Benim ümidim yok,dil öğrenip yurtdışında çalışmayı düşünüyorum,uzmanlık sınavlarına falan girerim bir şekilde hırslanıp yapacağım artık.Kendimi bildim bileli bu yönetimle yaşadım,daha fazla da yaşamak istemiyorum,kalana saygım sonsuz ben o kadar sabırlı olamayacağım sanırım önümüzdeki 10 sene de aynı giderse.
27,8 B kişi bunun hakkında konuşuyor
Pegasus Hava Yolları
✔@ucurbenipegasus
6 Mayıs ve öncesi satın alınan İstanbul kalkışlı ve varışlı, uçuş tarihi 23 Haziran 2019’u kapsayan biletinizlerinizde, değişiklik ve kesintisiz iade ile iptal hakkınız bulunuyor. +
80 B
10:09 - 7 May 2019
Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik
1.256 kişi bunun hakkında konuşuyor
Atlasglobal
✔@Atlasglobal
23 Haziran İBB Başkanlığı seçimine uçuşları denk gelen yolcularımız biletlerinde değişiklik yapabileceklerdir. Konu ile alakalı detaylı bilgiye çağrı merkezimizden (0850 222 00 00) ya da http://bit.ly/2JsxxB8 adresinden ulaşabilirsiniz.
3.370
13:14 - 7 May 2019
En Uygun Yurt İçi ve Yurt Dışı Uçak Biletleri | Atlasglobal Havayolları
Atlasglb.com
atlasglb.com
1.648 kişi bunun hakkında konuşuyor
Onur Air
✔@OnurAir
23 Haziran 2019 seçim gününü kapsayan tek yön veya gidiş-dönüş biletlerini 7 Mayıs 2019 tarihinden önce alan yolcularımız 1 Haziran’a kadar 0850 210 66 87 numaralı çağrı merkezimizi arayarak +
5.667
12:47 - 7 May 2019
2.722 kişi bunun hakkında konuşuyor
Onur Air
✔@OnurAir
+ 15 Haziran - 15 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz olarak değişiklik yapabilecek veya bilet ücretlerini kesintisiz iade alabilecektir.
9.032
12:48 - 7 May 2019
169 kişi bunun hakkında konuşuyor
Yahya ÜSTÜN
✔@yhyustun
Değerli misafirlerimiz 23 Haziran tarihinde yenilenecek olan seçim nedeniyle; 6 Mayıs tarihi ve öncesinde satın aldığınız, 20-26 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleştireceğiniz İstanbul kalkışlı ve varışlı seyahatlerinizi,
385
15:59 - 7 May 2019
Aslında küsuratlı sayı verse bana mantıklı gelecekti yani.Erdogan dedi ki, 15 bin vatandasimizin oyu gasp edilmiş Bunun hesabini sormasaydık millet bizden hesap sorardı.
Hesap sormak secimi iptal ettirmek oluyor.
Ama secimi ysk iptal etmiyor muydu yahu? Akp mi etti yoksa?
Şuana kadar seçimlerde hep hile vardıki sen inanıyormusun 20 yıldır ınsanların verdiği oylarla bu ülke yönetiyo?
kriz var millet nerdeyse birbirini yicek hala akp ye oy verıldıgıne ınanıyormusun?
Seçimler değil de şu durumla ilgili birkaç şey yazasım geldi.
Şimdi bazı sanatçılar (!) "herşey çok güzel olacak" etiketiyle nara atıyor sosyal medyada. İki nokta var çözemediğim.
Birincisi, iktidar partisini destekleyen ünlüler "yalaka, saray bilmem nesi" diye yaftalanırken diğer taraftakiler neden "fikir belirtme özgürlüğü" olarak adlandırılıyor.
Bu çifte standart daima midemi bulandırmıştır.
İkincisi ise, ne oluyor bu tayfaya? Bu sanatçı bozuntuları, bu zamana kadar neyin zorluğundalardı da şimdi 'herşey çok güzel olacak'?
Bunu cidden merak etmekteyim.
Soğanın kilosu dert mi oldu onlara? Sanmam. 20 lira olsa etkiler mi onları? Hayır. Dertleri de bu değilki zaten. Ülkeye ne gibi bir katkıları varki.
Peki dertleri ne? Bu mahalli seçim.
Mevcut iktidar zaten devam etmekte, ne değişecek İmamoğlu olsa Yıldırım olsa veya başkası.
Bu kadar neden abarttılar acaba.
Hele bazı çapsızların İmamoğluna Atatürk benzetmesi yapması. Vatan elden gidiyor da İmamoğluna mı muhtacız şuan anlamadımki.
