Türkiye Yasta ....

Inan hiç bilmiyorum. Konuşmak zorunda mi onu da bilmiyorum.

Başbakan olsam olay yerine gitsem baş sağlığı diler sorumlular hakkında işlem başlatılacak ihtiyaçiniz istekleriniz ne diye sorardım ne bileyim hiç aklima bunlar olağan yeaa demek gelmezdi. Problem bende mi ki ?

Adam resmen holdingin avukatligini yapmaya gitmis. Hic gitmeseydi ya. O kadar konusmasi ne kadar luzumsuzdu. Ne gerek vardi sus konusma allah icin ya.

Hatta gostermelik de olsa giy baretini cizmelerini kurtarma ekiplerine el at. Iki yaraliyi kucakla. :(

bu dünyada 1 avuç kömür için canını verenler var birde 1 avuç kömür için oyunu satanlar

Son düzenleme:
Zaten herkes bunu soyluyor. Olaydan turkiye cumhuriyeti akpsiyle chpsiyle sorumludur. Ama ilk hesap verecek kisi hangi partiden olursa olsun haliyle basbakandir. Ama neden birileri savunmaya gecti. Neden yanlisa yanlis diyemiyoruz biz?

ya yapmayın Allah aşkına demiştim ben 'gökten taş yağsa başbakandan bilecekler diye' nerden dedim hay dilim kopaydı:26:

Camamber karşındaki insana laf anlatamazsın, hiç cevap verme ki uzaklaşsın sinirleri hoplatmasın. Biz denedik anlamıyor o

yok zaten bunlar klasik sümeyye troll'ü twitter'da da böyleler. özellikle anlamazdan geliyorlar, öyle direktif verilmiş.
komutlar: anlamazdan gel, çemkir, sonra da allah falan de.
televizyonda da aynı şekildeler. örneğin abdülkadir ve nagehan... birisi ne zaman mantıklı şeyler söylese, cırlamaya başlarlar, sesleriyle bastırırlar önce, sonra da ezberledikleri 3 cümleyi söylerler.
ben de yoruluyorum bunlara cevap verirken ama izin vermiycem bugün.

Yani insan kahroluyo yorumlara.. deniyor ya gözyaşında buluşalım bari diye ama gördüğüm kadarıyla yapılmıyo
bunu hükümete çevirmenin ne manası ne gereği var anlayamıyorum.... bu ne yazzık ki bi KAZA arkadaşlar inanılmaz üzücü ve kahredici... ama bunun akp ile nasıl bağdaştırdınız pessssss... chp olsaydı hükümet o zamanda bu yorumlar yazılır mıydı merak ediyorum?
saçma sapan resimler karikatürler konuyo hükümeti eleştiren yapmayın nolur bari bu acımızda Hükümetide diğer partileride eleştirmekten vazgeçin!

Hicccc urasma.. Hep ayni kisiler, hep ayni senaryo..
Sen heee heee de gec..
AKP düsmanligi gözleri öyle bir kör etmiski yaptiklari her akil almaz acilari ve felaketleri kullanma cabasi dahada AKP yi yükseltiyor onun icin heee hee de gecc..

Birde Soma göcük altindakilere dua etmeye devam edelim..
Bizim dualarimiza ihtiyaclari var..

Yani insan kahroluyo yorumlara.. deniyor ya gözyaşında buluşalım bari diye ama gördüğüm kadarıyla yapılmıyo
bunu hükümete çevirmenin ne manası ne gereği var anlayamıyorum.... bu ne yazzık ki bi KAZA arkadaşlar inanılmaz üzücü ve kahredici... ama bunun akp ile nasıl bağdaştırdınız pessssss... chp olsaydı hükümet o zamanda bu yorumlar yazılır mıydı merak ediyorum?
saçma sapan resimler karikatürler konuyo hükümeti eleştiren yapmayın nolur bari bu acımızda Hükümetide diğer partileride eleştirmekten vazgeçin!

nasıl mı bağdaştırdık bilmem nasıl acaba bizi yöneten kim? bu sorumluluklar kimde? KAZA öyle mi bu kadar kolay yani helal olsun size bu faciaya kaza dediniz onca insan bi kazaya kurban gitti desenize ... chp kim ya o çok mu farklı siz akp dışındaki herkesi chpli sanıyosunuz galiba ama değil hatırlatmak istedim ve akp dışında başka parti konuşmak çok saçma hani büyük iktidarımız akp o yüzden her yerde her istediğini yapıyor rest çekiyor ya o yüzden işte Allahım ya akp ne alaka diyorsunuz size pesss...sizi yöneten kim bazen hatırlayın bence

