Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

En iyisini yaparsınız.
Çünkü seçimle gitmeyecekler belli oldu.
Benim düne kadar umudum vardı ama artık yok.
Çünkü göstere göstere iptal ettiler.
Kimse bu saatten sonra bunu yemez biliyorlardı ama umurlarında değil.
Şu an millet açlıktan işsizlikten bitmiş.Gençler iş bulamıyor.Gençler evlenemiyor.Benim gibiler 1 çocuk bile düşünmüyor umutsuzluktan.Umurlarında değil.
Varsa yoksa kendileri.
Zaten 10 seneye suriyelilerde 10 milyoncuk olur.

Bence de gitmeyi deneyin.

Pegasus, Onur Air, Atlasglobal, THY seçim tarihini kapsayan biletlere iptal, iade, değişiklik hakkı tanıdı
HABERTURK.COM
07.05.2019 - 10:29Güncelleme: 07.05.2019 - 16:30
Pegasus Hava Yolları, İstanbul seçimlerinin yenilenecek olması üzerine İstanbul kalkış ve varışlı olup yeni seçimlerin yapılacağı 23 Haziran tarihini kapsayan biletler için yolculara kesintisiz iade, iptal ve değişiklik hakkı tanındığını duyurdu. Şirket, bilete bağlı dönüş uçuşu için de aynı hakkı tanıyacak. Onur Air ve Atlasglobal de gün içerisinde aynı yönde adım atarken, Türk Hava Yolları da akşam üzeri yaptığı açıklamada, 6 Mayıs tarihi ve öncesinde satın alınan, 20-26 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek İstanbul kalkışlı ve varışlı biletlerin 15 Mayıs tarihine kadar değiştirilebileceğini belirtti

Pegasus Hava Yolları, 6 Mayıs akşamı YSK'nın İstanbul seçimlerini yenileme kararı vermesi ve yenilenecek seçim tarihini 23 Haziran olarak açıklamasının ardından yolcularıyla sosyal medya hesapları üzerinden bir bilgilendirme mesajı paylaştı.

Pegasus tarafından yapılan açıklama 6 Mayıs ve öncesinden alınan ve İstanbul kalkış ve varışlı, uçuş tarihi 23 Haziran'ı kapsayan biletler için ücretsiz değişiklik ve kesintisiz iade, iptal yapılabileceğini duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamada söz konusu bilete bağlı dönüş uçuşları için de aynı hakkın tanındığı ifade edildi.

27,8 B kişi bunun hakkında konuşuyor

Pegasus'un ardından Onur Air ve Atlasglobal şirketleri de benzer bir adım attı. Atlasglobal, "23 Haziran İBB Başkanlığı seçimine uçuşları denk gelen yolcularımız biletlerinde değişiklik yapabileceklerdir. Konu ile alakalı detaylı bilgiye çağrı merkezimizden ulaşabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

1.256 kişi bunun hakkında konuşuyor

Onur Air de 7 Mayıs 2019 tarihinden önce alan yolcular 23 Haziran 2019 seçim gününü kapsayan tek yön veya gidiş-dönüş biletlerini 1 Haziran'a kadar değiştirebilme imkanı sunduğunu açıkladı.

Twitter'dan yapılan açıklamada 15 Haziran - 15 Temmuz arası için ücretsiz değişiklik veya kesintisiz iade yapılabileceği belirtildi

1.648 kişi bunun hakkında konuşuyor

2.722 kişi bunun hakkında konuşuyor

Türkiye'nin bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi THY de 23 Haziran'da tekrarlanacak İstanbul seçimlerini gözeterek biletler konusunda bir açıklamada bulundu.

Basın Müşaviri Yahya Üstün'ün yaptığı açıklamada, "Değerli misafirlerimiz 23 Haziran tarihinde yenilenecek olan seçim nedeniyle; 6 Mayıs tarihi ve öncesinde satın aldığınız, 20-26 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleştireceğiniz İstanbul kalkışlı ve varışlı seyahatlerinizi 15 Mayıs tarihine kadar masrafsız şekilde değiştirebilirsiniz. Detaylı bilgi ve bilet değişiklik işlemleriniz için Türk Hava Yolları satış ofisleri ile irtibata geçebilirsiniz." şeklinde konuştu.

Böylece Türkiye'nin dört büyük ticari hava yolu şirketi de 23 Haziran seçimleri için ortak duruş sergilemiş oldu.

169 kişi bunun hakkında konuşuyor

Abdullah Gül'den YSK kararına ilk yorum: Yazık, bir arpa boyu yol alamamışız

07 Mayıs 2019 18:13

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, YSK'nın İstanbul seçimlerini yenileme kararını değerlendirdi.Gül, "Yazık, bir arpa boyu yol alamamışız" ifadelerini kullandı.

Gül sosyal medyadan yapılan açıklamada, "Anayasa Mahkemesi’nin 2007 yılındaki haksız “367 Kararı” karşısında ne hissettiysem, başka bir yüksek mahkeme olan Yüksek Seçim Kurulu’nun dün aldığı kararı duyunca aynı duyguları yaşadım.Yazık, bir arpa boyu yol alamamışız." dedi.

Yalnız o söz konusu 212 sandıkta akp nin oyu ,%50.5mus. trajikomik gerçekten

Şuana kadar seçimlerde hep hile vardıki sen inanıyormusun 20 yıldır ınsanların verdiği oylarla bu ülke yönetiyo?
kriz var millet nerdeyse birbirini yicek hala akp ye oy verıldıgıne ınanıyormusun?

Erdogan dedi ki, 15 bin vatandasimizin oyu gasp edilmiş Bunun hesabini sormasaydık millet bizden hesap sorardı.
Hesap sormak secimi iptal ettirmek oluyor.
Ama secimi ysk iptal etmiyor muydu yahu? Akp mi etti yoksa?

