- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Benim aldigim bilgiye görede öyle...
Ay cok kötüyüm yaa..
Yangin dolayisi ile odalara yetisebilseler bile zehirlenme itimali oldugu icin sag cikma olasiliklari cok düsükmüs..
Az önce eve geline bir tanidigi aradim, sag olarak cikarma umudu neredeyse yok dedi..
Odalarda oksijen saglayicilar, yiyecek, icecek varmis ama yangin dolayisi ile odalara siginanlarin bile sag olarak cikarilmasi cok düsük bir ihtimalmis..Allah immm yardim nolurrrr...
ne kadarmıski sayı
Nerde dendi? 205 vefat 84 yaralı var resmi kaynaklara göre, bu insanlarda en ulaşılabilir bölgelerdeki insanlarmış, yangın çıkınca insanlar daha derinlere kaçmak zorunda kalmış, onlara ulaşılamıyor, Özcan Cüce adlı maden işçisi kurtulduktan sonra konuştu, sadece kendi bölümünde 143 kişi varmış, 20 kişinin can çekiştiğini görmüşdiğer gidenleri de bir daha görmedim dedi
Eki Görüntüle 1113618
İyi bakın bu fotoğrafa.
Bugün Soma'da meydana gelen iş cinayetinin belgesidir.
Enerji Bakanı Taner Yıldız Soma Holding yöneticileriyle beraber cinayetin meydana geldiği madeni açıyor.
Aynı AKP madendeki eksiklikleri araştırma önergesini reddediyor. Aynı AKP 58 eksik tespit edilen madeni kapatmıyor.
Nerde dendi? 205 vefat 84 yaralı var resmi kaynaklara göre, bu insanlarda en ulaşılabilir bölgelerdeki insanlarmış, yangın çıkınca insanlar daha derinlere kaçmak zorunda kalmış, onlara ulaşılamıyor, Özcan Cüce adlı maden işçisi kurtulduktan sonra konuştu, sadece kendi bölümünde 143 kişi varmış, 20 kişinin can çekiştiğini görmüşdiğer gidenleri de bir daha görmedim dedi
Daha gece bile 400lere ulaştıgını söyledi orada yaşayanlar.
ve hala çıkarılamayanlar var. medyaya falan bakmıyorum ben artık.
ilk olay olduğun da 15 dk içinde çıkamazlar sa zehirlenirler deniliyor muş !. Zaten belliydi ne denir kiWeis şu kadarını diyeyim ki çok yakın türkiye büyük millet meclisinde çalışan akrabamın beyanatıdır bu..
Onlarda 1.agızlardan alıyorlar bilgiyi..Ölü sayısı fazla maalesef..
inan dizlerimin bagı çözüldü..
ne denir bilemiyorum..
ama zehirlenmiş olma ihtimalleri sag kurtarılmalarından daha fazla dedi.
Benim aldigim bilgiye görede öyle...
Ay cok kötüyüm yaa..
Yangin dolayisi ile odalara yetisebilseler bile zehirlenme itimali oldugu icin sag cikma olasiliklari cok düsükmüs..
Az önce eve geline bir tanidigi aradim, sag olarak cikarma umudu neredeyse yok dedi..
Odalarda oksijen saglayicilar, yiyecek, icecek varmis ama yangin dolayisi ile odalara siginanlarin bile sag olarak cikarilmasi cok düsük bir ihtimalmis..Allah immm yardim nolurrrr...
Daha gece bile 400lere ulaştıgını söyledi orada yaşayanlar.
ve hala çıkarılamayanlar var. medyaya falan bakmıyorum ben artık.
Tv de görmüştüm, o zaman ölü sayısı da 20 diyorlardı gerçi. Yalanmış demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?