan senin icin ne diyor..bu adimi atarken, bu karari verirken icin huzurlu ise hi mesele yok derim..önemli olan esininde sana özellikle ilk baslarda daha fazla destek olmasi..sabirli ve hosgörülü olmasi..! Sana sahip cikabilmeli...!

Hadi bakalim...Allah tamamina erdirsin..!

Kizlarrrrrr...nerdesiniz..????? Türkiye´ye gelin gidecek baska kimsecikler yokmu??? :1no2:

Sakin buraya ugramadan gitmeyin...kaydirigubbakcemile3

:enbuyukkk:

ben bu basligi yeni gördüm

sonra biara eski sayfalari okicam tek tek a.s

kizlar evlenenler ordaki degisiklikleri anlatabilirlermi

mesela evlerinize hemen alisabildinizmi? ordaki evler burdakinden biraz farkli oluyo

ben bu basligi yeni gördüm

sonra biara eski sayfalari okicam tek tek a.s

kizlar evlenenler ordaki degisiklikleri anlatabilirlermi

mesela evlerinize hemen alisabildinizmi? ordaki evler burdakinden biraz farkli oluyo

Gülüm, ben kismet olursa Nisan´da gidiyorum...ancak ondan yasadigim degisiklikeri paylasabilirim...

Bende size katiliyorum, 01.08.09 dugunum olcak insallah Giresunda, haziran ayinda gidicem istanbula, insallah herseyi zamaninda hazirlarim.

Canım sitenizi yenii okumaya başladımm inşallah alışırsınız canımmm
ne kadarda olsa gerçektenn siz oralara alışmışsınızzz zor gelebilirrr

Bende size katiliyorum, 01.08.09 dugunum olcak insallah Giresunda, haziran ayinda gidicem istanbula, insallah herseyi zamaninda hazirlarim.

istanbulda mi yasicaksiniz?

ya güveniyomusun kendine yapabilirmisin orada?

ben türkiyede yapabilirim buna eminim ama almanyayida özlerim gibi geliyo :S

istanbulda mi yasicaksiniz?

ya güveniyomusun kendine yapabilirmisin orada?

ben türkiyede yapabilirim buna eminim ama almanyayida özlerim gibi geliyo :S

Ben kendime guveniyorum hem nisanlimda guven verdigi icin yani o konuda sorunum yok birtek iste bende fransayi ozlerim ama en cok ailemi tabii, o biraz zor olur benim icin

Merhaba kizlar...a.s.

Sonradan katilan herkes HOSGELDI!! :1hug:

Bende uzun zamandan beri ara vermek zorunda kaldim...evdeki net baglantisi bi gitti, sorun hala cözülemedi...ordan burdan baglanmaya calisiyorum arada..!

Ben gelecek haftalarda esyalarimi kolilere doldurup nakliye sirketine vericem...Benden önce esyalarim, ceyizlerim filan ulassin ISTye diye..!

Mart ayinin baslarinda artik bende giderim.. insALLAH!

Bir hafta ISTde esyalarimi yerlestirip memelekete gecerim..Nisanda memlekette dügün ve ISTde nikah..!

Cok az bir zaman kaldi...ALLAH´tan mobilya ve beyaz esya tamam...gelinligimde hazir, sadece ufak terzilik isleri var..! Baska olagan bir durum simdilik cok SÜKÜR!

Git gide heycanim azaliyor...girecegim ortamlardan korkmuyorum..varmi ISTANBUL gibisi yaaaa...acisi ile tatlisi ile yasanir be...:lepi:

Nisanlimda tam destek bana..herseyin HAYIRLISI kizlar..! Artik Nisan´in sonlarina dogru sizlerle yeni yasam ortamimi anlatirim..!:1hug:

Nakliye sirketin ismi ney ? Guvenilir mi ? Cunku ya benim de butun esyalarim burda nasil goturulcek diye dusunuyorum hepsini, hepsini de istiyorum yoksa aklim burda kalir yaa senağlama

Ay kizlarrrrr....esyalarimi toplamaktan bikkinlik geldi...ayagimda ameliyatli...biri beni kurtarsin..!

Heryer koli oldu artik...delikafadulden

DUA edin kizlar, haftaya esyalarim nakliye ile yolculuga cikiyor!

:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…