Erdogan dedi ki, 15 bin vatandasimizin oyu gasp edilmiş Bunun hesabini sormasaydık millet bizden hesap sorardı.
Hesap sormak secimi iptal ettirmek oluyor.
Ama secimi ysk iptal etmiyor muydu yahu? Akp mi etti yoksa?
Aslında küsuratlı sayı verse bana mantıklı gelecekti yani.

Reactions: 000
Seçimler değil de şu durumla ilgili birkaç şey yazasım geldi.
Şimdi bazı sanatçılar (!) "herşey çok güzel olacak" etiketiyle nara atıyor sosyal medyada. İki nokta var çözemediğim.
Birincisi, iktidar partisini destekleyen ünlüler "yalaka, saray bilmem nesi" diye yaftalanırken diğer taraftakiler neden "fikir belirtme özgürlüğü" olarak adlandırılıyor.
Bu çifte standart daima midemi bulandırmıştır.

İkincisi ise, ne oluyor bu tayfaya? Bu sanatçı bozuntuları, bu zamana kadar neyin zorluğundalardı da şimdi 'herşey çok güzel olacak'?
Bunu cidden merak etmekteyim.
Soğanın kilosu dert mi oldu onlara? Sanmam. 20 lira olsa etkiler mi onları? Hayır. Dertleri de bu değilki zaten. Ülkeye ne gibi bir katkıları varki.
Peki dertleri ne? Bu mahalli seçim.
Mevcut iktidar zaten devam etmekte, ne değişecek İmamoğlu olsa Yıldırım olsa veya başkası.
Bu kadar neden abarttılar acaba.
Hele bazı çapsızların İmamoğluna Atatürk benzetmesi yapması. Vatan elden gidiyor da İmamoğluna mı muhtacız şuan anlamadımki.

Ülke ekonomik anlamda zaten zorlu bir süreçten geçiyor. Bir de böyle ayrıştırıcı ortalık kızıştırıcı insanlar olmasa. Asıl meselelere odaklanılsa keşke.
Yazık...

Şuana kadar seçimlerde hep hile vardıki sen inanıyormusun 20 yıldır ınsanların verdiği oylarla bu ülke yönetiyo?
kriz var millet nerdeyse birbirini yicek hala akp ye oy verıldıgıne ınanıyormusun?

Çok cahil var.
Onlar hala veriyor maalesef.
Hâlâ ekonominin kötü olmasına dış güçler diyorlar.
Yahu niye başka ülkelerde dış güçler faktörü yok.

Ambargo uygulanan Iran bile bizden iyi durumda.

Kusura bakmada hiç mantıklı konusmadın

Kusura bakmada hiç mantıklı konusmadın
Niye?
Onu da deyiverin.
Beğenmedim butonuna basmakla olmuyor sadece. Varsa fikriniz beyan edin. Benim yok mesela, ben merak ettim şu meşhurların yapmaya çalıştıklarını, ondan değindim.

Ayrıca buraları da bilirim ben, buradaki çoğu kişiye "mantıklı" gelmez benim fikirlerim.

Mahalli secim diye kucumsediginiz mevkiden gelmedimi cumhurbaskani ? Siz her ne kadar mahalli secimin ne onemi var deseniz de onlar istanbulu kaybettiginde Turkiyeyi kaybedeceklerini soylemislerdi sizin anlasilan hicbirseyden haberiniz yok

Mahalli secim diye kucumsediginiz mevkiden gelmedimi cumhurbaskani ? Siz her ne kadar mahalli secimin ne onemi var deseniz de onlar istanbulu kaybettiginde Turkiyeyi kaybedeceklerini soylemislerdi sizin anlasilan hicbirseyden haberiniz yok
Hımmm ondan memnun yani bu ünlüler.
Benim mahalli seçimleri küçümsediğim yok, o kesim haddinden fazla büyüttü.
Siz yine de yazdıklarıma cevap vermiş olmamışsınız.
Bizi yönetenler kim olursa olsun mahalli, idari, genel kim gelirse gelsin başımıza, bu insanlar etkilenmiyor. Ne ekonomilerinden ne özgürlüklerinden ne yaşam standartlarından zerrece birşey kaybetmiyor ya hani. Dertleri ne diye merak ediyor insan.
Ama belli aslında. Anlayana çok belli herkesin derdi.
Neyse, hayırlısı olsun ülkemiz için.
Ben İstanbulda yaşamıyorum.
İstanbul'un belediye seçimlerinin iktidar partisi tarafından kaybedilmesini de iktidarın kaybetmesi olarak algılamıyorum.
Olan biteni uzaktan seyredenler tayfasındayım.
Bu ülkeden bir beklentim kalmadı.
Kendi adıma...
Tuzu kuru olanların ortalığı karıştırmasına dayanamıyorum sadece.
Olan sen ben gibi sade vatandaşa oluyor, oldu, olacak..

Sizin tek derdiniz unlulerin verdigi tepkilermi onlarin etkilenmedigini nereden biliyorsunuz maddi yonden iyi olduklarini dusundugunuz icinse kendileri kadar maddi gucu bulunmayanlar icinde tepki gosteriyor olamazlar mi? Ustelik maddi imkanim yerinde neden ugrasayim ki dermi akli basinda bir insan yahu yasadigi topraklarin gelecegini dusunmek yanlis giden birsey varsa tepkisini koymak durumunda dogrusuda budur..sizin deyiminizle tuzu kuru olanlar sessiz kalmali nede olsa ben rahatim millet ne duruma duserse dussun demeli hmm evet cok mantikli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…