Türkiye´ye gelin gideceklerin paylaşım alanı

MErhaba kizlar...!

Gecen Sali, yani 2 gün önce ceyiz esyalarimi Nakliye sirketine teslim verdim..! Kismet olursa bu ayin sonuna evimize ulasirmis..insALLAH!

Cok heycanliyim...insALLAH bir sorun ile karsilasmam..!

HErkese kolay gelsin bakalim!!

a.s.

Gözüm aydin...delikafadulden Ceyiz esyalarim/kolilerim evimize ulasmis dün...! cok SÜKÜR! Umarim bir hasar görmeden varmistir cicilerim...haftaya pazartesi bende ucuyorum..o zaman belli olur zaten..!

Az kaldi yaaaa...tuhaf duygular icindeyim...

kızlar topiginizi suan gördüm bende tr ye gelin geldim ama ben eskidim artık sayılır 3 sene olacak.benim durumlar szinkilerden biraz karısıktı
ama benim hep hayalimde bigün yine tr ye gitmek ben istanbuldaydım 10 yasıma kadar sonrada yurt dısına gittim
aslında alısmıstım tabi oraya ama insan ne kadar rahat görünsede bazen bogazında bi düğüm olur ya iste ben öyle yasıyodum
sonunda suan hayalimi yasıyorum beni tanıyan herkeste hayallerine kavustun sonunda diyolar dogruda diyolar.....
ben tr de olmaktan cok mutluyum calısmıyorum ev hanımıyım ama hic sıkılmıyorum komsularım arkadaslarım var
günler bile yapıyoruz ailemin yanına gidince komsular cok özledik yerin cok belli oluyo diyolar hep
yani anlayacagınız sakın korkmayın burası bizim memleketimiz kendi dilimiz konusuluyo kendi insanlarımız var
buarada durumumuzda allaha sükür cok iyi orda tek maasla gecinmek zor ama burda tek maasla coook rahatız......
biraz uzun konustum ama yasadıklarıma aktarmak istedim

TEsekkürler yakamoz...! Tecrübelerini bizimle paylasman cok güze...ihtiyacimiz var böyle pozitif dopinglere..!! delikafadulden

KIZLAR BEN 8 YILDIR BURDAYIM VE ÇOK MEMNUNUM.TURKİYE AVRUPAYI GEÇTİ.insallah mutlu olursunuz .burası çok guzel.

Selam arkadaslar!
Bende araniza katila bilirmiyim, cok güzel bi forum olmus.
Bende Tr ye gelin gideceklerdenim ve dertlesecek birilerini ama en önemlisi beni anlayabilecek birilerini ariyorum, cünki kimse anlamiyor

Kizlar nerdesiniz ya? buarada sigortayi ne yaptiniz? almanyaya giris cikis yapacakmisiniz?

Selam arkadaslar!
Bende araniza katila bilirmiyim, cok güzel bi forum olmus.
Bende Tr ye gelin gideceklerdenim ve dertlesecek birilerini ama en önemlisi beni anlayabilecek birilerini ariyorum, cünki kimse anlamiyor

Bendede oyle herkes ne isin var turkiyede yapamazsin filan filan ama orda mutlu olcagimi inaniyorum orayi tercih ettim zaten nisanlim burayi da istemiyor ve insanlar anlamiyor maalesef bunu, ama artik takmiyorum ki ne derse desin memleketen baska bir yer yalan, insallah Haziran ayinda gidicigim :))

Merhaba kizlar..!

Bende 09 Mart´tan beri Türkiye´de yasiyorum...Dügünümden beride Istanbul´a yerlestim...1 ay ve 4 gün´dür Istanbulluyum...!

Cooooooook SEVIYORUM burayi yaaaa....IYIKI gelmisim...:sm_cool:

ALLAHim daha güzel kilar insALLAH...!

meraba kizlaaar bende tr´ye gelin gelcem ins, ama nasil olucak hic bilmiyorum cok korkuyorum

hoscakal sen alisabildin mi??? nasil oldu, orda tanidigin varmiydi, esin ise gidince bütün gün evde napiyosun, canin sikilmiyomu yanliz,...

biraz anlatirmisin tecrübelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…