Türkiye Yasta ....

ıcerde camasır asıyordum o sıra..tv de demedıler mı kı;

hastanenın morgunda 300 ölu bulunduğundan daha fazlasını alamıyorlarmış..

suan en asaga 350-400 ölü var orda..

işçilerin çikolata kutuları yok ne yapsın? alamıyorlar dolarcıkları. Onların çikolata kutuları bayramlarda sevdiklerine gidiyor..taksitle telefon alabiliyorlar sadece.

Devlet el uzatacak tabi bu bir lütuf değil yapılması gereken zaten niçin vergi ödüyoruz biz bu devlete?

Bu nasıl bir algıdır angry sanki dediğin gibi devletin aslında yapmasa da olur ama bak biz yanınınzdayız der gibi yardım ediyor ve bunu luutuf olrak görüyor.Şunu dusunebılen insanın mantıgını sorgulamak bile yersiz.Giden gidiyor ve mazluma yardımı devlet yapıyomus.Ben mi yapıcam sıradan bı vatandas olarak tabi sen yapıcan ki yapacak..Hey Allahım yaa.

Yok yahu ne vergisi, hayrına yapıyor. Allah başımızdan eksik etmesin.
sürekli sanki kendi cebinden çıkıyormuş gibi davranmak ayrı bir olay zaten.

ya da öyle mi sanılıyor da bu kadar tutuluyor.
neyse şu konuda böyle şeylerin tartısılması hiç hoşuma gitmiyr.
Kızlar dua topiğine konu açtım.Desteklerinizi bekliyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719246

konu acılmıstı canım ama insanlar hangisini görüp dua çoğaltırsa kar tabi

Ben de susayım, böyle bir günde siyasetten bahsetmeyeyim diyorum ama Başbakan'ın konuşmasını istemeden duyunca (siyasîlerin açıklamalarını özellikle dinlemiyorum çünkü ikiyüzlülük karşısında midem bulanıyor) nevrim döndü. Kendisine tepkilerini gösteren işçilerin yakınlarına "Aranızda provokatörler var ama merak etmeyin onlar 30 Mart'ta cevabını aldı." demek, hele de böyle bir günde hangi vicdanla açıklanabilir ki??

tdk da prof olman gerekirken hala burda olmana üzüldüm türkiye böyle bir yeteneği kaybetmemeli
sanal alemde olduğunu unutma sana özene bezena yorum yapacak değildim anlatabildim mi..... bu bile fazla aslında fln demem gerek ...
polemiği ve türkçe bilgilerini bırak bir kenara ekmek böyle çıkmaz ..

Son düzenleme:

Açıklanıyor işte...Burası Türkiye.

Başbakan insan mı ki ???

Sözün bittiği yer , çok ama çok üzgünüm ,milletçe çok üzgünüz ALLAH(C.C)'ım gani gani rahmet etsin vefat edenlere , ailelerine sabırlar versin ,yaralılara acil şifalar versin inşaALLAH(C.C)...(amin...)

yuhh artık bunu damı demiş. Ülkede yaşanan bütün kötü olaylarda hükümetin hiç suçu yok. Hep kötü yaşanmış olayların hepsine utanmadan kılıf uyduruyorlar.. !! Birşeyleri kabullenmek ya da çözmek gibi hiç uğraşları yok..

Somanin belgeseli cekilmis onceden yoneticide havali hvali anlatiyor. 6000 bin isçimiz var. Once iş guvenliği diyor ve sonuc.239 ölü!! Pislik herif!!!

SOMA'DAN BİR ARKADAŞIN YAZDIKLARI...
BEN CBÜ KIRKAĞAÇ MYO öğrencisiyim SOMAda olan patlamada ölenlerin sayısı 600'ü geçkin ve çoğu bulunamamış durumda SOMA KIRKAĞAÇ AKHİSAR hastanelerinin morgları dolu BALIKESİR'den soğuk hava depolu TIRLAR getiriliyor. Patlamada ölenlerin kimlikleri belirlenemiyor. Ve yer kalmadığı için cenazeler MEZBAHANE'lere CBU KIRKAĞAÇ MYO'nun deposuna getiriyor.
MEDYA hala ölü sayısını 150-200 gösterip üzerini kapatmaya çalışıyor. Arkadaşlarımız olay yerinde ...

Taşinan boş tabutlari,sira sira giden cenaze araclarini ve açilan mezarlari gordukten sonra butun kelimeler anlamini yitirdi bende,hissettiklerimi anlatmaya yetersiz kaldi.Rabbim ailelerine sabir versin mekanlari cennet olsun insallah.......

Cumhurbaşkanı Çin gezisini iptal etmiş.

Neden sanki lütfetmiş gibi alt yazı geçiyorlar ki. Direkt Soma'ya gidiyor deseler olmuyor mu?

Şu anda Soma Merkez Camiinde kuran okunuyormuş ölen işçilerimiz için.
Ruhları şad olsun.

Maden ocaginda yeni baslayanlara 1300 tl, tecrubelilete 1800 tl maas veriliyor. İsciye sordular calismaya devam edicekmisin diye napiyim borc var diyor Allah yardimcilari olsun. Bu arada madende hayatini kaybedenlerin ailesine 1000 tl verilcekmis yani ulkede yasiyan suruyelilere verilen parayla nerdeyse ayni

Bu arada bunlar star tvde anlatiliyor suan bilginize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…