Türkiye Yasta ....

iyi de ölüm oranlarını kıyaslayan sizsiniz en başta bence şu an yapılması gereken en son şey buydu eleştirdiğiniz kişilerden pek bi fark göremiyorum
sizde hala şu vakit şu kadar kişiymiş şimdi bu kadar diyosunuz bunu yazmaya gücünüz var ama..
buna ele verir talkını kendi yutar salkımı derler.:ssz:

bırakın ya gerçekleri gören, ihmalleri söyleyen insanları duyarsızlıkla duygusuzlukla suçlamayı.
siz ne kadar üzülüyorsanız bizde o kadar üzülüyoruz.
duygu sömürüsüne gerek yok.

aynen öyle susarak geldik şu günlere zaten o kişilerin hakkını savunmak duyarsız ve duygusuzluksa ben öyleyim evet... susalım çünkü Allah devletimize zeval vermesin..(!)

bırakın ya gerçekleri gören, ihmalleri söyleyen insanları duyarsızlıkla duygusuzlukla suçlamayı.
siz ne kadar üzülüyorsanız bizde o kadar üzülüyoruz.
duygu sömürüsüne gerek yok.

İhmalleri eleştiren bizler ülkeyi kaosa sürükleyenler oluruz yakında hiç merak etme oky.
Çıkanlara sevinelim ölenlere de kader deyip geçelim.
Kader tabii, kaderin en karası.
Türkiye'de işçi olmak.
Saati 5 Lira'ya çalışmak... Kader değil de nedir... :50:

$140520141107530356558_2.jpg

............................

Sabah 7 de 375 kişi.... Nasil bir şey bu....

Sabah haberlere bakana kadar hep abartildigini dusunmustum hatta 20 kişiyle sinirli kalacagini bile düşünmüştüm....

Artik korkarak aciyorum interneti sayfa acilirken gozumu kisarak bakiyorum...

Aksama doğru duyacaklarimizdan korkuyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maalesef bende korkuyorum, Fox tv Çalar Saat programı, Fatih Portakal'ın yerine yayın yapan sunucu her dakika bağlandı hem maden önünde bekleyen muhabirine hemde soğuk hava deposun önündeki muhabire, kaynak olarak programı yazıyorum ki sallıyorum sanılmasın, sabah yayınını tekrar izleme şansı varsa nette, baksınlar, soğuk hava deposu önündeki Fox tv muhabirinin dediği bu, hatta belgeli olsun diye röportaj yapmak istemiş ama sanırım iş kaygısıyla reddedildim, insanlarda haklı dedi muhabir kız:50:

bir bigi vereyim size dogrulugu kesindir o sebeble canım yanıyor yazarken..

787 işçi aranıyor 600 ölü bekleniyor

dün 15:30 civarında trafoda çıkan yangın patlamaya sebeb olmuş 787 işçi madendeymiş ama 600 üne ulaşılamıyor..

iyi de ölüm oranlarını kıyaslayan sizsiniz en başta bence şu an yapılması gereken en son şey buydu eleştirdiğiniz kişilerden pek bi fark göremiyorum
sizde hala şu vakit şu kadar kişiymiş şimdi bu kadar diyosunuz bunu yazmaya gücünüz var ama..

Iftiranin ne oldugunu biliyor musunuz?
Bilmiyorsunuz zira bilseniz suan iftira ediyor olmazdiniz..
Bu konuya en son 7. sayfada iken yazmistim ve o sayfadan sonra bir kisinin bir fotograf paylasarak Almanya ve Türkiye deki maden kazalarinda ölüm oranlarini paylastigini gördüm..
Yazdigim cevap onadir..
Demek ki ben birinin yazisina cevap vermisim..
Ayrica " bizde üzüldük ihmalleri söylüyoruz" palavralarini gecin bir zahmet ya..
"Tayyip yaziklar olsun sana, hükümette vicdan yok hic üzülmediler, katil devlet...vs " bunlarmiymis ihmaller
Bir gecin Allah askina ya..
Icim igreti ile doluyor..
Su " bir kac ölüm olsa keske" olayi vardiya onu getiriyor aklima insanlarin tavirlari..
Buyrun siz ihmalleri paylasin..
Neydi? heee tamam " tayyipp hic üzülmedin, kalbini görüyoruz kalbini, bu hükümet vicdansiz, katil hükümett" bu ihmaller derhal düzeltilsin..

Ölenlere rabbimden rahmet, geride kalanlarina sabir diliyor, Rabbime emanet ediyorum..
Rabbim birdaha böylesi acilar yasatmasin insallahh..

Alintilamayin yazimi lütfen yazmak istemiyorum..

