Türkiye Yasta ....

kazen bu yapılanları eleştirmek hata mı

Merhaba
Şimdi Okypete ile telefonda görüştük. Onun beni anladığını düşünüyorum. İş kazasıdır demeyi asla kabul edemiyorum.
Lakin konu "Maden Ocağında Yangın", taziyeler, düşüncelerdir buranın içeriği diğer paylaşımların sizce yeri mi bunun ?
Okypete'de telefonda söyledim aç bir konu yaz acizleri orada dileyen dilediğini yazsın ama bu başlık bunun yeri değil diye ifa de ettim.

ama işte hepsi birbiriyle bağlantılı olaylar,orada yaşananlar,devlet adamlarının acizliği(!),canları yanan insanların isyanına tekmeyle karşılık vermek

YİLDİZ aciklama yapiyor. Saat 02.00 ye kadar hazirlik yapilacak saat 02.00 tekrar baslanacakmis calismalara...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
YİLDİZ aciklama yapiyor...:Saat 02.00 ye kadar hazirlik yapilacak saat 02.00 tekrar baslanacakmis calismalara...

Tamam işte,ortalığı sakinleştirip,tenhalaştırıp çıkaracaklar cenazeleri.

ama işte hepsi birbiriyle bağlantılı olaylar,orada yaşananlar,devlet adamlarının acizliği(!),canları yanan insanların isyanına tekmeyle karşılık vermek

açın bir başlı kini kusalım ama taziye başlığı uygun mu ? Örnek başbakanın iş kazası olarak görmesini aklım almıyor ama yeri bu başlık değil ki !

17 ağustos depremini merkezinde yasamis biri olarak beklemeyide, ümit etmeyi de, ümit tükenince yeterki kendisine ulasalim demeyide iyi bilirim vefat edenler şehit mertebesindedir inş Allah geride kalanlara sabir,sabir,sabirlarr versin yandi milletin ciğeri gerisi bosss

Kazen haklisin ben de ofkeme yenildim soylendim. Ama insan sorumlulardan hesap sormak istiyor. Bu konuda yazmak yersiz buna katılıyorum da buradan devam edildi iste.

açın bir başlı kini kusalım ama taziye başlığı uygun mu ? Örnek başbakanın iş kazası olarak görmesini aklım almıyor ama yeri bu başlık değil ki !

ne farkederki?nasıl olsa bir ay sonra hepsi unutulmayacakmı?

Defalarca ikaz ettim, acılarınıza üzüntülerinize verdim yazdıklarınızı, bende üzülüyorum, Allah biliyor dünden beri döktüğüm gözyaşını, sabrettim, üstelik herkes gibi uykusuzum, keşke tüm canlar sağ olaydı ben uykusuzluğa razıyım, üstelik hastayım da, ilaçla duruyorum, acı ve siyasi parti yarışından sıkıldım.
Karşılıklı laf söylenip acıyı bırakıp birbirlerinize laf sokmalarınızdan bıktım.

Cezalara başladım, itirazlarınızı yapmakta özgürsünüz, mercii belli beni de bulabilirsiniz, Kazen'e ulaşabilirsiniz.

Ama artık bırakın partileri, yasımızı tutalım.

Her yere iş güvenligi uzmanı zorunlulugu getirmek ise yaramıyor demek ki problemler kökünden cözülmedikce...:) Daha önce bu konu meclise tasınmıs ama kimse önemsememis bile...Artık önemserler elbet, iş işten geçtikten sonra ama. Basımız sag olsun hepimizin.

Son düzenleme:
İşyeri işletenler dahil herkes TRAFO kaynaklı yangin cikti cümlesini artik kurmuyor sadece YANGİN kaynakli oldugu soyleniyor ve uzmanlar bunun trafo kaynaklı olmadiginin acik olduğunu söylüyor....

Ve kayıplar 274e yükselmis...........

Son düzenleme:

Valla arkadaşım ben yıllardır böyle birşey görmedim KK da bundan sonrada görmem. Taziye başlığı diye dua edicez ha olumu öyle şey sonra pc başında krize giren arkadaşlarımız nasıl tatmin olur.

O yüzden ilgilensen bile artık dönüp bakmak bile istemiyorum böyle başlıklara çirkin ukala yorumlara.

Sevgili kazen haklısın burası kusma yeri değilde en ufak bi uyarı bile okumadım ben senin yazından önce.
Senden yada başka modlardan.
Varsada gözümden kaçmıştır.

Yazıkki çok sevdiğim bu sitede böyle bir günde böyle bir başlıkta okuduklarıma.

Allahım ordaki insanlara yardım et dayanma gücü ver şu mübarek günlerin o masum yetimlerin hürmetine... Amin

I love Bonus

o zaman bir arkadaşımız bu konuyla alakalı bir başlık açsın..ve konuşmalara orada devam edilsin..

Chelzy senin belki birilerine ulaşma şansın olur aklında bulunsun böyle bir şey var.

Yanlış biliyorsam lütfen düzeltin ama Siyaset başlığında ki Maden Ocağında Yangın konusu değil mi bu? Dua için zaten ayrı konular açıldı. Burası gelişmelerin takip edildiği, güncel haberlerin paylaşıldığı bir konu değil mi? İster istemez güncel haberler paylaşılırken de içine sinmeyen yada tatmin etmeyen açıklamalar karşısında insanlar eleştirisinide yapıyor.

Mune abla tamda bunu diyodum. İyi niyetini çok iyi biliyorum. İkazlarınız olmuş demek benim gözümden kaçmış.

Aynen katılıyorum söylediklerine herşeyi bırakıp yasımızı tutmak lazım. Geçmiş olsun sanada... Sevgiler

I love Bonus

Yüreğimizde açtığı delik o kadar büyük ki

Dün akşam saatlerinde düştü bomba Türkiye’ye. Önce can kaybı bir olarak açıklandı, madende mahsur kalan işçiler vardı. Kısa sürede can kaybı, 3 oldu, 7 oldu, 20 oldu, 151 oldu…

Gün ışırken Soma’dan acı taştı, kayıp can sayısı 201’i buldu. Durmadı, 232 oldu, 238’e dayandı. Türkiye ağlıyordu. Ulusal yas ilan edildi, bayraklar yarıya indi.

Sonra… Sonra bir fotoğraf geldi Soma’dan.

Durumu özetleyen fotoğraf, sözleri tüketen, boğaza yumruk gibi oturan fotoğraf.

Yerin yedi kat altına, ölüm korkusunu hiçe sayarak neden girildiğini anlatıyordu bu fotoğraf.

Bin bir güçlükle cansız bedenine ulaşılan maden işçisinin çorabındaki delik yürekleri öyle bir deldi geçti ki, yüzlerce sayfa ağdalı yazıya bedeldi.

Anlatıyordu gerçeği.

Gerçek şuydu: Eprimiş, delinmiş çorap ayakkabının içinde saklanır ama çoluk çocuğa ekmek ölüm pahasına götürülürdü…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…