Türkiye Yasta ....

Hala birileri çıkıp istifa etmiyor . Katil devlet . Bu ülkede 4 sene de bir seçtiğin adamlar senin can güvenliğini sağlayamıyorsa istifa etsin. Nasıl pişkin pişkin konuşulur nasıl uyunur yatağında gece ? Reyhanlı , Uludere , Zonguldak kazası . Hiç birinde haklına sahip çıkmayan bu adamlar naısl hesap verecek. Ve en önemlisi babası ölen çocuğun hakkı ne olacak . Hadi gezide bizler anarşisttik sizlere göre yerin 2 km altıda ölen 15 yaşında ki çocuk ne yaptı ? Allah hesabını sorsun .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Soğuk hava depolarının fotoğrafları dolaşıyor sosyal medya da arkadaşlar sakın paylaşmayın:5::5:

suçlu akp chp mhp her kimse .. ...
var mı gücünüz ? akp suçlu demeye varmı gücünüz ? mhp böyle yaptı demeye var mı gücünüz ?
kalan gücümüzle dua etmeye çalışıyoruz , elimizden şu an için gelen tek şey bu... savunmaya yada karalamaya gücümüz yok şu an yüreğimiz yanmış neyi konuşcaz ne diyeceğiz !!!!

Hazır 1900 lerden bahsetmişken, Osmanlı dönemindeki iş kazalarını incelemeye başlayalım biz de.
O da olmadı Selçuklular dönemine kadar iner hatta Türk devlet tarihindeki maden geçmiş ve kazalarının çetelesini tutar şimdiki rakamlarla kıyaslar övünürüz.
Böylece o 205 rakamı da küçük görünür gözümüze. :51:
El insaf yahu...
Son 25 seneyi baz alsak ne derece ilerleme kat ettiğimiz ortada.
Hele ki 2004 senesindeki taşeronlaşma sonrası artan maden kazalarını görmemek için kör olmak lazım.
Gönül gözünüzü, vicdan sesinizi bu kadar kapamayın. :47:

öğlen toplaştık.. konuştuk..
istifadan bahsedildi "olurmu canım istifa edilirmi" dedi biri. güney koreyde böyle oldu bizim ülkemizde neden olmasın dedim. onlar salak bizdemi salak olalım diyen üniversite gençlerinin olduğu bir ülkede yaşıyoruz..

herkes istediği dili konuşabilir.. ilstediği partiye oy verebilir.. ırkı dini hiç önemli değil..
burada İNSANlardan bahsediyoruz.. 205 eve ateş düştü.. bu hiçmi acımasız yorum yapanları üzmüyor..
Suriyeli kız için ağlayan erdoğan kendi 205 vatandaşın için hiçmi vicdanın sızlamadı :50::50:

'' YÜZ KARASI DEĞİL, KÖMÜR KARASI...BÖYLE KAZANILIR EKMEK PARASI.."

mune kapa çeneni ve ulan tarzı yazılara cevap vermiyoruz.. ama seviyeyi bu derece düşürmenin anlamı nedir.

Oky onu diyen zat bana karşı sarfetmişti o lafı kiblemiştim.Canım burnumda umrumda değil ne derse desin zaten.
Dışarı hava almaya cıkayım dedim burda başka bişey konusulmuyor sokaklarda herkes Somayı konusuyor.Ölenler nefess nefess diye bağıra çağıra ölmüşler.Çıkanlardan birebir söylenenlerden birtanesi.
Daha neler neler duydum gözlerim şişti artık aglamaktan eve geldim.En azından haberlerde dönen haberler hep birbirinin aynısı.Birebir duymak çok beter çok:14:

Hazır 1900 lerden bahsetmişken, Osmanlı dönemindeki iş kazalarını incelemeye başlayalım biz de.
O da olmadı Selçuklular dönemine kadar iner hatta Türk devlet tarihindeki maden geçmiş ve kazalarının çetelesini tutar şimdiki rakamlarla kıyaslar övünürüz.
Böylece o 205 rakamı da küçük görünür gözümüze. :51:
El insaf yahu...
Son 25 seneyi baz alsak ne derece ilerleme kat ettiğimiz ortada.
Hele ki 2004 senesindeki taşeronlaşma sonrası artan maden kazalarını görmemek için kör olmak lazım.
Gönül gözünüzü, vicdan sesinizi bu kadar kapamayın. :47:

yani bu ülke hiçmi gelişmedi.. bu ülke hiçmi üstüne bişey ekleyerek ilermedi.. 1992 de kozluda 263 tane ölü varmış maden kazasında. napalım sevinelimmi. oh yaşasın bizimki 205 diyip sevinelimmi..
sene 1992
şimdide 2014
türkiye hiçmi gelişmedi.. gelen hükümet kaldığı yerdenmi devam etti. hiçmi üstüne bişi koymadı geliştirmedi..
nasıl gelişmekte olan ülke oluyoruz!
herzaman derim yol köprü yapmakla devlet olunmaz..

