hosbulduk, sende hosgeldin gülüm..! Iyiyim cok sükür..sen nasilsin daha bakalim? Gülüm sen özel mesaj yerini actiman icin link göndercem sana..ayarindanmis..kendin aciyorsun! :teytey:
merhaba selan_ay!!aramiza hosgeldin!!bende trye gelin gideceklerdenim..vede cook heyecanli...benim teo sorunum annemlerden uzak kalmak....cok özlerim herhalde...baslardada cok aglarim orasi kesin..ama allah esiyle mutlu etsin dedigin gibi..en önemlisi o...benidme trye gitmeme tami tamina 2 hafta kaldi...14 gün sonra bende antalya yolcusuyum.-))bugün öyle duygulandim ki evde ynalizken basladim aglamaya..napiyim birden icim ciz etti....olur böyle ama her evlenicek genc kiza snairim...ee koaly dgeil ayrilmak aileden...rabbim bizi insallah esimizle mutlu eder!!sen kac yasidnasin?vede dügünü ne zaman?
Selam kizlarrrrr bende geldimmmmm.....:lepi:
Selen_Ay hosgeldin gülüm..! Dediklerine birebir katiliyorum..! Paylasimlarin icin tesekkürler ve devamini bekliyoruz her daim!! :1hug:
Kizlarrrrr hizinizi ve cesaretinizi azaltmayin..!! Güzel düsünelim, güzel olsun..!
Daha ne var ne yok kizlar? :smiley-cool:
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr bende türkiyeye yani antalyaya gelin gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
Hosgeldin gülümmmmmm a.s.
Allah tamamina erdirsin!! Eeeee, anlat bakalim..ne zaman dügün ve hazirlik varmi? Heycan varmi? sırnaşık şey
siz benden bi kac adim ödensiniz benim istemem bile olmadi henüz, ama nedense herkes beni nisanli görüyor.. a.s
ailem biraz sorun yasatmisti sevgilime ve bana.. hani antalyadan daha dogrusu türkiyeden oldugu icin.. yok nasil olacak.. yok nerde kalacaksiniz.. yok sen türkiyede yapamazsin yok onu getirmek istesek cok bekleriz vize isleri bilmem ne derken.. anlayacaginiz baya bi kafam sismisti yani kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
7aydir annemi ikna etmeye calisiyorum ve artik kendi de kabullendi :lepi:
tanisti kendisiyle, ablasiyla ve babasiyla da konustu ve ablasi izinden döner dönmez söz kesecegiz.. burda da nisan aypacagiz sanirim ekim gibi..
dügünde seneye Türkiyede insallah :teytey:
ben bu basligi yeni gördüm
sonra biara eski sayfalari okicam tek tek a.s
kizlar evlenenler ordaki degisiklikleri anlatabilirlermi
mesela evlerinize hemen alisabildinizmi? ordaki evler burdakinden biraz farkli oluyo
Sorma kiz...zaten kolilere doldurdum gitmesi gereken mutfak gereclerini...benim simdiye kadar TR´ye gelin gidebilecegim hic konu degildi...yoksa zaten ceyiz esyasini bu kadar buradan almazdim..simdi hepsini kolile ve nakliye sirketi ile Istanbul´a yolla..!!
Düzgün bi nakliye sirketi biliyormusun?? güvenilir?? Mobilya filan göndermeyecegim ama..sadece koli..!
Kiz, hic endise varmi icinde? burda herkes diyo...alisabilecekmisin, orasi daha farkli..kültür farki filan..millet fitne pesinde sanki..!!
kafamçokkarıştı
Bende size katiliyorum, 01.08.09 dugunum olcak insallah Giresunda, haziran ayinda gidicem istanbula, insallah herseyi zamaninda hazirlarim.
istanbulda mi yasicaksiniz?
ya güveniyomusun kendine yapabilirmisin orada?
ben türkiyede yapabilirim buna eminim ama almanyayida özlerim gibi geliyo :S
Merhaba kizlar...a.s.
Sonradan katilan herkes HOSGELDI!! :1hug:
Bende uzun zamandan beri ara vermek zorunda kaldim...evdeki net baglantisi bi gitti, sorun hala cözülemedi...ordan burdan baglanmaya calisiyorum arada..!
Ben gelecek haftalarda esyalarimi kolilere doldurup nakliye sirketine vericem...Benden önce esyalarim, ceyizlerim filan ulassin ISTye diye..!
Mart ayinin baslarinda artik bende giderim..insALLAH!
Bir hafta ISTde esyalarimi yerlestirip memelekete gecerim..Nisanda memlekette dügün ve ISTde nikah..!
Cok az bir zaman kaldi...ALLAH´tan mobilya ve beyaz esya tamam...gelinligimde hazir, sadece ufak terzilik isleri var..! Baska olagan bir durum simdilik cok SÜKÜR!
Git gide heycanim azaliyor...girecegim ortamlardan korkmuyorum..varmi ISTANBUL gibisi yaaaa...acisi ile tatlisi ile yasanir be...:lepi:
Nisanlimda tam destek bana..herseyin HAYIRLISI kizlar..! Artik Nisan´in sonlarina dogru sizlerle yeni yasam ortamimi anlatirim..!:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?