- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her olayda aynısını yapıyorlar. aynı gün konuşsak tepki gösteriyorlar
Ertesi gün konuşsak tepki gösteriyorlar
1 yı sonra konuşsak yine tepki gösteriyorlar.
ne bu korku neden korkuyorlar konuşulmasından, sebeplerinden benim aklım almıyor ya hu.
Yahu Mune allah aşkına sen söyle, ben anlamadım çünkü hükümeti eleştirmek ne zamandan beri birlik beraberliğe engel oldu? Böyle bir günde eleştirmeyeceğiz de ne zaman eleştireceğiz? Bir ülkeden sorumlu olan yürütmedir, yürütme kim bakanlar kurulu. Tabi ki onlara kızacağız onlardan hesap soracağız. Bu dünyanın her yerinde böyledir, üzülüp ağlaşmak çözüm mü? Sorumlularından hesap sormayacak mıyız? Bir ve beraber olmamıza engel midir?
[h=2]Soma'daki maden ocağında hayatını kaybedenlerden birinin de daha 15 yaşındaki Kemal Yıldız olduğu iddia ediliyor.[/h]Ancak Enerji ve Tabii Kaynaklar BakanıTaner Yıldız, yaptığı açıklamada, 15 yaşında bir çocuğun madende çalıştırılmasınınmümkün olmadığını söyledi.
http://www.haber7.com/ic-politika/haber/1157768-taner-yildiz-oyle-bir-sey-mumkun-olamaz
mune kapa çeneni ve ulan tarzı yazılara cevap vermiyoruz.. ama seviyeyi bu derece düşürmenin anlamı nedir.
Yürütmenin ne demek olduğunu, bir ülkede yaşanan her şeyden sorumlu olmanın ne demek olduğun hala idrak edemedik ne yazık ki. Yahu o adamlar o koltuklarda ne diye oturuyorlar hiç mi sormuyorsunuz?
Hiç kimse kusura bakmasın ama anlamıyorum zaten bu insanların hükümeti aklamak haklı çıkarmak için çırpınışlarını kendilerini kaybediyorlar resmen suçsuz göstermek için
ne için peki?
oy verdiniz diye mi?
benim oy verdiğim parti de türlü türlü hatalar yaptı acımadım eleştirdim
öz eleştiri de lazım olmazsa olmaz ilerleyemeyiz
hatalar görmezden gelinemez
ama nedendir bilinmez siz yapamıyorsunuz "bu konuda hatalılar" diyemiyorsunuz
Merak ediyorum neden ?
Herkes eleştiri hakkını kullanabilmeli elbette, hakaret, karalama, aşağılama olmadıktan sonra lakin sürekli tecrübe ediyoruz, her tecrübe ettiğimizde de sonuç değişmiyor, iktidar ya da muhalefet eleştirildiğinde kavga çıkıyor, eleştiri milli mesele haline dönüştürülüyor, başka topiklerde neyse de inanın bu topikte polemiğe benim tahammülüm yok, sabahı sabah ettim, ağladım dövündüm, hala gözyaşlarımı tutamıyorum, çözüm önerileri varsa konuşalım ama senin iktidarın benim muhalefetim kavgasına girmeyelim ne olur
Bu o 205 insanı geri getirmeyecek, keşke getirse ama getirmeyecekçok ihmaller var, çok vurdumduymazlıklar var, biz ne acıdır ki Avrupa ülkeleri arasında işçi güvenliğinde sıfırı çeken 1. sıradaki ülkeyiz, Dünya ülkelerinde de 2. sıradayız
İşçi güvenliğimiz yok, neden biz insana değer veremiyoruz, hayata, canlılara değer veremiyoruz, neden öldü 205 insan, kader diyorlar, böyle kader mi olur? Şili 33 maden işçisini sağsalim kurtardı hemde 69 gün sonra, hiçbiri ölmedi, yaralanmadı, bizim 205 canımız öldü, daha da ölüyorlar, havasızlıktan boğuldular, dumandan zehirlendiler, Allah'ım gerçekten delirmemek içten değil![]()
Sevgili enerji bakanımız 9 ay önce maden ocaklarımız için güvenli diye telkin verirken 205 canımızın ölümünü nasıl açıklayacak acaba?
Buraya da trafo kedisi mi girdi?
Siyaset yapmayalım eyvallah ama ne Tayyip Erdoğan'ın 2010'da 'Ölmek bu mesleğin kaderinde var,maden kazası madencinin kaderidir.' sözlerine ne de Enerji Bakanı'nın beyanlarına katlanılabilir artık.
Bunun izahı yok, kader deyip de geçilemez resmen ihmal var.
mune kapa çeneni ve ulan tarzı yazılara cevap vermiyoruz.. ama seviyeyi bu derece düşürmenin anlamı nedir.
bu konuda canım. ilk sayfalarda..nerde yazıyor tatlım o kapa ceneler ben göremedim bakıp bakıp duruyorum![]()
CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ise hayatını kaybeden madenci sayısının 350'ye yaklaştığını ifade etti.
İnanamiyorum bu olanlara.... Somada evlat kalmadi baba kalmadi es kalmadi hepsi toprak oldu kömüre bulandi...
İsyan etmek istemiyorum ama ben herşeye olan inancimi yitiriyorum...
350 masum can... Bir ekmek parasinin bedeli bu olmamaliydi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.