Oky onu diyen zat bana karşı sarfetmişti o lafı kiblemiştim.Canım burnumda umrumda değil ne derse desin zaten.
Dışarı hava almaya cıkayım dedim burda başka bişey konusulmuyor sokaklarda herkes Somayı konusuyor.Ölenler nefess nefess diye bağıra çağıra ölmüşler.Çıkanlardan birebir söylenenlerden birtanesi.
Daha neler neler duydum gözlerim şişti artık aglamaktan eve geldim.En azından haberlerde dönen haberler hep birbirinin aynısı.Birebir duymak çok beter çok:14:

:14::14::14::14::14:

Allahım kimseye böyle ölüm vermesin.çok acı:(

Son düzenleme:
$1531984_10152419035586108_474935900693937176_n.png

maalesef çok doğru

Buyrun ya gönül gözü acik arkadaslar buyrun..
Buyrunda her ölüm ile biraz daha hesaba dalin..
Ben sizler gibi arastirip savunacak yada karalayacak gücü bulamiyorum kendimde..
Zira elim ayagim tutmuyor suan..
Önüme ilk gelen seyi paylastim kesmeden bicmeden..
Kac senesinden baslamis kac senesine kadarmis umurasamadan..
2000 li yillarida siz bulun zira sizlerde o güc var..
Bende güc kalmadi giden canlarla yaniyorum..

Hadi hep birlikte sokaga cikip eylem yapalim..
Ölenler mi?
Ölmüsler iste.
Kalanlardansa kime ne?
Allahtan kalp gözü acik insanlarin birde kapali olsaymis ne yapardik..
Daha fazla yazamayacagim ya gercekten igreti geliyor...

Taner Yıldız bundan 9 ay önce o madende alınan güvenlik önlemlerini anlata anlata bitiremiyordu.

Taner Yıldız o madenin güvenliğini böyle övmüştü!

Enerji Bakanı Taner Yıldız, trafo patlaması sonucu çıkan yangında, yüzlerce işçinin mahsur kaldığı kömür ocağını işleten Soma Holding’e ait Soma Işıklar bölgesindeki kömür ocağının açılışında yaptığı konuşmada, ocağın örnek alınacak niteliklere sahip olduğunu ve işçi güvenliğini ön planda tuttuğunu savunmuş.

Madenin açılışında konuştu
9 Temmuz 2013′te Soma’ya giden Bakan Yıldız, Işıklar bölgesinde şirketin yeni aldığı kömür madeninin açılışında konuştu. İftarını işçilerle birlikte açan Yıldız, örnek alınacak niteliklere sahip ocağın işçi güvenliğini ön planda tuttuğunu belirtti.

‘Türkiye’nin refahını bozmak isteyenler var’
Madenlerin Türkiye’nin refahı anlamına geldiğini belirten Yıldız. “Türkiye’nin refahını bozmak isteyenler Türkiye’nin siyaset tarihinde her zaman olabilir, olacaktır. Takmayın kafanızı. Kafanız karışmasın, gönlünüz bulanmasın. Bizler Allah’ın izniyle sizden aldığımız desteklerle beraber Türkiye’nin nasıl 10 yılda GSMH’sini üç katına çıkardıksa önümüzdeki 10 yılda da sizlerle beraber bunu daha yükseğe çıkaracağız” diye konuştu.
http://www.turktime.com/haber/Taner-Yildiz-o-madenin-guvenligini-boyle-ovmustu/281507

bu haberi hatırlıyorum o zaman hamileydim ve şükürler olsun demiştim:43::43::43::43:

bırakın ya gerçekleri gören, ihmalleri söyleyen insanları duyarsızlıkla duygusuzlukla suçlamayı.
siz ne kadar üzülüyorsanız bizde o kadar üzülüyoruz.
duygu sömürüsüne gerek yok.

hannesli,
sabaha kadar uyumadık malum, her tv kanalını tek tek gezip bilgi almaya çalıştım, belki bir yerde başka bir yeni haber paylaşılıyordur diye, Fox tv'nin Soma'da soğuk hava depolarının orda bekleyen muhabirine biri, depoda çalıştığı söylenen biri bu depo 15 bölümden oluşuyor, her bölüme 25 insan koyulacak kapasitede, 15 bölümün hepsi doldu demiş, ki ben bu haberi izlediğimde saat 7 civarıydı:50:

Sabah 7 de 375 kişi.... Nasil bir şey bu....

Sabah haberlere bakana kadar hep abartildigini dusunmustum hatta 20 kişiyle sinirli kalacagini bile düşünmüştüm....

Artik korkarak aciyorum interneti sayfa acilirken gozumu kisarak bakiyorum...

Aksama doğru duyacaklarimizdan korkuyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buyrun ya gönül gözü acik arkadaslar buyrun..
Buyrunda her ölüm ile biraz daha hesaba dalin..
Ben sizler gibi arastirip savunacak yada karalayacak gücü bulamiyorum kendimde..
Zira elim ayagim tutmuyor suan..
Önüme ilk gelen seyi paylastim kesmeden bicmeden..
Kac senesinden baslamis kac senesine kadarmis umurasamadan..
2000 li yillarida siz bulun zira sizlerde o güc var..
Bende güc kalmadi giden canlarla yaniyorum..

Hadi hep birlikte sokaga cikip eylem yapalim..
Ölenler mi?
Ölmüsler iste.
Kalanlardansa kime ne?
Allahtan kalp gözü acik insanlarin birde kapali olsaymis ne yapardik..
Daha fazla yazamayacagim ya gercekten igreti geliyor...

iyi de ölüm oranlarını kıyaslayan sizsiniz en başta bence şu an yapılması gereken en son şey buydu eleştirdiğiniz kişilerden pek bi fark göremiyorum
sizde hala şu vakit şu kadar kişiymiş şimdi bu kadar diyosunuz bunu yazmaya gücünüz var ama..

Back