Son olmayacak ki.Sabah öyle bir yazıya denk geldim ki...Sorumlusu nükleere hayır diyen katil çapulculardır diye.
Yapalım,onu da yapalım.Yıllardır kömür işletmelerini adam edemedik,oradan da ağzımızın payını alalım,daha çok can yakalım.
600 ölü. çok büyük facia bu.
offff(
Son olmayacak ki.Sabah öyle bir yazıya denk geldim ki...Sorumlusu nükleere hayır diyen katil çapulculardır diye.
Yapalım,onu da yapalım.Yıllardır kömür işletmelerini adam edemedik,oradan da ağzımızın payını alalım,daha çok can yakalım.
evet hazırlayalım kendimizi diyecegim ama gözlerim durmuyor suan..
işyerindeyim fenayım
600 ölü maalesef..
o vardiya saatinde 787 işçi çalışıyor..
Hıhı nükleer gelince kömür madenleri, kömürle çalışan termik santral kapatılacaktı zaten. Tövbe ya...
Allahım yok artık yaa
nükleeri mi savunuyorlar .. yok artık ya yok artık
cahilliğin bu kadarına da ne diyim ben
Iftiranin ne oldugunu biliyor musunuz?
Bilmiyorsunuz zira bilseniz suan iftira ediyor olmazdiniz..
Bu konuya en son 7. sayfada iken yazmistim ve o sayfadan sonra bir kisinin bir fotograf paylasarak Almanya ve Türkiye deki maden kazalarinda ölüm oranlarini paylastigini gördüm..
Yazdigim cevap onadir..
Demek ki ben birinin yazisina cevap vermisim..
Ayrica " bizde üzüldük ihmalleri söylüyoruz" palavralarini gecin bir zahmet ya..
"Tayyip yaziklar olsun sana, hükümette vicdan yok hic üzülmediler, katil devlet...vs " bunlarmiymis ihmaller
Bir gecin Allah askina ya..
Icim igreti ile doluyor..
Su " bir kac ölüm olsa keske" olayi vardiya onu getiriyor aklima insanlarin tavirlari..
Buyrun siz ihmalleri paylasin..
Neydi? heee tamam " tayyipp hic üzülmedin, kalbini görüyoruz kalbini, bu hükümet vicdansiz, katil hükümett" bu ihmaller derhal düzeltilsin..
Ölenlere rabbimden rahmet, geride kalanlarina sabir diliyor, Rabbime emanet ediyorum..
Rabbim birdaha böylesi acilar yasatmasin insallahh..
Alintilamayin yazimi lütfen yazmak istemiyorum..
Başbakan: ''can kaybı 232 ye ulaştı''
Allahtan orada olan insanlar veriyor bize haber yoksa gerçekten inanacagım 200 bilmem ne olduguna
pess valla
bir bigi vereyim size dogrulugu kesindir o sebeble canım yanıyor yazarken..
787 işçi aranıyor 600 ölü bekleniyor
dün 15:30 civarında trafoda çıkan yangın patlamaya sebeb olmuş 787 işçi madendeymiş ama 600 üne ulaşılamıyor..
Başbakan: ''can kaybı 232 ye ulaştı''
300 kişi sağ çıkartıldı dediler yalan mı o sayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?