Yorumlara degil, olenlere kahrol...
Bir ulkede olaganustu bir durum varsa bunun sorumlusu hukumettir, cunku gerekli onlemler alinmamis ve insanlarin, emekcilerin cani hice sayilmistir, bunlara fitrat, kader, olacagi varmis diyip gecemezsin, sorumlu kimse hatasini soyler, sikayet eder, isyan edersin, bunun neresini anlamiyorsun...
Bana ne chp'sinden akp'sinden hicbiri umrumda degil, benim icin yasam hakki onemli, insan onemli, gerekleri sartlarin saglanip insanlari hayatlarina pahasina eve ekmek goturmedigi bir ulke onemli!!!
O senin sacma sapan dedigin resimler bizim icimizi acitiyor, acimizi katliyor, burda hala hukumeti savunup. yapmayin kizmayin benim hukumetcegimize diye nutuk atmak yerine, insanlarin gozyaslarinin muhakemesini yapmak yerine, don o sacma sapan buldugun resimlere karikaturlere bir bak, belki o zaman isi hukumet sevginden cikarip gercekten insan sevgisine donusturebilrisin!!!

şu an sinirden delirmek üzereyim. tweeterda bir resim gördüm..
bir cenazeyi kilime sarmışlar. başların ben bu işe.
yuh ya. insan değerine bakın. vicdanınız yokmu sizin.:47:

Son düzenleme:
ya yapmayın Allah aşkına demiştim ben 'gökten taş yağsa başbakandan bilecekler diye' nerden dedim hay dilim kopaydı:26:

Gokten tas yagmadi. Holdingin bir ihmali varsa basbakanin boynunun borcudur bunu ortaya cikarmak. Cikip kaza takdiri ilahi demesin zaten acili ailelere. Suclu varsa gerekeni yapicam desin. Hayir ihmal olmadigina nedense emin. :(

Muhtemel kazaların tedbiri alındıktan sonra bir şey olursa iş kazası denir. İhtimalleri önemsememek ve görmezlikten gelmek cinayettir.......

Tabi ki yazılırdı, ne demek chp olsaydı, ben de size pesss diyorum bunun partiyle ne ilgisi var? Şu an iktidar olan kim? akp. O zaman akpnin eleştirilmesinden daha doğal bir şey olabilir mi? Kaza neden olur? İhmalden. Burada bir çoğumuz bu ihmalin sorumlularını eleştiriyoruz. Akpsi chpsi yok bu işin. :20:

Yorumlara degil, olenlere kahrol...
Bir ulkede olaganustu bir durum varsa bunun sorumlusu hukumettir, cunku gerekli onlemler alinmamis ve insanlarin, emekcilerin cani hice sayilmistir, bunlara fitrat, kader, olacagi varmis diyip gecemezsin, sorumlu kimse hatasini soyler, sikayet eder, isyan edersin, bunun neresini anlamiyorsun...
Bana ne chp'sinden akp'sinden hicbiri umrumda degil, benim icin yasam hakki onemli, insan onemli, gerekleri sartlarin saglanip insanlari hayatlarina pahasina eve ekmek goturmedigi bir ulke onemli!!!
O senin sacma sapan dedigin resimler bizim icimizi acitiyor, acimizi katliyor, burda hala hukumeti savunup. yapmayin kizmayin benim hukumetcegimize diye nutuk atmak yerine, insanlarin gozyaslarinin muhakemesini yapmak yerine, don o sacma sapan buldugun resimlere karikaturlere bir bak, belki o zaman isi hukumet sevginden cikarip gercekten insan sevgisine donusturebilrisin!!!

ben o kardeşlerimizin RESİMLERİNE değil yapılan KARİKATÜRERE saçma sapan dedim

yerin 400mt altınada kedi girmiştir muhtemelen zaten.
Esmaya ağlayanlar kendi vatanının din kardeşlerine kader işte diyip geçiyolar..

Bu insanlar isteyerek bayılarak mı burda çalışıyolardı?
toki,alışveriş merkezi,bilmem ne merkezi,bilmem ne center yapacağına iş alanı yapsa ya muhterem zaat!

Çok yazık bu zihniyetteki insanlarla aynı havayı solumaktan utanıyorum!

madenci kardeşimin alın teriyle çıkardığı kömürü oy uğruna bedava dağıtanlar canınız yansın!

boşverin hiç cevap vermeyin bazılarına.
kazaymış diyor birde, kader öylemi.
ya var ya . ......
neyse sus oky.:ssz:

Siz insan olmanın anlamını biliyor musunuz, chp olsaydı bunlar yazılır mı demiş bir de. Nasıl sığ olabiliyorsunuz bu kadar? Valla banlanırsam da banlanayım tahammül edemiyorum artık çünkü sizin düşünce yapınızdaki insanlara! Biz hepimiz insanız, canlar gitti sorumlu kim olsa ona aynı tepki gösterilirdi. İnsanız ya biz o açıdan, takım tutar gibi parti lideri tutmuyoruz sizin aksinize. Ha yorumlara kahrolacağınıza da gidin madenci yakınlarını tutuklayan, tartaklayan başbakanınızın polisine bakın öyle kahrolun. Yazıklar olsun zihniyetinize...

Back