Ülke ekonomik anlamda zaten zorlu bir süreçten geçiyor. Bir de böyle ayrıştırıcı ortalık kızıştırıcı insanlar olmasa. Asıl meselelere odaklanılsa keşke.
Yazık...
Niye?Kusura bakmada hiç mantıklı konusmadın
Mahalli secim diye kucumsediginiz mevkiden gelmedimi cumhurbaskani ? Siz her ne kadar mahalli secimin ne onemi var deseniz de onlar istanbulu kaybettiginde Turkiyeyi kaybedeceklerini soylemislerdi sizin anlasilan hicbirseyden haberiniz yokSeçimler değil de şu durumla ilgili birkaç şey yazasım geldi.
Şimdi bazı sanatçılar (!) "herşey çok güzel olacak" etiketiyle nara atıyor sosyal medyada. İki nokta var çözemediğim.
Birincisi, iktidar partisini destekleyen ünlüler "yalaka, saray bilmem nesi" diye yaftalanırken diğer taraftakiler neden "fikir belirtme özgürlüğü" olarak adlandırılıyor.
Bu çifte standart daima midemi bulandırmıştır.
İkincisi ise, ne oluyor bu tayfaya? Bu sanatçı bozuntuları, bu zamana kadar neyin zorluğundalardı da şimdi 'herşey çok güzel olacak'?
Bunu cidden merak etmekteyim.
Soğanın kilosu dert mi oldu onlara? Sanmam. 20 lira olsa etkiler mi onları? Hayır. Dertleri de bu değilki zaten. Ülkeye ne gibi bir katkıları varki.
Peki dertleri ne? Bu mahalli seçim.
Mevcut iktidar zaten devam etmekte, ne değişecek İmamoğlu olsa Yıldırım olsa veya başkası.
Bu kadar neden abarttılar acaba.
Hele bazı çapsızların İmamoğluna Atatürk benzetmesi yapması. Vatan elden gidiyor da İmamoğluna mı muhtacız şuan anlamadımki.
Ülke ekonomik anlamda zaten zorlu bir süreçten geçiyor. Bir de böyle ayrıştırıcı ortalık kızıştırıcı insanlar olmasa. Asıl meselelere odaklanılsa keşke.
Hımmm ondan memnun yani bu ünlüler.Mahalli secim diye kucumsediginiz mevkiden gelmedimi cumhurbaskani ? Siz her ne kadar mahalli secimin ne onemi var deseniz de onlar istanbulu kaybettiginde Turkiyeyi kaybedeceklerini soylemislerdi sizin anlasilan hicbirseyden haberiniz yok
Sizin tek derdiniz unlulerin verdigi tepkilermi onlarin etkilenmedigini nereden biliyorsunuz maddi yonden iyi olduklarini dusundugunuz icinse kendileri kadar maddi gucu bulunmayanlar icinde tepki gosteriyor olamazlar mi? Ustelik maddi imkanim yerinde neden ugrasayim ki dermi akli basinda bir insan yahu yasadigi topraklarin gelecegini dusunmek yanlis giden birsey varsa tepkisini koymak durumunda dogrusuda budur..sizin deyiminizle tuzu kuru olanlar sessiz kalmali nede olsa ben rahatim millet ne duruma duserse dussun demeli hmm evet cok mantikli..Hımmm ondan memnun yani bu ünlüler.
Benim mahalli seçimleri küçümsediğim yok, o kesim haddinden fazla büyüttü.
Siz yine de yazdıklarıma cevap vermiş olmamışsınız.
Bizi yönetenler kim olursa olsun mahalli, idari, genel kim gelirse gelsin başımıza, bu insanlar etkilenmiyor. Ne ekonomilerinden ne özgürlüklerinden ne yaşam standartlarından zerrece birşey kaybetmiyor ya hani. Dertleri ne diye merak ediyor insan.
Ama belli aslında. Anlayana çok belli herkesin derdi.
Neyse, hayırlısı olsun ülkemiz için.
Ben İstanbulda yaşamıyorum.
İstanbul'un belediye seçimlerinin iktidar partisi tarafından kaybedilmesini de iktidarın kaybetmesi olarak algılamıyorum.
Olan biteni uzaktan seyredenler tayfasındayım.
Bu ülkeden bir beklentim kalmadı.
Kendi adıma...
Tuzu kuru olanların ortalığı karıştırmasına dayanamıyorum sadece.
Olan sen ben gibi sade vatandaşa oluyor, oldu, olacak..