Son düzenleme:
İhmalleri eleştiren bizler ülkeyi kaosa sürükleyenler oluruz yakında hiç merak etme oky.
Çıkanlara sevinelim ölenlere de kader deyip geçelim.
Kader tabii, kaderin en karası.
Türkiye'de işçi olmak.
Saati 5 Lira'ya çalışmak... Kader değil de nedir... :50:

Aldıkları para günlük 40 lira imiş:50: günde 40 lira
Bu bilgi de fox'ta verildi:50:

okadar kötüyüm ki yazsam cok sivri konusucam ama bize bu ders olurmu hiç
ordaki inlar nefesss diye ölürken sizler burda yok eskiden daha cok tu şimdi daha az falan ellerim titiriyor yazarken sinirden kardeşim neyi cok neyi azz onlar candı cannn anladınızmı babalardı evlatlardı kaç cocuk yetim kaldı kaç kadın kocasız evlatlar kocalar öldü neden ihmallerden sadece ihmalllllllllll kader değil ihmallllllllllllll göz göre göre calısanlar eli kalbinde çalışıyor ha öldüm ha ölecem bu kacıncı ölüm bu kacıncıııııı adam olmamız için daha kaç can gidecek

evet hazırlayalım kendimizi diyecegim ama gözlerim durmuyor suan..

işyerindeyim fenayım

600 ölü maalesef..

o vardiya saatinde 787 işçi çalışıyor..

olay akp chpden çok işçilerin köle olması sendikalaşmanın olmaması hakkını arayan örgütlü işçinin yerine köle biatçı işçinin yaratılmış olması. hani grev. provakatörlüşmüş. halkı kaosa sürüklemekmiş. batmışız batacağımız kadar çamura. aman huzurumuz bozulmasın.15 yaşındaki çocuk madende.huzurla biat edelim.şehit olmuşlar diye kutsallaştıralım devamlı aynı şeyleri yaşayalım. dayanılmıyor olmuyor.susmak çare olmuyor

okadar kötüyüm ki yazsam cok sivri konusucam ama bize bu ders olurmu hiç
ordaki inlar nefesss diye ölürken sizler burda yok eskiden daha cok tu şimdi daha az falan ellerim titiriyor yazarken sinirden kardeşim neyi cok neyi azz onlar candı cannn anladınızmı babalardı evlatlardı kaç cocuk yetim kaldı kaç kadın kocasız evlatlar kocalar öldü neden ihmallerden sadece ihmalllllllllll kader değil ihmallllllllllllll göz göre göre calısanlar eli kalbinde çalışıyor ha öldüm ha ölecem bu kacıncı ölüm bu kacıncıııııı adam olmamız için daha kaç can gidecek

Son olmayacak ki.:50: Sabah öyle bir yazıya denk geldim ki...Sorumlusu nükleere hayır diyen katil çapulculardır diye.

Yapalım,onu da yapalım.Yıllardır kömür işletmelerini adam edemedik,oradan da ağzımızın payını alalım,daha çok can yakalım.:14:

Iftiranin ne oldugunu biliyor musunuz?
Bilmiyorsunuz zira bilseniz suan iftira ediyor olmazdiniz..
Bu konuya en son 7. sayfada iken yazmistim ve o sayfadan sonra bir kisinin bir fotograf paylasarak Almanya ve Türkiye deki maden kazalarinda ölüm oranlarini paylastigini gördüm..
Yazdigim cevap onadir..
Demek ki ben birinin yazisina cevap vermisim..
Ayrica " bizde üzüldük ihmalleri söylüyoruz" palavralarini gecin bir zahmet ya..
"Tayyip yaziklar olsun sana, hükümette vicdan yok hic üzülmediler, katil devlet...vs " bunlarmiymis ihmaller
Bir gecin Allah askina ya..
Icim igreti ile doluyor..
Su " bir kac ölüm olsa keske" olayi vardiya onu getiriyor aklima insanlarin tavirlari..
Buyrun siz ihmalleri paylasin..
Neydi? heee tamam " tayyipp hic üzülmedin, kalbini görüyoruz kalbini, bu hükümet vicdansiz, katil hükümett" bu ihmaller derhal düzeltilsin..

Ölenlere rabbimden rahmet, geride kalanlarina sabir diliyor, Rabbime emanet ediyorum..
Rabbim birdaha böylesi acilar yasatmasin insallahh..

Alintilamayin yazimi lütfen yazmak istemiyorum..

iftiranın ne olduğunu bildiğiniz çok açık onca insanın üzülmediğine vicdansız olduğuna birden nasıl da karar verdiniz helal olsun ... bir kaç ölüm olsa keşke ne ya haddini bil orda dur bu çirkin düşünceleri kimseye yakıştırmak sana düşmez hadi işine

bu ayıp hepimize yeter kendini sedyeden değersiz gören 'çizmemi çıkarayım mı sedye kirlenmesin' diyen abim çizmenden öpüyorum

Back