Türkiye Yasta ....

Mune özür diliyorum senden , sorunun muhatabı sensin ama fikrimi söylemek isterim.
Pelinyaman, tamam haklı olarak eleştirilerde bulunuyorsunuz, itiraz ediyorsunuz ama yüreği herkesin ki gibi yanmakla beraber sizin itirazlarınıza tepkili olan, hükümeti destekleyen arkadaşların varlığını da kabul edelim lütfen. siz bir eleştiri getirdiğinizde hassasiyeti bulunan bu arkadaşlar otomatik olarak tepki gösteriyo sonra olay bir iki mesajdan çıkıp senin partin benim partim olayına dönüşüyo. bu arada hayatını kaybeden onca canımız için atılan mesajlar, içerikler, havada kalıyo. bence bu haksızlık. saygısılzık. benim görüşüm bu.

Son düzenleme:
sormak istiyorum, iyi dövebildimi acaba. rahatladımı. yaptıkları terbiyersizlilikleri haksızlıkları bir tekmeye sıkıştırabildimi.
insanları anlamayacak kadar kör olabilirmi insan.. bukadar duygusuz olabilirmi insanlar..
kurban olsun hepsine tek tek.. insan saygı duyar.. başkalarının acısına saygı duyar..
normal zamanlarda bile ŞİDDET kabul edilemiyorken senin sen haddine başkasına vurmak..
böyleleri sokağa tek bile çıkamaz.. zavanlı korkaklarsınız

Katılıyorum söylediklerine
Ana Sayfa / Ortaya KarışıkTürkiye ve Dünya Gündemi işte Siyaset Meydanı / Maden ocağında yangın başlığımız bu,
Konu zaten siyaset bölümünde
Ve bu işin siyasete dayanmadan konuşulması imkansız
Vatandaş döven başbakan hangi konuda yazılacak ki

Bana göre de bu olaydaki vahim noktaları görmemek, konuşmamak,tartışmamak.
Sadece taziye mesajları atmakla yetinmek çok daha büyük bir saygısızlık yiten canlara.
Neyse doluyum, içim yanıyor hepimiz öyleyiz bu yüzden susuyorum.

Teşekkür ederim Datlu, yazmak istediklerimi yazmışsın, dün burda yazılanları okumadı sanırım arkadaşlarım, olay Soma'da kaybettiğimiz madencilerimizden çıktı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine, senin partin benim partim kavgasına döndü, yine birileri iktidarı diğerleri de muhalefeti savunsa Soma arada kaynayıp gidecek, oysa bu topikte toplanma amacımız yaşadığımız üzüntü, kaybettiğimiz insanlarımız için duyduğumuz acı

Kazen'de buna tepki gösterdi, ki uyardıkta yapmayın diye, olay ikili tartışmalara vardı.
Bizim için şu an önemli olan Soma, ordan yükselen feryatlar, siyaset konuşulsun elbette ama başka bir topikte konuşulsun, kaç gündür zaten Soma için farklı başlıklar açılıyor burda, onlara hep beraber yazalım kızdığımız şeyleri fakat burası başka

O zaman bu konu başka bir topikte açılmalıydı.

O zaman bu konu başka bir topikte açılmalıydı.

bu konunun siyaset bölümü de açılmıştır dilerseniz siyasi olan faktörleri oraya yazabilirsiniz
mantık yönünden siyasi bölümünden açıldığı için siyasetten uyarılmak size hoş gelinmiyo olabilir ama arkadaşlar artık maden ocaklarındaki işcileri bırakıp başka konularda konusmalar sertleşince ister istemez burdaki asıl konusulması gereken konu ucup gidiyor
böyle bir acı bir günde bu konu başlıgında duyarlılık yaparak partilerden bahsetmeyelim lütfen ama bu maden ocakgıyla sadece siyasi anlamda başka konu açılmıştır tekrarlıyorum anlayışınız için teşekkür ederim

Uluslararası Af Örgütü, hükümeti madenlerde inceleme yapılmasını engelleyerek "insanların hayatıyla oynamak"la suçladı.

Uluslararası Af Örgütü'nün Türkiye araştırmacısı Andrew Gardner tarafından yapılan açıklamada, "Soma'daki trajedi yaşanmayabilirdi" denildi.

Açıklamada, "Hükümetin iş kazalarını incelemek üzere verilen araştırma önergesini reddetmesi şok edicidir. Hükümet insanların hayatlarıyla oynadı" denilerek, Soma'da meydana gelen kazanın nedenlerinin derhal araştırılarak bulguların kamuoyu ile paylaşılması istendi. (DHA)

Şimdi hükümetin tamamen haklı olduğunu düşünenler ne diyecek acaba?
Bu da mı taraflı haber?

Bu olayı da siyasete alet ediyorlarya yazıklar olsun
Ateş düştüğü yeri yakıyor işte gerisi boşş

Manisa/Soma'da hayatını kaybedenlere rahmet, acılı ailelerine dayanma gücü, yaralılara şifa dilerim.
Milletimizin başı sağ olsun.

ağlayarak izliyorum.hele şu çizmesini çıkarmak isteyen madenci yok mu?ibretlik hareket .cennet vatan diyoruz ya bu asil ruhlu insanlarla cennet

böyle bir şey olamaz ya... şimdi sen yazınca izledim ve elim ayağım titredi izlerken.
bu büyük acıya anlayış gösteremeyen kime acır ki daha...

böyle bir şeye inanmam orda sırf bunun için vazifelendirilmiş biridir.normal bir vatandaş bu acıda protesto etsede başbakanın bunu olgunlukla karşılayacak bir insan olduğunu düşünüyorum.

O güzel kalpli insan yasadiklarini anlatmis:

Yalçın, ambulansta Türkiye'yi ağlatan görüntüleri için "Botlarım çok çamurluydu ve sedyenin kirlenmesini istemedim. Biraz da hızlı olsun istedim, ben orayı kirletmeyeyim ki ambulans benden sonra gidip hemen başkasını alsın diye düşündüm. Ama hemşire 'Senden daha mı değerli, ayağını uzat' dedi" diye konuştu.

((

........

Dün aksam 1.30 saat izledim gözümde yaş durmadı sedye kirlenmesin diye çizmemi çıkarim diyen insanlar bunlar... O halde bile bunları düşünebilen insanlar dayanamadım artık kanal değiştirdim biz tv karşısında izlerken dayanamıyoruz orda onların bekleyişi ... çok acı tarifi telafisi olmayan bi acıı ..

Başkası belki başını koycak benim çizmemi koyduğum yere dedi bi de
Bu ne temiz kalpliliktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…