- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
bence fox filan izlemeyin bu kanalların hepsi aynı su an duygu sömürüsü yapıyor; esra erol da kanalda. cok mu umrunda sanki onların ölen işçiler
işçi yakınları ...akşam hiç bişey olmamış gibi devam edecekler
az önce reklama baglandı bir de ,her şey para.. para... para... su an onların derdi sadece reyting! bir de fon muzıgınde duygu dolu bir muzık nasıl olsa ınsanlar aptal !!!dinleyip dinleyip aglasınlar kapitalizm kapitalizm gözün kör olsun senin
Yzilarim alintililanmis cevap vermeyecegim tek tek..
Sayfa sayisi olmus 110..
Bu kadar sayfa oluncaya kadar " lütfen birseyler icin bu felaketi kullanmaya calismayin, igreti geldi yeter, yapmayin, orada canlar var, dualarimiza ihtiyacilari var" dedim ama birileri israrla altan alttan birseyleri kullanmaya devam etti.
Gercekleri bildigim halde sustum ama yok dumak nedir bilmediler..
Bak simdi gercekleri ortaya serince herkes nasilda " lütfen bu olaya siyaset karismasin" moduna girdi..
Neymis? demek ki birilerinin birseyleri alet etmemesi icin acilari gözönünde bulundurup susarak, herkesi dua ya davet etmek ise yaramiyormus, söyleyeceksin gercekleri pat pat, bak nasil insanlar olmasi gerektigi gibi davranip " bu olaya siyaset karistirmayin, dua edelim" noktasina geliyor..
İlk başta ne kadar duyarlı demiştim, ben mi önyargılıyım bu kadına karşı demiştim ama şimdi ben de kapattım o kanalı, bence insanları kullanıyor tamamen, yazık!
sümeyye'nin trollerinin en sevdiği laflardan biri de bilmemne olurken neredeydiniz, ağladınız mı, dua ettiniz mi? evet ettik canım, cehape'nin 60 sene önce yaptığı şeylere ağlayamadım ama kusura bakma, daha doğmamıştım.
bu olay soma'da değil somali'de olsaydı şimdi Emine zırıl zırıl ağlıyor olurdu televizyonda.
ha bir de o duble yoldur, marmaray'dır, Emine bileziklerini bozdurup yaptırmadı onları. Adeta bir lütufmuş gibi davranmanıza gerek yok bizim paramızla yapılıyor onlar. çoğu da çalınıyor.
2 kadını öldürüp, gader olarah öldürdüm, diyen adamı izlediniz mi?
işte ben bu adam çıkmadan önce de bu konudan bahsediyordum.
akp zihniyeti bu. mesela adamın teki çıksa dese ki "kafam attı, öldürdüm ama ben çok dürüst bi insanım Allah'ım bana yardım eder inşallah, kaderimiz böyleymiş" akp zihniyeti bunu haklı görür. kader dedi, allah dedi çünkü.
şu an yapılan da bu, her şey kader.
gader olarah öldürdüm((((((
kesinlikle kullanıyorlar. insanların duygularından faydalanan zavallı aciz yalaka medya .hepsinin ben....
Eki Görüntüle 1113937
Halkindan korkan bir basbakan!!!
Neden korkar bir dusunun, yakinini kaybedene yapacak aciklamasi olmadigi icin degil, ya da ihmal yuzunden vicdan yapiyor diye de degil, sadece aman simdi bunlarin ne yapacagi belli olmaz benden uzak dursunlar mantigi, ne aci bir fotograf!!!
Insanlari " AKP zihniyeti bu" diye yaftaladiginiza göre, her türlü zihniyetin farkindasinizdir heralde?
Mesela, birde söyle bir zihniyet vardir, AKP düsmani zihniyeti..
Bu kisiler, kaos olsun, felaket olsun, kargasa olsun, ölümler olsun ister, bunu isterkende sorsaniz hakli görür kendini cünkü o zihniyetin tek hedefi vardir " AKP düsmanligi"
Sonra mi?
Ölenler ölsün, kaoslar ciksin, ülke karissin " ama AKP gidecehhhhh" derler..AKP gitsin dosstuuumm gerisi tefferruat ` tir onlar icin..
bence fox filan izlemeyin bu kanalların hepsi aynı su an duygu sömürüsü yapıyor; esra erol da kanalda. cok mu umrunda sanki onların ölen işçiler
işçi yakınları ...akşam hiç bişey olmamış gibi devam edecekler
az önce reklama baglandı bir de ,her şey para.. para... para... su an onların derdi sadece reyting! bir de fon muzıgınde duygu dolu bir muzık nasıl olsa ınsanlar aptal !!!dinleyip dinleyip aglasınlar kapitalizm kapitalizm gözün kör olsun senin
Bunu eşim daha dün gece söylemişti, oksijen yangını daha da körükler demişti, yanlış yapıyorlar demişti...
Eğer patlayan trafo değil grizuysa bu halk aptal yerine konuyor demektir.
" lütfen birseyler icin bu felaketi kullanmaya calismayin, igreti geldi yeter, yapmayin, orada canlar var, dualarimiza ihtiyacilari var" dedim ama birileri israrla altan alttan birseyleri kullanmaya devam etti.
Gercekleri bildigim halde sustum ama yok dumak nedir bilmediler..
Bak simdi gercekleri ortaya serince herkes nasilda " lütfen bu olaya siyaset karismasin" moduna girdi..
Neymis? demek ki birilerinin birseyleri alet etmemesi icin acilari gözönünde bulundurup susarak, herkesi dua ya davet etmek ise yaramiyormus, söyleyeceksin gercekleri pat pat, bak nasil insanlar olmasi gerektigi gibi davranip " bu olaya siyaset karistirmayin, dua edelim" noktasina geliyor..
nasıl bakarsanız öyle görürsünüz.........!
sümeyye'nin trollerinin en sevdiği laflardan biri de bilmemne olurken neredeydiniz, ağladınız mı, dua ettiniz mi? evet ettik canım, cehape'nin 60 sene önce yaptığı şeylere ağlayamadım ama kusura bakma, daha doğmamıştım.
bu olay soma'da değil somali'de olsaydı şimdi Emine zırıl zırıl ağlıyor olurdu televizyonda.
ha bir de o duble yoldur, marmaray'dır, Emine bileziklerini bozdurup yaptırmadı onları. Adeta bir lütufmuş gibi davranmanıza gerek yok bizim paramızla yapılıyor onlar. çoğu da çalınıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?