Türkiye Yasta ....

Ben sabrımı sınıyor diye düşünüyorum...

[video]http://video.memurlar.net/video/27720[/video]

15 değil 19 yaşındaymış kardeşimiz,ne ka büyük fark...

Küfretseler,ceddime sövseler bu kadar koymayacak.

aynen canım

Benim bu konuda bilgim yok ama kredi müşterilerinin hayat sigortası mı yapılıyor?

Evet canım kredi kullandırılırken hayat sigortası yapılıyor. Çevremde 2 kişinin öldükten sonra bu sigortadan dolayı banka borcunu sildi. İki farklı bankaydı üstelik. Yani prosedür bu. Bankalar kendilerini güvenceye almadan o kadar parayı vermezler. Sigortadan çıkartacaklar zaten. Kredi kullanırken o kadar hayat sigortası parası ödüyoruz boşuna değil.

bakın böyle paylaşım yapmışlar yani aslında prosedür olsa bunu neden ''karar aldık'' diye söylesinler :44:

özrü kabahatinden büyük mü denir ne denir
nasıl haberleri yok ya nasıl
sosyal medya radyolar bütün kanallar gazeteler çalkalanıyor sokakta herkesin dilinde
bu kadar mı kör, sağır olmuşlar

borçlu ölünce hak ve borçları mirası reddetmeyen mirasçılarına geçer, borcu silinmez yani...

kredi çekerken hayat sigortası yapılıyor,kişi ölürse borç silindiği gibi ödenen taksitlerde geri ödeniyor

İnanamiyorum bu fotoğrafa....

adam yumruklamaya mi gittiniz oraya yardim mi etmeye?

Bir gram hakkım varsa helal etmiyorum.........

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hmm anladım teşekkürler.

Soma'lı genci tekmeleyen Başbakan'ın sağ kolu mu

14.05.2014 20:20
Karakter boyutu :

Sosyal medya aşağıdaki kareyi konuşuyor.
Özellikle twitter’da hızla paylaşıma sokulan fotoğrafa göre; maden faciasının yaşandığı Soma’da bir protestocu genç –jandarmaların yanında olmasına rağmen- takım elbiseli biri tarafından tekmeleniyor.
Peki, kim bu tekmeleyen kişi?
Bu sorunun yanıtına dair de çok çarpıcı bir iddia var.
Sosyal medyada paylaşılan iddiaya göre; o kişi Başbakanlık müşaviri Yusuf Yerkel’den başkası değil!
Bunu söyleyenler hem o tekmeleme anının, hem de Yusuf Yerkel’in Soma’daki karesini alt alta koyup, iki fotoğrafta da aynı takım elbisenin olduğunu belirtiyorlar.
Konuyla ilgili Yusuf Yerkel’den henüz bir açıklama olmadığını da belirtelim.
İŞTE GENCİN TEKMELENME ANI

İŞTE KANIT OLARAK GÖSTERİLEN O FOTOĞRAF

Odatv.com

Bugün eve gelirken ben de aynı şeyi sorguladım. Herkes kendi havasında, herkes mutlu, herkes şen...

borçlu ölünce hak ve borçları mirası reddetmeyen mirasçılarına geçer, borcu silinmez yani...

Dayımın ve eski çalıştığım yerdeki bir işçimizin ölünce kredi borçları silindi. Sebebi kredi kullandırtılırken yapılan hayat sigortası idi. Ben bizzat şahit olduğum için söylemiştim.

özrü kabahatinden büyük mü denir ne denir
nasıl haberleri yok ya nasıl
sosyal medya radyolar bütün kanallar gazeteler çalkalanıyor sokakta herkesin dilinde
bu kadar mı kör, sağır olmuşlar

Yalan ya nasıl haberleri yok
Umursamıyorlar
Kendilerine bir şey olmadı ya yeter
Onca insan ateşler içinde ölenler geri kalanlar nolur ki ...
Ben mi çok duygusalım, fazla mı tepki gösteriyorum diyorum kendime
Ama yok sakin olamıyorum...

Şimdi cüneyt özdemir madenden yeni çıkan kurtarma ekibinden biriyle görüşüyor,adamın dediği en az 200-250 ölü daha var,6 kişi bir cenazeyi zor çıkarıyoruz ondan yavaş ilerliyor arama ve kurtarma diyor.

Şu anda Özgür Özel cuneyt ozdemırn programında.Cnn turkte arkadaslar

soma yerine somali desek acaba,başbakan,emine erdoğan arınç göz yaşı dökermiydi

Beddua bile edemiyorum
İlahi adalet tecelli etsin
Rabbim duy sesimizi

Evet su varmis içerde çok fazla.... şişmiş cenazeler kaldiramiyoruz diyor....

Ve kaç ölü var sorusuna nasil cevap verdiği dikkatini çekti mi Chelzy... Öyle bir coookk dedi ki benim umudum kalmadi....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vicdan arkadaşım o senin içindeki vicdan...
olması gereken o
günlük hayat devam etmemeli bu durumda
ben bile elimden hiçbir şey gelmediği için o insanların yanında olmadığım için utanıyorum kendimden
keşke gidebilsem yaralarına biraz olsun merhem olabilsem...
ama yok elden bir şey gelmiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…